Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

T-Mobile komt met abonnement op maat

door Jeanet Woldring

T-Mobile is van plan nieuwe abonnementen te introduceren waarbij klanten apart voor een aantal belminuten en hoeveelheid data kunnen kiezen. Dat meldt een anonieme bron aan Tweakers. De telecomprovider bevestigt dat het binnenkort met een geheel nieuw aanbod van abonnementen komt en maakt op 1 mei alle details bekend.

Keuzevrijheid
De klant krijgt bij de nieuwe abonnementen van T-Mobile maximale keuzevrijheid. Via enkele eenvoudige stappen stelt de klant een abonnement samen dat precies bij zijn of haar wens past. Bovendien wordt mobiel internet nog toegankelijker en zorgelozer en krijgen klanten zonder meerkosten toegang tot het 4G netwerk.
 
T-Mobile maakt op 1 mei alle details van de nieuwe abonnementen bekend.

Gepubliceerd: dinsdag 9 april 2013

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie