Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile introduceert nieuwe diensten

Voortaan heten de T-Mobile Abonnee-tarieven 'Relax-tarieven'. Hierbij kent men geen verschil tussen piek- en daltarieven. Het maakt voor de kosten evenmin iets uit of men naar een vast toestel of naar een mobieltje van welke provider dan ook belt. T-Mobile zegt daarom in haar reclame-uitingen dat men zich voortaan geen zorgen hoeft te maken over welk tarief gerekend wordt: 'klanten bellen altijd relaxed, zonder zorgen'.  

Daarnaast heeft T-Mobile sinds 16 februari nog de volgende nieuwe diensten geïntroduceerd:

  • T-Mobile Voordeelbundels:

SMS Voordeelbundels:
Wie meer dan 14 sms’jes per maand verstuurt, is voordeliger uit met een SMS Voordeelbundel. Er zijn bundels van 20 tot 120 sms’jes. Het voordeel kan oplopen tot 55% van de prijs per sms’je.
MMS Voordeelbundels:
Wie veel mms’jes (tekstberichten met foto's, beeld en geluid) verstuurt, is voordeliger uit met een MMS Voordeelbundel. Er zijn bundels van 10 tot 80 mms’jes. De mms’jes kunnen verstuurd worden naar een mobiel nummer, maar ook naar een e-mailadres.  Het voordeel binnen de bundel kan oplopen tot 50% van de prijs per mms’je.
t-zones Voordeelbundels:
t-zones is het WAP-portaal van T-Mobile, waar allerlei informatie opgevraagd kan worden, zoals nieuws, het weerbericht, beurskoersen en informatie over het openbaar vervoer. Ook is het mogelijk om te e-mailen en via een zoekmachine kunnen WAP-sites buiten t-zones bekeken worden. t-zones werkt via een  GPRS-verbinding. Men betaalt alleen voor het ontvangen en versturen van data. Met t-zones Voordeelbundel loopt het voordeel binnen de bundel  op van 33% tot 84% van de prijs per 10 KB.
Data Voordeelbundels:
Met T-Mobile Data Voordeelbundel kan men extra voordelig direct internetten en e-mailen via snelle GPRS-verbindingen. Men is op die manier altijd stand-by en betaalt alleen kosten voor het ontvangen en versturen van data. Er is keuze uit diverse bundels met 1 tot 25 MB aan data. Het voordeel binnen de bundel loopt hierbij op van 25% tot 84% van de prijs per 100 KB.

  • T-Mobile Data only

Het Data only-abonnement is ideaal voor wie mobiel via een laptop, PDA of BlackBerry wil werken. Men koopt geen vaste hoeveelheid belminuten in bij dit abonnement, maar sluit in combinatie met dit abonnement een Data Voordeelbundel of Instant E-mail af. Men werkt dan via snelle GPRS-verbindingen en betaalt alleen voor data die menverstuurt of ontvangt. En dus niet voor de tijd die hij on line is. De klant betaalt voor het Data only-abonnement € 0,- abonnementskosten en kan nog steeds bellen met een BlackBerry of MDA voor € 0,34 per minuut plus € 0,04 starttarief per gesprek en sms’en voor € 0,18 per bericht (excl. btw).

  • T-Mobile Instant E-mail

Instant E-mail kan aan alle abonnementen gekoppeld worden. E-mailberichten worden automatisch naar het toestel doorgestuurd. Men kan hierdoor snel reageren op situaties die direct de aandacht verdienen. Instant E-mail kost  € 20,- (excl.btw) per maand, waarmee men binnen Nederland al zijn e-mail kan versturen en ontvangen. De BlackBerry 6230 of BlackBerry 7230 zijn op dit moment de enige toestellen die Instant E-mail ondersteunen. Men moet dus over een dergelijk toestel beschikken om gebruik te kunnen maken van Instant E-mail.

  • T-mobile Nummerinformatie via 118

Met T-Mobile Nummerinformatie is het mogelijk om via het verkorte servicenummer 118 vrijwel alle Nederlandse vaste en mobiele telefoonnummers op te vragen. Nadat de klant 118 heeft gebeld, krijgt deze een van de medewerkers van T-Mobile Nummerinformatie aan de lijn. Op basis van naam, woonplaats en/of adres kan een telefoonnummer worden opgevraagd. Als het nummer is gevonden, kan de klant direct worden doorverbonden of het nummer laten voorlezen. Daarnaast ontvangt de klant het gevonden nummer en de naam ook nog per sms. De optie doorverbinden is alleen beschikbaar voor T-Mobile Abonnees. De T-Mobile Abonnee betaalt een vast bedrag van € 1,40 per gesprek. Een vast bedrag dus voor het opvragen van een telefoonnummer, het doorverbinden en het ontvangen van het SMS-tekstbericht. Voor het telefoongesprek waarnaar de klant wordt doorverbonden, berekent T-Mobile de kosten volgens het tariefplan dat bij het betreffende T-Mobile Abonnement hoort. De T-Mobile PrePaid klant betaalt € 0,95 per minuut voor de T-Mobile Nummerinformatiedienst.

Met deze nieuwe diensten wil T-Mobile de verschillende mobiele behoeften van haar klanten invullen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie