Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

T-Mobile eerste met MSN via t-zones

T-Mobile Netherlands is de eerste mobiele aanbieder in Nederland die de razend populaire diensten MSN Hotmail en MSN Messenger aanbiedt via t-zones.

Het was al langer mogelijk om Hotmail- en Messenger-berichten via SMS te ontvangen, maar klanten van T-Mobile kunnen de MSN Mobile diensten nu ook via de multimedia portal  't-zones' gebruiken. Hierdoor kunnen T-Mobile bellers altijd en overal Hotmail en Messenger gebruiken, thuis, onderweg, op het werk of op school en ook in het buitenland.

Iedere T-Mobile klant kan gebruikmaken van t-zones. De diensten die worden aangeboden, zoals messaging diensten, foto's en videoberichten versturen en ontvangen, chatten en daten, gaming, downloaden van beltonen, wallpapers, screensavers en logo's en uitgebreide informatiediensten kunnen zonder aanvullend abonnement gebruikt worden. Het gebruik van geavanceerde diensten, zoals foto's en videoberichten versturen of polyfone beltonen downloaden, is afhankelijk van de technische mogelijkheden van het mobieltje.

Pim van der Feltz, Marketing Directeur T-Mobile Netherlands: 'Met ruim vier miljoen klanten is MSN Mobile marktleider in Nederland met het aanbieden van gratis e-mail diensten en Instant Messaging. Veel van onze klanten maken ook gebruik van Hotmail of Messenger. Nu MSN ook op t-zones beschikbaar is, kunnen klanten hier eenvoudig gebruik van maken. Op deze manier is 'mobiel MSN' en net zo aantrekkelijk als via de pc. Deze Nederlandse primeur is het resultaat van samenwerking tussen T-Mobile International en MSN. In Duitsland en Oostenrijk is deze dienst onlangs met succes geïntroduceerd. Ook in Nederland verwachten wij dat mobiel MSN-en snel populair zal worden.'

Emerce weet nog te melden dat de communicatiediensten van MSN  nauwer geïntegreerd zullen worden. Zo wil MSN gebruikers de mogelijkheid bieden om op basis van profielen bijvoorbeeld partners voor een vakantie te zoeken, maar ook zouden via relaties producten of diensten kunnen worden verkocht. Ook wordt het mogelijk dat gebruikers bijvoorbeeld kunnen  zien naar welke muziek hun vrienden geluisterd hebben. Verder is het de bedoeling dat elektronische post en instant messaging beter geïntegreerd gaan worden, temeer daar voor grote groepen gebruikers het onderscheid al begint te verdwijnen. Tieners gebruiken al bijna geen mail meer, die communiceren alleen nog via MSN. Zo zal het binnenkort al mogelijk worden om MSN conversaties te bewaren.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie