Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Gezocht! De duurste beller van Nederland

Schrikt u ook elke keer als u de telefoonrekening krijgt? Communicatiebedrijf AVM organiseert een ‘zoektocht’ naar de hoogste factuur van Nederland. U kunt als particulier meedoen met de rekening van uw vaste lijn, dus niet van uw mobiele telefoon.

 

Als u de hoogste telefoonrekening kunt laten zien, maak u kans op een prijs. Dat houdt in dat uw rekening (tot 2500 euro) betaald wordt door het bedrijf. Daarnaast wint u een VOIP-pakket van het merk Fritz!

De actie is uiteraard bedoeld als promotie voor bellen via internet. Het bedrijf denkt dat de meeste mensen goedkoper uit zijn met een internet-belpakket en probeert met deze ludieke actie dit onder de aandacht te brengen. 

Als je wilt weten of je met webbellen voordeliger uit bent, dan kun je de tarieven van de diverse aanbieders vergelijken via de website Bellen.com. Dit staat op Diginieuws van internetprovider Het Net, die zelf ook bellen via internet aanbiedt. U krijgt bij aanmelding als exclusieve actie een Grundig MP3-speler met FM radio cadeau. Voorwaarde is wel dat u op dit moment moet beschikken over ADSL van Het Net en een gewone telefoonaansluiting van KPN. 

DigiNieuws vervolgt: 'Helemaal gratis is bellen met Skype, als je je beperkt tot contact met mensen die dit programma ook gebruiken. Sinds enige tijd kun je met Skype ook naar ‘echte’ telefoonnummers bellen, al moet je hier wel voor betalen.'

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie