Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Forse prijsverlaging van T-Mobile oneindig online abonnement

door Jeanet Woldring

Tas-T-Mobile.jpgVanaf 17 oktober verlaagt T-Mobile de prijs van Oneindig Online van 90 naar 70 euro per maand. Daarnaast schrapt de provider alle beperkende voorwaarden van dit abonnement.

Ongelimiteerd

T-Mobile introduceerde Oneindig Online in juni dit jaar. Het Oneindig Online abonnement kost vanaf 17 oktober 70 euro per maand. Het kan gecombineerd worden met een T-Mobile Stel Samen en Stel Bij abonnement met een basisprijs van 10 euro. Voor 80 euro per maand kunnen klanten daarmee volledig onbeperkt mobiel internetten, onbeperkt sms'en en 2 GB per maand in andere EU landen verbruiken. Voor 8 euro extra per maand kunnen klanten ook nog onbeperkt bellen.

Nu ook voor zakelijke klanten

Het gewijzigde aanbod geldt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Klanten met een bestaand Oneindig Online-abonnement worden automatisch overgezet.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie