Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deezer Familie exclusief bij T-Mobile

door Jeanet Woldring

Deezer Familie.jpgMuziekdienst Deezer biedt nu ook in Nederland een familieabonnement waarvan zes personen gebruik kunnen maken. Deezer Familie is exclusief beschikbaar voor T-Mobile klanten en kost 14,99 euro per maand. Enkel de hoofdgebruiker moet klant zijn bij T-Mobile. De andere gebruikers hoeven dat niet, maar moeten wel op hetzelfde adres wonen.

T-Mobile werkt al langer samen met muziekdienst Deezer door verschillende abonnementen aan te bieden die je moet betalen via je T-Mobile-rekening. Naast DeezerDeezer Familie-T-Mobile.jpg Vast en Flexibel is daar nu Deezer Familie bijgekomen. 

Deezer Familie voor zes gebruikers

Deezer Family is een abonnement op de streaming muziekdienst met toegang voor zes huisgenoten. Voor elke gebruiker kan een apart profiel worden aangemaakt met eigen playlists en de zes personen kunnen zonder reclame gelijktijdig op verschillende apparaten luisteren. Elke gebruiker kan tot drie aangesloten apparaten gebruiken. In totaal zijn dus achttien apparaten te gebruiken via zes profielen.

Deezer Familie 1-8-2016.jpgNaast de eigen afspeellijsten is er de Family Mix met de favorieten van elk gezinslid in één afspeellijst. Speciaal voor de kleintjes is er Deezer Kids. 

Concurrent Apple Music heeft eveneens een optie voor een gezinsabonnement van 15 euro per maand waar tot zes gezinsleden gebruik van kunnen maken. De enige voorwaarde bij Apple Music is dat je 'Delen met gezin in iCloud' moet inschakelen. 

40 miljoen muzieknummers

Deezer Familie is beschikbaar voor web, Android en iOS en op alle apparaten zoals smartphone, tablet, laptop, smart-tv, Chromecast of Apple TV. De muziekdienst biedt inmiddels toegang tot 40 miljoen muzieknummers. Het is niet beschikbaar voor prepaidklanten en voor klanten met Altijd Muziek Voordeel.

Maandelijks opzegbaar

Een Deezer Familie abonnement is af te sluiten via een T-Mobile abonnement en regel je via My T-Mobile. Het abonnement is per maand opzegbaar.

Jeanet Woldring

Algemeen directeur
Jeanet Woldring
Ik ben Jeanet, vanaf 2000 werkzaam als directeur voor Bencom, het bedrijf achter Gaslicht.com en Energiewereld.nl. In het Noord-Groningse Usquert is het allemaal begonnen met Bellen.com. Mijn passie is een bijdrage te leveren aan de beste vergelijkingssites op het gebied van telecom, internet, energie, hotelbranche en verzekeringen. Onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie is mijn credo.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie