Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

300.000 klanten erbij voor Orange

Orange, de mobiele telecomoperator, groeide in 2003 van 1.024.000 naar 1.326.000 actieve gebruikers. Naast deze nettogroei van ruim 300.000 klanten, opende Orange in het eerste jaar in Nederland 40 Orange shops en werd het bedrijf door de Consumentenbond uitgeroepen tot telecomprovider met het meest betrouwbare netwerk van Nederland. Dit laat het bedrijf via een persbericht weten. 

Orange boekte in 2003 een totale omzet in Nederland van ruim 464 miljoen euro. De omzet over het vierde kwartaal van 2003 bedroeg ruim 122 miljoen euro. Orange klanten blijken dan ook relatief 'zware' gebruikers: de Orange gebruiker besteedde in 2003 gemiddeld 402 euro. Volgens Bernard Uyttendaele, CFO van Orange in Nederland, is het financiële succes van Orange vooral te danken aan de klantvriendelijke diensten van het bedrijf. Zoals de onbeperkte houdbaarheid van het beltegoed. Daarnaast gaat alles, sms'jes en ook het bellen vanuit het buitenland uit één geldbundel.

Een van de andere klantgerichte diensten die Orange onlangs nog succesvol lanceerde, is Mobiel Opwaarderen. Met Mobiel Opwaarderen biedt Orange in samenwerking met Interpay als eerste telecomoperator in Nederland al haar prepaidklanten de mogelijkheid om direct vanaf hun bank- of girorekening hun beltegoed op te waarderen. Ruim 100.000 Orange gebruikers meldden zich al aan voor deze gratis dienst.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie