Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Reviews en ervaringen over Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2014

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

33% van 3 klanten beveelt Tele2 aan.
67% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Tele2

    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Facturering: 1
    Rick 30-12-2014 - 18:19

    Ik ben overgestapt naar Tele2 en ik heb sindsdien alleen maar klachten, internet doet het vaak niet! Zelfs met kabel is het erg traag. Ze schuiven vervolgens het probleem naar mij toe dat mijn 3 computers niet goed zijn en 4 mobiele telefoons niet goed zijn. Wat een waardeloos bedrijf! Ze moeten hun reclame veranderen naar Tele 2 give you garbage!!

    • Pluspunten zijn er niet! Bij geen oplossing is het mijn probleem!! Ik heb het 2 maanden ! Contract afkopen en nieuwe zoeken!
    • Ja ze moeten maar andere business zoeken.
    10
    Online dienstverlening: 10
    Bestelproces: 10
    Bereik/dekking: 9
    Prijsstelling: 10
    Klachtenafhandeling: 10
    Klantenservice: 9
    Facturering: 10
    Ik raad Tele2 aan
    michelle hoekstra 30-12-2014 - 15:04

    Zojuist mijn abbonement bij Tele-2 verlengd. Super tevreden over tele-2. Voorheen altijd t-mobile gehad met vreemde facturen en rare kosten. Bij Tele-2 is alles duidelijk en de klantenservicemedewerker was super vriendelijk!

    • Uitstekende klantenservice (ook tijdens contract)
    • Goedkoop
    • Extra korting bij verlengen t.o.v. de website
    • Verzendkosten á 7 euro.
    • Snelheid internet (14 MB/S t.o.v. 50 bij bijv. KPN)

    Reacties

    michelle hoekstra 30-12-2014 - 15:04
    overigens nooit problemen gehad met bereik. Gaat dan ook gewoon over het T-mobile netwerk. (straks een eigen netwerk)
    7
    Prijsstelling: 8
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: 8
    Bestelproces: 8
    Bereik/dekking: 3
    Amasja Bruggeman 30-12-2014 - 11:41

    Ik heb heel vaak geen bereik en als ik het wel heb meestal ook geen data verbinding. Ik heb dus niks aan m'n telefoon als ik niet kan bellen.

    • kosten zijn laag.
    • Als je boven je internet bundel gaat hoef je niet extra te betalen, maar gaat de snelheid naar beneden
    • Bereikbaarheid
    1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    cornelissen 29-12-2014 - 16:20

    mobile telefoon besteld via internet Kon alleen op 29-01 afgehaald worden bij Dixon Nijmegen Speciaal vrij dag voor genomen Kom daar Geen telefoon Tele 2 Gebeld Een of ander lul verhaal gecanceld om te laat afhalen ?????? Deze datum was alleen mogelijk Nog geen sorry of wat ook Ik raad iedereen aan Hier niets te bestellen

    • geen
    • alles
    3
    Bestelproces: 5
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 3
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 6
    Prijsstelling: 5
    Mc van Dongen 27-12-2014 - 14:33

    Heeeel slecht ..

    • Heb heel de dag een wit beeld ,heb hem nu alweer over moeten zetten op illegaal tv kijken, gelukkig had ik mijn oude afstandsbediening niet weggegooid, is dat nu alleen door de sneeuw, is toch te gek dan, ik heb ook groen beeld op mijn dvd al dagenlang, ik begin nu echt spijt te krijgen van mijn tele 2 abonnement.
    10
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Klantenservice: 10
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Ik raad Tele2 aan
    Tom 24-12-2014 - 09:12

    Hier een review enkel over de klantenservice, top!

    Ik ben afgesloten geweest en heb afgelopen zaterdag het incassobureau van Tele2 (Bos) betaald, bij de klantenservice hadden ze de betaling nog niet binnen, maar hebben ze me wel weer aangesloten omdat het anders nog 4 werkdagen zou duren, en dit met kerst en oud en nieuw nogal lastig zou worden.

    Top!

    5
    Bestelproces: 7
    Bereik/dekking: 1
    Klachtenafhandeling: 5
    Online dienstverlening: 5
    Klantenservice: 5
    Prijsstelling: 7
    Facturering: 7
    frank 19-12-2014 - 13:14

    Heel slecht internet. langzaam en valt vaak weg. Ik woon in de stad groningen

    9
    Klantenservice: 9
    Klachtenafhandeling: 9
    Bereik/dekking: 9
    Bestelproces: 9
    Facturering: 9
    Online dienstverlening: 7
    Prijsstelling: 9
    Ik raad Tele2 aan
    Peter Grashuis 18-12-2014 - 08:36

    Goede, vriendelijke en snelle klantenservice;

    • Hier eens na alle negatieve reacties een positieve. Ik ben onlangs overgestapt naar een alles in één pakket van Tele2 en na wat aanloopprobleempjes, die overigens prima zijn opgelost met behulp van de klantenservice, werkt alles naar behoren. Ik betreur het dat er zoveel negatieve ervaringen op internet gezet worden over Tele2 want ik vind ze gewoon top!!

    Reacties

    Natascha van Tele2 18-12-2014 - 12:45
    Beste Peter,

    Dank je wel voor je compliment. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over Tele2. Fijne dag en fijne feestdagen. Groetjes, Natascha van Tele2
    Vermeulen 18-12-2014 - 15:18
    Juicht maar niet te vroeg, tot nu toe heeft u gewoon mazzel gehad..... Al ik hoop ik natuurlijk voor u en iedereen dat de problemen die vele met mij met Tele2 hebben u bespaard blijven....
    2
    Prijsstelling: 5
    Bestelproces: 3
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 5
    Klantenservice: 1
    JOHN 14-12-2014 - 01:13

    IK WIL OVERSTAPPEN NAAR TELE 2 MAAR ALS IK HET ZO HOOR IS DE SEVICES SLEGT EN IS HET NETWERK OOK NIET OVERAL DEKKENT --ALS HET NIET DEKKENT GENOEG IS MOET DAT TOG EIGENLYK ABONEMENT MOETE KUNNE OPZEGGE

    als ik zo begrijp beter maar niet naar tele 2 gaan dan

    Opmerking van de redactie 16-12-2014 - 11:31
    niet alles in schreeuwerige hoofdletters plaatsen s.v.p.

    Reacties

    Erkan 16-12-2014 - 12:56
    Ik wil graag overstappen op een ander provider voor bellen en internet (thuis). Ik zit nu op telfort maar heb soms geen signaal, internet valt vaak uit. Ik was van plan over te stappen naar Tele 2, maar ik lees al jullie nare ervaringen met Tele 2. Dus begin ik serieus te twijfelen of het wel verstandig is om naar Tele 2 over te stappen...
    Erkan 16-12-2014 - 12:56
    Ik wil graag overstappen op een ander provider voor bellen en internet (thuis). Ik zit nu op telfort maar heb soms geen signaal, internet valt vaak uit. Ik was van plan over te stappen naar Tele 2, maar ik lees al jullie nare ervaringen met Tele 2. Dus begin ik serieus te twijfelen of het wel verstandig is om naar Tele 2 over te stappen...
    2
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 6
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Facturering: 1
    Marianne 1-12-2014 - 15:29

    Na diefstal mobiel in Barcelona onmogelijk om simcard te blokkeren. Dit lukt pas 12 u later via contact in Nederland. Op moment van blokkeren is er niets bijzonders te zien aan belkosten. 3 uur later ineens 1429 euro. Andere telefoon die van dezelfde rekening wordt betaald wordt geblokkeerd. Aanbod Tele2 om krediet te verhogen naar 2000 euro. Wij weigeren. Schade 2 dagen later is plots ruim 2600 euro. RaRa hoe kan dat? Tele2 houdt je weken aan het lijntje, doet toezeggingen voor compensatie en trekt ze vervolgens in. Vertrouwen is weg in dit bedrijf, maar afkopen abbo mag niet. Bah, wat een boevenbende!

    • Vriendelijke klantenservice die niets voor je kunnen betekenen.
    • Correcte informatie geven en bij calamiteiten niet alle initiatieven bij klant laten.

    Reacties

    Ben van Tele2 2-12-2014 - 10:37
    Beste Marianne,
    We vinden het heel vervelend dat je dit is overkomen. Dat is natuurlijk vreselijk en wens je niemand toe. Om je verder te kunnen helpen hierin vraag ik je om naar ons forum te komen: https://forum.tele2.nl/
    Daar kan ik, of een van mijn collega's je helpen en hopelijk kunnen we dan meer voor je betekenen. Groeten, Ben van Tele2
    Marianne 2-12-2014 - 18:59
    Beste Ben van Tele2,

    Tele2 doet helemaal niets, Ik heb al uren getetelefoneerd met Tele2 (ook op mijn kosten vanwege gebrek aan initiatieven bij Tele2). Het heeft dus geen toegevoegde waarde om naar het forum van Tele2 te gaan. Dat is de reden dat ik hier toekomstige klanten waarschuw voor de woekerbundel van Tele2.
    Velma van Tele2 3-12-2014 - 10:47
    Hoi Marianne,

    het is heel naar wat jou is overkomen. Wij hebben hierover op verschillende kanalen al conversaties lopen. Ook per mail is er contact en ik wil je vragen om daar de conversatie verder af te maken.

    Groetjes,

    Velma van Tele2
    Marianne 3-12-2014 - 11:13
    Beste Velma van Tele2,
    Aangezien Tele2 heeft aangegeven NiIETS voor ons te willin doen, geef ik hier mijn klantervaring weer. Als er een coulante oplossing komt, ben ik bereid om ook deze ervaring hier te delen.
    Mvg,
    Marianne

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie