Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Reviews en ervaringen over Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

33% van 3 klanten beveelt Tele2 aan.
67% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Tele2

    Keelx 27-12-2013 - 18:53

    hoi allemaal,
    ik ben op zoek naar een goede provider en dacht aan tele 2.... ik woon in noord holland maar komen daar goede reacties vandaan? misschien ligt het namelijk ook aan het deel van ons land waar je wel en geen goed bereik heb? ik zou graag wat tips willen en anders een hint voor een andere goede en niet al te dure provider? ( ik heb zelf nu simyo waar ik heel tevreden over ben maar jammer genoeg hebben zij geen abbonomenten met een telefoon erbij, vandaar dat ik op zoek ben ) Al vast bedankt !

    mvg keelx

    Henk 27-12-2013 - 13:19

    Nou ik dit leest nee laat tele2 maar in pak maar een andere provider geen tele2 wel erg veel berichtjes dat het slect is pppfff..

    Dankjewel 24-12-2013 - 13:57

    Ik heb alle meningen over de ervaringen met Tele2 gelezen, omdat ik dacht een mobiele abonnement te nemen. Ik kreeg grijze haren van datlezen. Ik ga dus op zoek naar een fatsoenlijke provider.

    Gido 20-12-2013 - 10:41

    Niet bij Tele2 mobiel!Ik heb 2 maanden geleden mijn abonnement aangepast, naar 300 min/sms + 1,5 gb internet voor €18.50 hier werd € 23,29 in rekening gebracht. Dit is dus niet juist en baal daarvan! Toen heb ik gebeld en het zal verrekend worden met december €18,50 minus €4,21= €14,29! Deze maand krijg ik nota van € 34,36. Alweer FOUT en nu twee keer het bedrag. Ik bel op, Ik ben niet tevreden met de oplossing en geef aan dat ik dit (€34,36) niet ga betalen.Wat er namelijk afgesproken was: 18,50 Inclusief btw minus teveel betaald november!Nu was het antwoord ik stuur het door naar financiële zaken maar kan niets beloven.Hoezo niets beloven? mijn geduld raakt op! Ik betaal nota van december als deze rond € 14,00 en anders niet.Ik word niet de dupe van de blunderen van Tele 2!Het is een *** bedrijf! Hiervoor dacht ik bij het uitkiezen: graag een goedkope provider.. Nu is kwaliteit voor mij belangrijken, want deze mensen kunnen er niets van!

    A. van Dijk 12-12-2013 - 19:12

    " ik ben nu twee weken bezig om mijn sim kaart actief te krijgen. ik heb alle stappen gedaan die ik had moeten nemen. (via de site activeren) kan iemand mij vertellen wat ik nog meer kan doen? "

    Misschien een erg eenvoudige oplossing.
    Contact met de klantenservice opnemen en vragen of het mogelijk is dat zij de kaart voor je willen activeren.

    Vanessa Bos 11-12-2013 - 21:27

    Ik heb al twee weken mijn nieuwe telefoon maar geeft nog steeds aan geen sim kaart terwijl hij er wel in zit.Heb nu al bijna ieder dag contact met tele 2 maar probleem is nog steeds niet opgelost.Ben er zoooooooo klaar mee....

    Cill 9-12-2013 - 18:48

    Ik zag bij studentmobiel en gsmwijzer (wat bij nader onderzoek hetzelfde bedrijf blijkt te zijn) een aanbieding van tele 2 smartmix en 1 Gb pm met iphone 5s voor slechts €38,-Alleen nu ik al deze berichten lees, word ook ik wat huiverig. Ook vanwege het feit dat ze de via Tmobile opereren, daar zit ik nu bij en dat bevalt qua bereik e.d. erg slecht!Ik woon in het Noorden, ik probeerde deze bedrijven te mailen, maar hun adres doet het niet. Ik wil graag de iphone 5s, maar is het via deze aanbiedingen en tele 2 wel een goed idee? Iemand uit het Noorden die ervaring heeft?

    r van dijk 5-12-2013 - 11:34

    ik ben nu twee weken bezig om mijn sim kaart actief te krijgen. ik heb alle stappen gedaan die ik had moeten nemen. (via de site activeren) kan iemand mij vertellen wat ik nog meer kan doen?

    busra 26-11-2013 - 15:01

    Ik heb al 4 maanden een abbonement bij tele2. En helaas moet ik ook toegeven dat dit het ergste is wat ik heb meegemaakt. Me eerste bedrag was 270 euro!! Ik wist niet hoe dit kwam en gaf mezelf maar de schuld. Nu ik me 2e,3e en 4e heb gekregen (bedie van 0ngv 70,-) ben ik er helemaal klaar mee!Ik snap niet hoe dit kan, want bij een verbruik van 101% (10mb meer) komt er gelijk 40/50 euro bij. Gestoord noem ik dit! Nu heb ik een hele maand alleen wifi gebruikt. Dus als ze weer komen met een bedrag van 70 geef ik ze aan! Helemaal gek geworden, geld komt niet van de lucht vallen! 😉

    Koen 23-11-2013 - 20:19

    Ik wil zelf ook overstappen maar nu ik naar de. Reacties kijk twijfel ik erover

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie