Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Reviews en ervaringen over Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Tele2 zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

33% van 3 klanten beveelt Tele2 aan.
67% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Tele2

    henk 27-12-2012 - 11:21

    Goedendag allemaal

    Ik heb veel gelezen hier over tele2 en ik wou twee nieuwe contractena af gaan suiten bij tele2 maar ga dit zeker niet meer doen na wat ik hier allemaal heb gelezen over tele2

    Kilroy 22-12-2012 - 04:27

    Deze week een aantal keer contact gehad met de klantenservice van Tele 2 mobiel. Op de chat wordt de verbinding verbroken terwijl je nog in het gesprek zit (kennelijk heeft men geen zin meer in moeilijke vragen) En de telefonische klantenservice?? Daar wordt gezegd dat je wordt terug gebeld maar dat gebeurd uiteraard niet. Men kan nog veel leren bij Tele 2........

    mar 19-12-2012 - 10:37

    Hallo
    Weer Tele2 na een aantal jaar vodafone.
    Spijt zeg ik heb eeb sim only, maar kan niet kijken wat mijn belrest is. Ik een call meter geplaatst, doen ze de rekening half in de maand, dus veel te veel gebeld. Baal hier erg van.
    Had het kunnen weten Tele2 word nooit wat volgens mij.
    Gelukkig maar een abb voor een jaar.

    Hen 8-12-2012 - 22:28

    Tele2 prepaid NIET doen!

    Tele2 adverteert zeer misleidend (ook op bellen.com wordt dit toegestaan)
    Geen vaste kosten. Niet waar. Goedkoper bellen kost € 0,50 per maand
    Gratis € 20,- beltegoed. Niet waar. Gratis € 10,- beltegoed en na betaling van € 10,-, € 10,- gratis.

    Tele2 niet aan beginnen

    bassi 7-12-2012 - 20:19

    Nou ja, ik ben al jaren lid van t-2 club. met gemengde gevoelens (internet+bellen).
    Ik heb uw verhaal gelezen en dacht ook, nou, nou.
    Uit een vergelijk op internet waren ze goedkopere dan simyo zo stelde men.
    Dus ok, aangemeld voor de 20+ euro prepaid kaart simonly.
    Ik zou een mail ontvangen.., als mailadres mijn welbekende zonnet adres bij T-2 ingevoerd
    Geen mail ontvangen in de mailbox, met instructies, vandaag ontvangen via post.nl 1 sim kaart, de kaart bleek niet te werken met een klappertje van samsung1190 melding geen netwerk. Na een tijdje prutsen.., in een ander toestel galaxy mini geprobeerd en ja hoor nu lukte het wel.
    Mijn beltegoed opgevraagd 5 euro, maarre ik had dit ding toch online besteld?(dan krijg je er automatisch 5 euro bij zeggen ze bij t-2)
    En ik zou toch totaal 20 euro krijgen?
    Alles geprobeerd om mij aan te melden in te loggen via t-2 mobiel, nummer bestaat niet zegt ie, dus ik kan niet aanmelden en ook niet opnieuw registreren.
    (voorafgaand)Stond op de brief die ik van hun had gekregen dat mijn nummer omgezet zou worden geteleporteerd zou worden naar het eerder opgegeven nummer!!!...,Bij het invullen van de bestelling een paar dagen eerder vroeg ie om mijn adres en een telefoonnummer in te vullen...het vroeg niet om een nummer in te vullen wat geteleporteerd moest woren.
    Dus ik dacht o jee hoe gaan ze dat doen..., een vast nummer teleporteren naar een mobiel..???))
    Maar even verder...
    na activering in de galaxy de kaart gestopt in het toestel wat ik daarvoor eerder gekocht had simlockvrij.
    Om gebruik te maken van de 10 cent per minuut actie moet je dus een sms sturen 1250 met de woorden extravoordeel, nou dat heb ik gedaan, krijg ik een sms terug dat ik eerst het telefoonnummer moet activeren met de actiecode (die er helaas niet bijzit), en de melding probeer het over een half uur nog een keer of waardeer op voor de eerste keer... Na een half uur weer geprobeerd krijg ik eenzelfde sms-je weer terug...
    Nou dan kun je gaan naar t-2 hulp (een virtuele hulp), probleem dus ingetypt
    vraagt de virtuele hulp...,,,als u een vraag heeft over een factuur kunt u online chatten, nou ik had dus geen vraag over een factuur, nee dus...,vraagt ze of ik een bericht achter wil laten, ja dat wil ik wel.
    Dus ik typen na een return krijg ik weer een vraag van de virtuele assistent en is mijn verhaal afgebroken, dus toch weer lopen typen totdat het maximaal aantal tekens bereikt zijn en totaal 3maal ingetypt.
    Maar...nog steeds geen oplossing....
    Even kijken op het forum van t-2.... (zo dacht ik)
    mm laat ik daar maar reageren, dus ik met mijn inloggevens (van internet en bellen) proberen in te loggen bij t-2
    U weet het al....,, dit herkent ie dus ook niet.
    Nou dan maar een account aanmaken alleen maar voor hun forum... om mijn verhaal te vertellen.
    Dus ik opnieuw gereistreerd natuurlijk een ander e-mail adres dan van t-2 ...., anders krijg ik geen registratiemail terug net zoals bij de bestelling van de sim kaart het geval was... eindelijk een account en inlognaam en wachtwoord ..alleeen maar om op het forum te (kunnen) reageren.
    Dus ik wil reageren ..zegt dat systeem sorry meneer maar uw account moet nog ge-activeerd wooren door de beheerder want u heeft nog geen rechten om te kunnen reageren of om een verhaal te schrijven....
    Dus ik denk ik ......,,,/hou maar op...
    van de 20 euro heb ik nu 5euro gekregen, als ik ga bellen met de helpdesk van t-2 wat hier elders ook op de site staat, kost me dat 10 cent per minuut...en dan reken ik dat ik minstens ongeveer voor 3,5 euro met ze moet bellen...
    Dus ik heb zoiets van laat maar zitten, maak het beltegoed maar op en dan maar simyo bestellen of zoiets, die zijn wel wat duurder....
    maar volgens mij werkt het niet helemaal goed sommige dingen bij t-2 en ik ben blij achteraf dat ik alleen maar een kaartje bij ze heb besteld en niet een kaartje met een telefoon....wat ik elders hier las, van een meneer die 60 minuten aan de lijn had gezeten met de t-2 helpdesk, waarschijnlijk als hij betreffende kaartje in een duurder simlockvrije smartphone stopt kan hij zijn kaartje /telefoonnummer wel activeren.. maar ach dat kunnen ze op de helpdesk toch niet weten...
    Wel erg jammar dat het er zo prutserig aan toe gaat.
    T-2 had bijvoorbeeld ook de simkaart alvast voor mij kunne activeren net zoals voor die meneer die een pakket heeft besteld. (ruilen kun je zo wie zo niet)
    Ook jammer dat de inlog en wachtwoord etc niet op de brief staat die ik meegkregen heb van T-2.
    Wat ik wel heel leuk en makkelijk vond dat was dat zij een doos opgestuurd hebben die ongeveer dezelfde grootte heeft als een schoenendoos of een doos waar een grote modem inpast. voor een simkaartje wat nog geeneens 1cm3 aan inhoud nodig heeft...
    Flop van de maand....lijkt het wel

    ron 30-11-2012 - 15:20

    Ik hen nu een pakket van 60 euro per maand.eerst vele malen moeten bellen om het omgezet, te krijgen toen was het een verkeerde sim kaart .eerste rekening 360 euro tweede 320 euro derde 326 euro.ik bellen ooo zijn we vergeten om te zetten ander pakket.gevraagd kan ik een vergoeding krijgen geld terug?Nee daar moet je maar zelf op letten kunnen we niet doen.tot ziens meneernou ik zou toch maar een keer goed nadenken of je daar een bel pakket neemt.

    A.P. 29-11-2012 - 22:13

    Heel goedkoop, maar een paar kleine omissies in vergelijking met mijn vorige provider:
    - Pas bij ontvangst van de factuur inzicht in het verbruik (na afloop van de periode).
    - Op het toestel ingesteld dat dataroaming in het buitenland uit moet, begint toch iedere keer te surfen.
    - Assisted GPS werkt niet, waardoor altijd pas na 10 minuten een satelliet wordt gevonden.

    Ik ga voor afloop van mijn abonnement toch weer even rondshoppen!

    lemke 16-11-2012 - 11:34

    Na 5 weken wachten en vele telefoontjes naar de slecht bereikbare klantenservice ontving ik eindelijk mijn simkaart. Helaas werd deze niet op de afgesproken tijd geactiveerd en toen dit na weer een telefoontje wel gebeurde, had ik nog steeds geen mobiel internet. Ik was er inmiddels zo klaar mee, dat ik het hele abonnement heb stop gezet. Er is mij door 2 personen toegezegd dat ik 20 euro schadevergoeding zou krijgen voor al die dure telefoontjes, maar een paar weken later is er nog niets gestort.
    Mijn gegegevens staan niet meer in de computer en dus ook de toezegging niet. Heel vreemd dat de klachten, mijn adres en rekeningnummer nog wel in het systeem staan. Ik kan fluiten naar mijn geld.
    Ga nooit naar Tele2, want daar gaat echt helemaal niks goed.

    Hen 14-11-2012 - 22:33

    "Tele 2 prepaid Waardeloos !

    1. € 5,- betalen onder rembours. Tegenwoordig kunnen we toch betalen met Ideal enz
    2. Klein sim pakketje wordt verzonden in een echt grootte doos !
    3. Sim kan zich niet registreren op netwerk, dus werkt niet
    4. Inloggen mijn tele2 werkt niet met het telefoonnummer
    5. Factuur & garantiebewijs vermeld nog niet eens een retour adres

    Een betaaalde helpdesk bellen daar trap ik niet in.
    Weg ermee in de vuilnisemmer

    Tele2 niet doen "

    Tele2 waardeloos

    Sim niet weggegooid maar teruggestuurd met het verzoek om toezending
    van een werkend exemplaar
    Dit om hun service te testen ! Want eigenlijk wil ik die rotzooi niet.
    LACHEN tele2 adverteert met prepaid geen vaste lasten
    VASTE LASTEN zijn per mnd(€0,50) bij prepaid om tariefplan te activeren doe
    je dit niet, of vergeet je dit een keer dan kost verbruik internet € 2,50/Mb !!! en bellen € 0,35/min. 12 kansen per jaar om dit een keer te vergeten.

    U raad het al !! Na 3 weken nog steeds niets ontvangen. Prima.
    Leuk, wat zouden ze daar doen met ontvangen post?

    Tele2 niet aan beginnen


    EvEvG 11-11-2012 - 08:04

    Wie weet hoe ik er achter kom, wat ik per maand verbruik met m`n I-phone 4S ?

    T-mobile en tele2 geven hierover geen informatie. Ik wacht ook met spanning mijn 1ste rekening af.
    Welke app moet ik hiervoor installeren ? Watchdog werkt niet !

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie