Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Reviews en ervaringen over Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

14% van 7 klanten beveelt Tele2 aan.
86% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Tele2

  1
  Bereik/dekking: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bestelproces: 1
  Facturering: 1
  Prijsstelling: 4
  Nick G. 20-2-2023 - 14:29

  In oktober een e-mail gehad van tele2 dat mijn abbonement per 3 januari gaat stoppen, tenminste, als ik niets doe. Omdat ik het hiermee eens was deed ik dus niets.... Blijkt dat wel de levering van de data stopt, maar niet de abbonements gelden, ik had dan toch zelf op moeten zeggen. Maar de e-mail vermeldde dit niet. Ik heb de bedragen na januari afgeschreven gestorneerd en tele2 geblokkeerd!! Het eerste bedrijf in mijn leven die ik moet blokkeren omdat zij gewoon doorgaan met afschrijven waar ze geen recht op hebben. Hufterig gedrag naar me dunkt!! Bellen is zinloos, brieven hebben ook geen zin, dan wachten we de deurwaarder maar af.

  • geen.
  • al het menselijke.
  2
  Bestelproces: 1
  Online dienstverlening: 1
  Prijsstelling: 1
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Bereik/dekking: 5
  Sandrine Bogaerts 26-1-2023 - 13:57

  Vreselijke partij die hun afspraken niet nakomt. Ook blijven ze facturen sturen tot lang nadat je bij ze weg bent. Je komt dus niet van ze af, afschuwelijk.

  2
  Bestelproces: 6
  Facturering: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Online dienstverlening: 1
  Bereik/dekking: 6
  Johan 11-1-2023 - 19:01

  Via Tele2 is het niet mogelijk plafonds in te stellen!!!
  Wij hadden een abonnement voor onze kinderen van 7gb, 200min voor 12 euro p/m. De kinderen konden echter gerust voor honderden euro’s bellen en GB kopen. In totaal 1500 euro kosten in 7 maanden.
  Hiernaast konden onze kinderen ook niet-tele2 zaken kopen tbv games. Naast IDeal was namelijk ook ineens betaalwijze “Tele2” aanwezig bij afrekenen. Het bestelde bedrag wordt dan gewoon afgeschreven bij de maandelijkse incasso.
  Helaas is het ons ontgaan dat dit alles werd geïncasseerd. Gratis klantvoordeel van 7>10Gb was overigens ook niet geactiveerd (moet je zelf activeren hoorden we later) en had ook kosten gescheeld.
  Bij reclamatie bij tele2 dat dit buitenproportioneel is geeft tele2 gewoon niet thuis.
  Kortom, bedenk je twee keer om met kinderen iets af te sluiten bij Tele2.

  • Prijsplafonds kunnen instellen (bellen, GB, SMS)
  1
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 1
  Bestelproces: 1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Klantenservice: 1
  M.A. 31-12-2022 - 10:10

  Al een paar maanden geleden heb ik geregeld dat ik in Oktober kon overstappen naar Lebara met behoud van mijn telefoonnummer. Niet alleen ging dat niet door waardoor ik nog een maand extra aan Tele2 vastzat. Ik belde de klantenservice en die verzekerde mij dat ik nu geen rekeningen meer van ze zou krijgen maar ze gaven mij op 31-12 een rekening voor een maand dat ik helemaal geen gebruik meer van ze heb gemaakt. Ik zou deze oplichters ten alle tijden vermijden.

  7
  Facturering: 8
  Klachtenafhandeling: n.v.t.
  Klantenservice: n.v.t.
  Prijsstelling: 5
  Bestelproces: 10
  Bereik/dekking: 8
  Online dienstverlening: 6
  Ik raad Tele2 aan
  N. van Willigenburg 9-10-2022 - 14:51

  Hebben, als enige provider in Nederland (!), een heel grappig truukje om een tientje te verdienen aan domme mensen. Als je in een land komt waar geen contract mee is (in ons geval EU lid Andorra) word ongevraagd het buitenbundel tarief aangezet. In tegenstelling tot Vodafone (€61!!!) blokkeert tele2 de verbinding volledig als je 1mb (?) of €10 buitenbundel kosten hebt gemaakt.

  • T-mobile netwerk is gewoon goed
  5
  Bestelproces: 6
  Facturering: 8
  Online dienstverlening: 3
  Klantenservice: 4
  Prijsstelling: 5
  Bereik/dekking: 2
  Klachtenafhandeling: 6
  Marcel Van der wagt 2-6-2022 - 19:02

  Onbegrijpelijk dat ik nog steeds in delen van Duitsland, geen of slechts bereik heb.. Het is onderdeel van een Duits bedrijf volgens mij, . Overweeg over te stappen dan maar een paar euro meer per maand

  • ???? Geen ten opzichte van andere providers.
  • Zie motivatie
  6
  Online dienstverlening: 6
  Klachtenafhandeling: 5
  Prijsstelling: 6
  Bestelproces: 9
  Klantenservice: 9
  Facturering: 9
  Bereik/dekking: 1
  Robert R. 1-5-2022 - 15:54

  Tijdens het schrijven van deze review....redelijk gefrustreerd. Een provider met een slechte landelijke dekking...jawel u hoort het goed. Ging ervan uit dat de meeste providers hun netwerk op orde hebben. Bij tele2 niet! Google eerst naar reviews voordat u met Tele2 door zee gaat. Is erg frustrerend als je telefoon uit het netwerk bereikt ligt en je werk niet kan uitvoeren. (Alles gaat tegenwoordig via de mobiel). Postcode gebiedt 3295

  • Prijs
  • Klantenservice
  • Landelijke dekking (postcode 3295 en 4261)
  1
  Prijsstelling: n.v.t.
  Online dienstverlening: n.v.t.
  Klantenservice: 1
  Bestelproces: n.v.t.
  Klachtenafhandeling: 1
  Facturering: n.v.t.
  Bereik/dekking: n.v.t.
  Yost 26-2-2022 - 00:08

  5 jaar tevreden klant geweest, tot december. Kreeg ineens een rekening die 40 euro duurder was. Terwijl ik probeer hier met de klantenservice over te praten, kreeg ik meteen een bkr registratie en een afsluiting. Voor het heraansluiten moet ik allerlei hoge kosten betalen. Of die bkr registratie makkelijk weggaat moet ik nog zien. Vind ik zelf allemaal nogal brutaal naar een klant die nog nooit een dag te laat betaald heeft.

  Het is bij Tele2 hetzelfde als bij zo veel energie en telecom bedrijven. Je kunt jarenlang een super nette klant zijn die nooit problemen geeft, maar als ze een kans krijgen om je voor een groot bedrag te tillen, pakken ze die kans meteen aan.

  Ik moet nog een maand verplicht klant zijn, terwijl ik niet kan bellen en ze willen mijn telefoonnummer ook nog niet vrijgeven. In maart kan ik gelukkig eindelijk naar een andere maatschappij. Van mij zal Tele2 nooit meer last hebben.

  • De klantenservice is van het aller allerlaagste niveau. Ze zorgen echt dat je niemand kunt mailen of op een andere manier spreken. Je kunt alleen bellen naar een stagiair van de klantenservice, maar houd er rekening mee dat je het hele verhaal steeds van a tot z moet vertellen wat het probleem is. En natuurlijk: we vinden het heel vervelend, maar ik kan niets voor u doen.
  9
  Klachtenafhandeling: 10
  Bereik/dekking: 8
  Online dienstverlening: 8
  Facturering: 10
  Klantenservice: 10
  Bestelproces: 10
  Prijsstelling: 9
  Ik raad Tele2 aan
  David 18-2-2022 - 19:40

  Ik heb 5g dekking waar ik woon. Minpunt is dat ik om onbekende reden soms niet bereikbaar ben. Belbundels zijn voor de hele wereld beschikbaar en ik heb mijn telefoon geleverd gekregen s22 ultra voor de officiele leverdatum. Ik ben zeer tevreden over Tele2

  • Bel- en databundels beschikbaar wereldwijd dus ook op plaatsen waar Kpn en Vodafone geen bundels bieden 5g dekking. Snellere levering van bestelde telefoon dan afgesproken
  • 5g dekking valt af en toe weg
  3
  Online dienstverlening: 1
  Facturering: 1
  Klantenservice: 1
  Prijsstelling: 1
  Klachtenafhandeling: 1
  Bereik/dekking: 7
  Bestelproces: 6
  Rene Bakker 10-3-2021 - 16:20

  Wat een eersteklas zooi is tele 2 Mijn zoon wil een huis kopen en heeft 2 bkr registraties van tele2 Hij heeft er 1 van €25 en 1 voor zijn nieuwe abbo die pas op 6 april ingaat De oude is dus gelijk afbetaald Kortom een registratie is niet erg maar als je het oude en het nieuwe abbo af wilt lossen en dat kan NIET omdat de nieuwe op 6 april ingaat haal dan de bkr eraf De klantenservice geeft fout toe dat de nieuwe bkr pas op 6 april in mag gaan maar mensen op hoofdkantoor mogen het er alleen afhalen Kortom nu ga je over vele schijven en niemand mag iets in dat bedrijf Nogmaals die zooi van dit bedrijf afbetalen is geen probleem en heel nederland loopt met een abbonrment maar probeer die bkr er maar af te krijgen bij dit bedrijf
  Ik heb verders nooit geen last gehad met tele2 maar 1 zo"n aktie van ze en je bent gelijk goed ziek van ze en het voelt als covid 19

  • Dat je weet dat iedereen met een abbo met telefoon een bkr van tele2 krijgt en als je dat abbo af wilt betalen dat dat niet kan want je abbo gaat pas over een maand in MAAAAAAAR die bkr geven ze je al wel
  • Gebruik eens in je reclame een slogan zoals "Wij werken heel graag met bkr en helpen u graag in de problemen"

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie