Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

13%
van 31 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 87% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 3
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 9
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 7
    • Bereik/dekking: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Allard op 9-1-2020 om 21:40
    Ik heb een zakelijk abonnement. Facturen kloppen niet en klantenservice is niet bereikbaar want je komt in het menu altijd bij de retail afdeling die je niet kunnen doorverbinden met zakelijk. Afrader. En nu T- mobile de hut heeft overgenomen zou je toch verbetering verwachten....
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Klantenservice oprichten en reageren op emails
    • Zorgen dat er voldoende bereik is
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 3
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    E de Reus op 7-12-2019 om 11:17
    Valse beloftes, nauwelijks internet in Rotterdam, en een vreselijke klantenservice. Na 1 week opgezegd. Ga elders!!! Ik storneer mijn betaling, aangezien zij zich niet aan de overeenkomst houden om diensten te leveren.
  • Beoordeling: 9
    • Prijsstelling: 9
    • Klachtenafhandeling: 9
    • Klantenservice: 10
    • Bereik/dekking: 9
    • Online dienstverlening: 9
    • Bestelproces: 10
    • Facturering: 9
    Aanrader? Ja
    GH Visch op 21-11-2019 om 09:55
    Al meer dan 20 jaar klant en zeer tevreden. Ondanks dat er soms storingen waren ben ik altijd goed geholpen. Ook het wijzigen van een abonnement en het verlengen is altijd goed gegaan. Vriendelijk te woord gegaan, ook als er een foutje gemaakt was door mijzelf of door een medewerker is alles altijd zeer goed opgelost. Ook vandaag weer mijn abonnement verlengt en de klantenservice medewerker heeft uit zichzelf mijn abonnementen voor tv internet en mobiel bekeken en aangegeven dat het nog goedkoper of zelfs nog beter kon dmv wijzigingen. Top gewoon. Aangezien ik geen groot budget heb ben ik zeer tevreden over het aanbieden en meezoeken naar de goedkoopste oplossing.
    Ook het opnieuw versturen van een afstandsbediening was geen enkel probleem. Ik had een jaar geleden per ongeluk mijn nieuwe afstandsbediening met de oude decoder retour gezonden en ik krijg nu zonder extra kosten een nieuwe toegestuurd. Top!!

    Het is vervelend te zien dat mensen pech hebben met een medewerker of met de techniek. Wanneer ik een probleempje had heb ik gelijk gebeld en werd ik altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
    Pluspunten
    • Klantenservice is top.
    • Hulp bij juiste abonnement kiezen is top.
    • Service is top.
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Beloven wat maar komen dat niet na. Bel je na dan kunnen ze het even toevallig niet vinden. Niet klantservice gericht.
  • Beoordeling: 2
    • Prijsstelling: 5
    • Facturering: 5
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 3
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Frank meinders op 28-8-2019 om 16:29
    De winkels van tele2 zijn gelsoten. Dus bij diefstal moet je online sim bestellen. Dat ik 5 dagen moet wachten. Gevraag om Track & Trace code van mijn sim. ze kunnen niks en weten helemaal niks. Vermoed dat post uit frankijk moet komen? Deze week uit alle hoeken post onvangen. Alles binnen 1/2 dagen. Behalve het simetje van tele2. volgens hun info al verzonden is. En wat gewoon door de bus kan. Mijn advies . Ga niet naar tele2 ! Want heb jij je telefoon wel eens 5 dagen in de kast liggen? Ik heb eigen onderneming . dan kan dat gewoon niet eens. Dit hadden ze mij wel moeten vertellen bij het afsluiten! 5 werkdagen whoo
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • Track & Trace code bij sim verzending . Dubbele sim leveren zodat je altijd een achter de hand hebt. stop met digitale assistent. Zorg minimaal voor aantal service punten. zorg dat je klanten beter op de hoogte zijn van dit soort grote veranderening als stoppen met alle winkels. dus niet alleen melden op je website maar ook. via de app en de mail communiceren. Succes met het concept maar nog wel wat harder aan gaan werken.
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 3
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Facturering: 3
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Diana waterkater op 19-7-2019 om 17:43
    Heb tijdelijk abo voor buitenland afgesloten , weggegooid geld. Echt waardeloos. Ofwel geen internet ofwel slecht en traag bereik. Nooit weer. Je kunt beter wat meer geld uitgeven bij KPN of andere goede provider.
    Pluspunten
    • Niks nakkes nada helaas.
    Verbeterpunten
    • Teveel om op te noemen......
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    oosterwijck op 10-6-2019 om 08:59
    Ga niet in zee met Tele2
    Zeer slecht bedrijf. Zeer slechte service. Zeer slecht kabelnetwerk. Liegende medewerkers. Misleidende reclame. Het is onbegrijpelijk dat er steeds weer mensen intrappen. De enige afdeling die werkt, is de incassoafdeling.
    Pluspunten
    • géén
    Verbeterpunten
    • Niet voor verbetering vatbaar
  • Beoordeling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Ja
    Rina Jongsma op 27-5-2019 om 14:00
    alles meer dan uitstekend!
    Pluspunten
    • afhandeling van storing uitstekend! prima verbinding, lekker snel en lekker goedkoop!
    Verbeterpunten
    • geen tot nu toe ontdekt.
  • Beoordeling: 2
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 6
    Aanrader? Nee
    Jeroen op 22-5-2019 om 19:26
    De klantenservice is een drama. Eerst je contract niet juist verlengen (fout Tele2), daarna onterecht belkosten in rekening brengen, tot 2x toe. Dan komt Tele2 er achter dat het hun fout is, maar herstellen deze niet. De verbinding met de klantenservice wordt verbroken omdat er niemand zou zijn, terwijl dit wel op een tijd is dat Tele2 zelf op haar website schrijft dat ze open zijn. Sommige medewerkers bijzonder onvriendelijk. Probleem nog steeds opgelost. Dit is einde van klant bij hun zijn (was dat al een beste tijd).
    Pluspunten
    • Redelijk prijsniveau
    • Technisch (verbinding internet/telefoon) geringe hoeveelheid mankementen
    Verbeterpunten
    • Klantenservice niet bereikbaar binnen gestelde openingsuren.
    • Klantenservice lost niets op
    • Klantenservice is onvriendelijk
    • Worden onterechte kosten in rekening gebracht
    • Worden onjuiste contracten afgesloten
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 8
    • Klantenservice: 8
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 7
    • Prijsstelling: 9
    Aanrader? Ja
    Prijs/kwaliteit is goed. Sim only aanvraag met nummerbehoud in winkel is goed verlopen. Binnen is de 4G snelheid wel lager dan bij andere aanbieders. Binnen kom ik niet hoger dan 30 mbps. Buiten is het wel een stuk hoger. Maar onbeperkt data is een heerlijk gevoel. En het is maandelijks opzegbaar ook. Niet te vreden kan je zo overstappen. Geef Tele2 een kans en ervaar het zelf.
    Pluspunten
    • Prijs/onbeperkt data/maandelijks opzegbaar. Snelheid en dekking is oke.
    Verbeterpunten
    • Indoor dekking en snelheid

Navigatie