Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
7% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 131 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
89% niet
5% misschien
  1. Aki Kasumi Izumi Borst Langer dan 1 jaar klant op 16-10-2017 om 16:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn mobiele internet thuis is instabiel/traag
    hierover klaag ik al bijna 4 maanden bij tele2 en geef iedere keer redelijke medewerking, maar krijg nooit terugkoppeling of antwoordt.

    in het verleden (afgelopen jaar) heb ik al 4 gigantische klachten over tele2 gehad welke ook zeer slecht beholpen werden
    - 1 maand gedaan over verlengen omdat tele2 foutief mij als wanbetaler had ingeboekt, preventel & experian kende mij niet in die zin.
    - tegen overeenkomst opzegging vaste diensten geweigerd terwijl kpn een defect had gevonden en tele2 krijg de *piep* zij tegen verplichtingen en afspraken in. via de geschillencommissie alsnog kunnen opzeggen.
    - 3 maanden lang last gehad van bos incasso omdat tele2 een fout had in de adminstratie en waslijsten aan facturen zomaar doorstuurden, veroorzaakt door slechte verwerken korting vanwege duur verlengen, toen de goedkope upgrade gekregen naar onbeperkt.

    publiekelijk de lijst met testen van de speedtest bijgevoegd.
    mijn gemiddelde plus standaarddeviatie is niet de beloofde snelheid van 40/20mbit, daarbij instabiel.

    - kan tevens niet normaal bellen in mijn kantoor, in de woonkamer/keuken is nog steeds de verbinding slecht. via viop (app) of normaal is geen verschil. elders kan ik dit wel.
    - verbinding met bellen valt soms gewoon ineens weg, heel irritant moet ik zeggen.
    - omdat ik voornamelijk via viop bel heb ik hun eerder deze gegevens speedtest geven op 6 september tot vandaag geen echte reactie ontvangen
    • klachtenafhandeling
    • klantenservice
    • netwerk
    • eerlijkheid over snelheid
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Rene berkhof Langer dan 1 jaar klant op 13-10-2017 om 22:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben klaar met tele2 vandaag een advocaat gebeld doordat ik wederom onterecht ben afgesloten ik kan niet wachten op €1000,-- pdag dat ik afgesloten ben terwijl er altijd netjes en optijd betaald is door mij , het is nu aan de rechtbank vs tele2 ( amesz en van daalhuizen advocaten westzeedijk rotterdam) bizar deze provider echt bizar, time and money is on my side , zondag gaan alle stukken en geluidsopnamens naar mijn advocaat meester w amesz en mede de overstap naar vodafone wordt zondag een feit 100 keer contact gehad met jullie en het komt maar niet binnen bij julle , supper klaar er mee
    • Kan geen positifiteid vinden
    • Tele2 probeerd telkens het wiel uit te vinden terwijl de clienten voorbij fietsen
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Poojith N Jain Minder dan 1 jaar klant op 6-10-2017 om 19:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    #tele2nederland #mostpathetic #internet #provider
    I had ordered an internet service from #tele2 on 1st of September. They had promised to provide the internet service on 15th of September. They delivered the modem on 20th and I have installed the modem on the next day but they had not activated the internet signal. I had called them a couple of times and they promised to resolve the issue in 4 working days. Then I called them again on 30th and raised a ticket and they promised internet will definitely be available within 4 days. I called them a couple of times past few days and now the standard answer from customer care is that they don't know when this will be resolved.
    #tele2nederland #completefailure learn to provide better service to the customers
    • none
    • better service
    • keep your promise
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. W.J.M Kruijtzer Klant geweest op 28-9-2017 om 13:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al vanaf 19 juli vraag ik mijn teveel betaalde abonnementsgeld terug t.h.v. ruim €15,--. Ik krijg echter nog een rekening van € 8,66 omdat ik mij niet aan hun overeenkomst zou hebben gehouden. Allemaal leugens. Zij hadden de prijzen verhoogd en dit was een onverschuldigde betaling. Dat gaven ze wel stellig toe. Maar toch moest ik dit bedrag betalen om het bedrag, alle onverschuldigde bedragen, terug te ontvangen. Die betaling was 1 augustus overigens. Nu eind september 2017 en ruim 300 belminuten later heb ik mijn geld nog steeds niet terugontvangen. Wel word ik gedreigd met deurwaarderkosten, wettelijke rentes én heraansluitingskosten..... etcetera én registratie bij Stichting Preventel.
    Vraag: Waar kan men als consument deze schurken en dieven van Tele2 laten registreren?
    • Géén
    • telefonisch onbereikbaar.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. van der meulen Minder dan 1 jaar klant op 27-9-2017 om 09:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bellen buiten de buitenland bundel heeft tot gevolg dat ze je gewoon zonder enige waarschuwing afsluiten. pas na aanbetaling wordt je weer aangesloten. alleen dit duurt wel even leuk 4 dagen! Hele slechte service!!!!
    • Klantenservice wanneer je een abonnement wil afsluiten is keurig, snel en vriendelijk, bij klachten zijn ze stug onbereikbaar en werken niet mee.
    • Gewoon ook je fouten netjes afhandelen.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      4
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Lira #-1# op 6-9-2017 om 10:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Helemaal niets mis mee.
    Onbeperkt mobiel internet en bellen voor onder € 30,- en een prima bereik.
    Ervaring met de klantenservice zeer positief. Ik werd teruggebeld en de afspraken via email bevestigd.
    • Prijs
    • Bereik
    • In EU 10 Gb ipv 4 maximaal per maand
    Beoordeling
    9
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      7
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. abdulahi Langer dan 1 jaar klant op 30-8-2017 om 10:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Jarenlang sim-only abonnement gehad bij Tele2 en heb nooit wat te klagen gehad. Het netwerk is goed, de tarieven zijn eerlijk en al met al is klant zijn er absoluut geen onaardigheid.

    Nu ging mijn toestel kapot en wilde ik een nieuwe telefoon. Ik keek een beetje rond en stuitte op GSM-web, een website die als ‘tussenpersoon’ fungeert. Ik wilde daar een iPhone 6s bestellen. Ik bestelde het ook met Tele2 als service provider.

    Oftewel, ik ging nooit weg als klant bij Tele2, maar ik moest wel even mijn sim-only abonnement opzeggen.

    Ik bellen met de opzeglijn, zeggen ze: oooh ja maar meneer je moet de volgende keer eerst even bellen, want wij kunnen een betere offer doen! (beter dan 27 EUR per maand voor een iPhone 6s? Hmm.. )

    Ja, je hoeft bij ons geen aansluitkosten te betalen! Dus ik keek op de website, was het tarief daar 2 euro per maand duurder. Dus ik legde hem uit dat 2*24= 48 euro en eenmalig 30 euro is dus goedkoper.

    Ging hij me uitlachen! ‘Okay meneer, haha, als u dat wilt zeggen we het abonnement op..’

    Best wel triest, helemaal gezien het feit dat ik niet eens wegging bij Tele2 maar een aanpassing moest maken in mijn abonnement!

    Enfin, redelijk als je klant bent maar zodra ze je dreigen te verliezen zijn het smerige lui.
    • Geleverde dienst is prima
    • Zet geen mensen achter de telefoon die klanten belachelijk maken.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  8. Mark Minder dan 1 jaar klant op 26-8-2017 om 18:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Er wordt al meer dan een jaar geld van mijn rekening afgeschreven van een mobiel abo dat niet van mij is. Bij de klantenservice krijg ik alleen maar te horen dat het heel vervelend is, ik ga het oplossen, maar bij nummer 5 weet je het wel . Ze laten je constant wachten, maar vertikken het om jou terug te bellen. En als je het vraagt of ze het willen doen, dan zeggen ze wel ja. Maar dan vraag ik: oh, je hebt mijn nummer dus?.. "Euh, nee dat heb ik niet. Hoe kan je me dan terugbellen?? Dat vertikken ze. Met klachten kunnen ze niet omgaan, en die klantenservice is één ongeorganiseerde talentloze bende die als het gesprek te moeilijk wordt, gewoon ophangt. En dan wordt er ook nog gezegd: "Ga maar weer lekker achterin de wachtrij staan". Klachten kun je niet indienen, mailen gaat niet, ert er wordt geen contact met je opgenomen, je krijgt een mailtje waar je je reet mee af kan vegen: "We nemen binnen 30 dagen contact met je op" . ja ja, ik krijg nog geld van ze, dus dat zullen ze niet doen. En anders begint het verhaaltje met de zoveelste"heel vervelendmaarikgauhelpenmaarnietheusbla bla bla". En zo rekken ze het tot Sint-Juttemis maar ik kan heel vasthoudend zijn!
    • Goedkoop
    • De rest
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. John Minder dan 1 jaar klant op 25-8-2017 om 22:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag overgestapt van Robin mobile naar Tele2. Spijt..... Beloven 4g. Maar ik heb meestal H. Zelfs dat vaak niet. Ik ga weer terug naar Robin mobile.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. A Timmer Minder dan 1 jaar klant op 16-8-2017 om 13:07 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al 2 dagen mobiel internet en bellen van Tele2.
    Ben er nu al aal poeppieflauw van.
    Ze suggereren Schandalig veel 4G,je kan beter zeggen Schandalig geen 4G.
    Vanaf het eerste moment slecht kunnen bellen en
    abominabele bereik op mij telefoon
    Nog niet éen keer 4G gehad. Alleen nog maar H.
    Geprobeerd de klantenservice te bellen(1200), maar steeds een kwartier in de wachtrij, en de tijd dat je in de wachtrij staat gaan gewoon van je belminuten af.(Schandalig).Terwijl dat bij andere providers meestal service is.
    Heb mijn abonnement opgezegd bij Tele2 en ga terug naar mijn vorige provider,waar het bereik supergoed was.
    Dus denk er goed over na of je wel met dit oplichtersbende in zee gaat
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      5
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven