Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

8% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 153 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
87% niet
5% misschien
  1. Ghislaine Minder dan 1 jaar klant op 23-2-2017 om 14:30 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn ervaring bij Tele2 is niet positief. Wij waren pas een half jaar klant, werden in januari afgesloten terwijl alle rekeningen betaald waren. Bleek een fout in het systeem want ons abonnement stond op stop gezet. Na 2 uit aan de telefoon eindelijk iemand die ons weer kon aansluiten. Wat bleek de maand erop kregen wij aansluit kosten op de factuur. Nu in februari weer hetzelfde, geen tv en geen internet. Weer bellen en na drie uur bleek dat ons abonnement afgesloten was omdat het was opgezegd door een fout in het Tele2 systeem. Dus ik zei nou sluit meer weer aan, dat kon dus niet want deze was afgesloten en er moest dan een nieuw abonnement aangemaakt worden. Dat duurde dan drie weken. Ik vraag waar kan ik met mijn klachten en voor een compensatie terecht? Want doorverbinden met een manager of leidinggevende is niet mogelijk, kreeg ik als antwoord er staat online een formulier. Hoe bedoel je, jullie hebben mij afgesloten en ik moet online iets invullen.
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Marcel Minder dan 1 jaar klant op 22-2-2017 om 22:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Stap nooit over naar Tele2.
    Er wordt een ontmoedigingsbeleid toegepast bij klachten.

    De klantenservice kan niets doen behalve de klacht doorzetten naar een afdeling.
    Dit proces herhaalt zich een aantal keer omdat er geen enkele reactie wordt gegeven door Tele2.
    Dan wordt de klacht na heel vaak bellen, in overleg met een manager, doorgezet naar het hoofdkantoor.

    Echter kan de klantenservice de status van de klacht vanaf dat punt niet meer inzien of volgen. Dan hoor je niets meer van Tele2!
    Doorverbinden naar een afdeling kan niet, een mail naar betrokken collega’s doorsturen kan niet, ook is het niet mogelijk om als klant terug gebeld te worden.

    Ik vraag me af wat Tele2 onder service verstaat!?

    Persoonlijk ben ik sinds november 2016 bezig om een en ander geregeld te krijgen. Na wat speurwerk heb ik mailadressen van medewerkers weten te achterhalen. Waar vacatures al niet goed voor zijn ;)

    Dan krijg je na veel bellen en veel mails een toezegging dat een bedrag binnen 2 weken op mijn rekening wordt overgemaakt.
    Echter het bedrag is uiteraard niet overgemaakt.

    De betrokken Tele2 medewerker antwoord niet op mijn mail. Klantenservice gebeld maar het proces begint weer vanaf stap 1.
    Klacht wordt doorgezet, doorverbinden kan niet, een mail naar betrokken collega’s doorsturen kan niet, ook is het niet mogelijk om als klant terug gebeld te worden.

    Op klachten wordt niet gereageerd. Afspraken worden niet nagekomen.
    Echt een zeer slecht bedrijf met een waardeloos service beleid.

    Helaas komen dit soort bedrijven hier mee weg.
    • Geen
    • Service opnemen in beleid
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. W. Minder dan 1 jaar klant op 18-2-2017 om 13:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In november een abonnement overgenomen van de vorige bewoner van het appartement dat ik kocht. Dat had ik beter niet kunnen doen. Het aanmelden ging verkeerd, de facturering ging verkeerd. Na een paar maanden was ik er klaar mee en heb ik opgezegd. Opzegging per 28 december, dat werd door Tele2 veranderd in 13 januari, geen idee waarom. Spullen in retourdoos netjes teruggestuurd op 9 januari. Gelukkig track&trace code goed bewaard, spullen bezorgd bij Tele2 op 10 januari. Ontving ik op 21 januari weer een retourdoos met het verzoek hun mooie spullen terug te sturen. En vandaag weer een dreigbrief dat ze hun spullen terug willen en anders 99 euro gaan afschrijven. Die spullen heb ik al lang teruggestuurd, met keurig alle informatie op en in de doos.
    Weer met de klantenservice gebeld, na lang in de wacht hangen eindelijk iemand aan de lijn. Hij heeft beloofd dat het nu is opgelost. Ik hoop het maar. NOOIT meer Tele2.
    • Klachten worden (uiteindelijk) netjes opgelost en teveel betaald geld vergoedt.
    • Het is een zooitje bij Tele2, alles gaat mis. Aanmelden, factureren, opzeggen. Je blijft met ze bellen en klachten indienen. Ik heb er de afgelopen maanden een bijbaan aan gehad om alles steeds recht te trekken.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Klantenservice:
      3
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Raymond Schilperoort Langer dan 1 jaar klant op 17-2-2017 om 11:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zakelijk een bestelling geplaatst na een week nog steeds geen simkaart meerdere keren doorverbonden met de klantenservice geen enkele medewerker weet waar je moet wezen met vragen over de levering van een simkaart
    • Prive gaat het wel goed
    • Als je zakelijke helpdesk belt dat je niet met prive helpdesk word doorverbonden
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      2
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  5. Teodora Godar Langer dan 1 jaar klant op 16-2-2017 om 18:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wij hebben 2 jaar abonnement met tele2 gehad,zonder problemen. Dan paar maanden voor dat de abonnement klaar was,hebben wij een nieuwe contract gemaakt maar eerst hebben wij contact met klantenservice gehad voor de zekerheid. Naar meerdere emaillen was het afgesproken dat bij een nieuw abonnement wij het toestel niet hoeven te betalen en dat toestel wordt gecrediteerd. Paar maanden later was het 89 € uitgeschreven van ons rekening.(17€ is afgesproken abonnement ). Ik heb meerdere contacten met klantenservice gehad en elke keer kreeg ik te horen dat het is fout van het systeem en daar moet ik me geen zorgen om maken omdat het in de systeem is gezet dat wij niet kunnen uitgesloten worden. En natuurlijk dat gebeurt. En nu ook al zij kunnen in het systeem alles zien, niemand kan ons aansluiten tot 2 weken. Dit is onze laatste abonnement met Tele2!!!
    • Goed prijs
    • Compleet systeem verbeteren
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. jacobs Langer dan 1 jaar klant op 16-2-2017 om 16:15 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantenservice die niet luisteren , fouten niet erkend geen oplossing bieden , je van een kluitje in het riet sturen .Alle medewerkers zeggen wat anders
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. J. de Jong Langer dan 1 jaar klant op 14-2-2017 om 23:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vanaf juli 2015 bezig met klantenservice nav kapotte telefoon. Als trouwe klant voor leugenaar utgemaakt. Weigeren te snappen waar het om gaat of reageren helemaal niet. Uiteindelijk een klacht ingediend bij de Geschillencommissie. Als ik de reacties van Tele2 lees, Nederlands schrijven lukt ze ook niet. Om te huilen zo slecht. Ze spreken zichzelf tegen, stellingen zijn erg dom. Het is denk ik een soort Sociale werkplaats met een Tele2 logo. Meer is er niet van te maken.
    • Geen enkel positief punt.
    • Cursus Nederlands volgen.
    • Cursus 'Hoe schrijf ik een brief.
    • Uitvinden hoe je een spellcheck op de pc hanteert.
    • Cursus 'Lezen en begrijpen.'
    • Cursus Klantvriendelijkheid
    • Etc.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Roy Minder dan 1 jaar klant op 14-2-2017 om 16:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slechte organisatie met een nog slechtere klantenservice.
    Contracten worden spontaan opgezegd na verzoek van naamswijziging en je wordt opgezadeld met een zogenaamde afkoopsom.
    Als je belt met de klantenservice sta je minimaal een uur in de wacht. Klantenservice schuift alle schuld af op de klant en noemt de telefonische wachttijd niet relevant.
    e-mail reacties blijven maanden uit en het is onmogelijk om iets geregeld te krijgen.

    Wat een vreselijk bedrijf, ga hier nooit mee in zee!!!!!
    • Geen
    • Ontsla de volledige klantenservice en management van dit bedrijf en laat het overnemen door een willekeurige ander provider, het kan alleen maar beter worden.
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Bert Langer dan 1 jaar klant op 11-2-2017 om 09:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In het buitenland ontvang ik een SMS waarmee ik een internetbundel kan kopen, dit door het sturen van een SMS. Als ik dit doe krijg ik het bericht dat het niet gelukt is om die bundel te activeren. Vaker geprobeerd, maar geen succes.
    Thuis gekomen al 2 keer hier over gebeld met de klantenservice; het word doorgegeven aan het hoofdkantoor (of zoiets) of er meer klachten zijn, dan kunnen ze er misschien wat aan doen. Dat ik de enigste misschien ben is blijkbaar niet genoeg. En teruggebeld worden over deze klacht is niet mogelijk.
    Ik moet maar aan de Tele2 app. Maar ik wil geen app's.

    En de overstap naar een andere abbonnementsvorm was ook een drama, wel een nieuwe SIM, geen nieuwe SIM, heb nog een weekend zonder geactiveerde SIM kaart gezeten!!!
    • Nooit last van storingen
    • KLANTENSERVICE
    • KLANTEN EN KLACHTEN SERIEUS NEMEN
    Beoordeling
    5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Monique trommelen Langer dan 1 jaar klant op 10-2-2017 om 20:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn abonnement heeft sinds de overgang van het systeem al ruim een maand geen internet meer
    Het nummer is niet te vinden maar ze weten wel mijn bankgegevens om af te schrijven dus ben wel bekend blijkbaar
    Meerdere malen gebeld maar volgens Tele 2 zit het vast in het oude systeem en duurt 15 werkdagen om dit te regelen
    Na een week gebeld staat er achter mijn melding dat deze afgehandeld is maar niet heus en moet dus weer aangemeld worden
    Helaas duurt dit weer 15 werkdagen om dit uit te zoeken
    Krijg als alternatief een simonly toegestuurd maar moet deze wel zelf betalen bovenop mijn abonnementkosten
    Zou dit achteraf vergoed krijgen ja hier vertrouw ik dus niet echt op
    Weer gebeld maar konden niet veel meer doen moest maar wachten en klachtenformulier invullen
    Heb nu de incasso teruggevorderd en betaal niks meer tot het is opgelost
    Laat Tele 2 maar komen om het geld kan niet wachten
    • Betere communicatie met klanten en niet je doorzetten naar andere afdelingen als e het niet meer weet
    • Waardeloze afhandeling van klachten
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      4
    • Bestelproces:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen