Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

15% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 54 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
80% niet
6% misschien
  1. Richard de Jonge op 30-5-2016 om 16:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Iedere maand eerst een incassobrief op de deurmat en een dag later de factuur. De factuur moet je binnen 5 dgn betalen maar hoe is het MOGELIJK dat dit kan eerst een incasso dan een factuur. Als je belt krijg je een callgirl aan de lijn, ik zoek het uit hoor meneer en u word vandaag nog teruggebeld, dus niet!!!!!!! Dit is al maanden zo!!!!!!! deze week naar het Juridisch loket kijken wat we kunnen doen.
    Beoordeling
    1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Jeannette op 31-5-2016 om 00:12
    wederom een klacht via klantenservice ingediend,krijg je een mail terug: we zullen binnen 10 dagen reageren. toen maar weer gebelden wat zeggen ze, u kunt toch ook een kaartje tijdelijk kopen bij bv.A.Heyn dan bent u weer bereikbaar,zijn ze niet goed geinstrueerd daar bij dat callcenter. ben er helemaal klaar mee .
  2. Piet op 25-5-2016 om 09:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nergens bereik, 4g abonnement maar heb alleen maar 3G, ben al na 10dagen over mijn data heeb terwijl ik niks erop doe. Bel ik naar Tele2 toe en dan kan er niks aan worden gedaan.
    • Niet
    • Alles.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Jeannette op 27-5-2016 om 10:16
    25-05 gebeld met Tele 2 dat ik nog steeds geen nieuwe simkaart heb ontvangen.
    geen zorgen uw kaart blijft in gebruik en alles is vertraagd.
    wat gebeurd er op 26-05-geblokkeerd en dat op een moment dat ik echt bereikbaar moet zijn 2 dagen.
    gebeld en wat hoor je dan zit de kaart niet tussen de kranten of zo en we zullen een nieuwe opsturen.
    daar heb ik niets aan want moet bereikbaar zijn en loshet maar op.
    nee kunnen we niet helaas. Tele 2 ga eens nadenken hoe hiermee om te gaan naar je klanten. overweeg weg te gaan naar andere provider niet serieus genomen worden en smoesjes die ze verkopen.
    Jeannette op 27-5-2016 om 10:21
    dit was ik vergeten erbij te vermelden: op moment dat ik met Tele2 belde kreeg ik een mail van Tele 2.
    mijn kaart was verstuurd en zolang die niet geactiveerd was kon ik de oude simkaart blijven gebruiken.dan wordt je boos toch?
  3. ikke op 23-5-2016 om 12:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het wordt eens tijd dat dit bedrijf gestopt wordt! Gezien de VELE KLACHTEN op internet en een hele hoop frustratie bij de klanten is het n schande dat ze zo door kunnen blijven gaan! De fout ligt altijd bij de klant! Tuuurlijk tele2, steek je hand in eigen boezem en doe wat voor je klanten, namelijk zorgen dat jullie fouten worden opgelost en houdt je aan het contract wat jullie zelf opstellen! Deze reputatie moet je als bedrijf zelf niet willen! Wie zorgt ervoor dat dit bedrijf hiermee stopt!
    • GEEN 1
    • Gewoon stoppen is beter voor de klant !
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Nico Boers op 21-5-2016 om 13:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds gisteren klant bij Tele2. Er waren wat administratieve slordigheden bij het afsluiten zoals een verkeerd (doorgegeven) ingangsdatum en verkeerde kleur van telefoon in de bevestigingsmail (uiteindelijk wel goed geleverd).

    Na alles slechte reviews hield ik m'n hart vast en ik dacht, nu begint de ellende. Na 2x bellen, uiterst goed te woord gestaan en de problemen ook meteen opgelost. Door zowel Mobiel.nl als Tele2
    • - Goede hulp via de klantenservice
    • - Geen wachttijd bij de klantenservice
    • - Rommelig/Slordig bestelproces waardoor ik er wel zelf achteraan moest.
    Beoordeling
    7
    • Bestelproces:
      5
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      7
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. cheriff op 20-5-2016 om 14:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    had een sim only besteld, dus ik kreeg een formulier waarop stond dat mijn nieuwe simkaart het zou doen op 19-05-2016 dus ik heel braaf die simkaart erin doen. blijkt vervolgens dat mijn abbonement pas in gaat op 6 juni. nou echt belachelijk. ik bellen naar de klantenservice die konden mij niet helpen en kreeg vervolgens ook een arrogante bek terug. goede sim only aanbieding maar belachelijk!!!!!
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Jacky van der Meulen-Blomme op 18-5-2016 om 15:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn telefoonnummer van KPN is gestolen/geslamd door TELE2 ,en ik moet zelf de aansluitkosten betalen om weer mijn eigen telfoonnummer terug te krijgen,ik ben gedupeerd door TELE2 en de hufters weigeren dit te vergoeden omdat ik geen klant van TELE2 ben.
    klantenservice van TELE2 vind dit ook asociaal ,maar computer says no
    • slechte klachten afwikkeling ,niet oplossings gericht werken ,
    • beloven van alles,maken niks waar ,waardeloos bedrijf
    • slechte klachten afwikkeling ,niet oplossings gericht werken ,
    • beloven van alles,maken niks waar ,waardeloos bedrijf
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      2
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. W op 17-5-2016 om 20:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na jarenlang een light internet bundel gehad te hebben, heb ik besloten om over te gaan naar de 50mb internet.
    Volgens tele 2 was dit allemaal mogelijk op mijn adres, dus heb ik het abonnement afgesloten op 19-04-2016 en alles zou 10-5-2016 werkend zijn.
    De modem zou 5 werkdagen voor 10-05-16 geleverd worden.
    Echter 9-05-16 had ik geen modem in huis dus besloot ik de klantenservice te bellen, deze wisten mij te vertellen dat tele 2 zelf de bestelling had geannuleerd zonder mij daarover in te lichten.
    Uiteindelijk kreeg ik alles opgestuurd op 12-5-2016 en werd mij toegezegd dat alles spoedig zou werken en dat er intern iets fout gegaan is, wat er fout gegaan is kon men mij niet vertellen.
    Na aantal dagen nog geen signaal, dus ik maar weer bellen voor de 3e keer en het verhaal weer uit moeten leggen aan de medewerker.
    De medewerker vertelde mij dat er een technisch probleem was en dat ik binnen 2 dagen terug gebeld zou worden.
    U raadt het al, het belletje is nooit gekomen dus heb maar weer gebeld.
    Na alles weer herhaald te moeten hebben kwam men met het antwoord dat de 50mb op mijn adres niet leverbaar is.
    Bij tele 2 belooft men mij iets te kunnen leveren wat ze niet kunnen en communicatie naar mij hierover is om te huilen.
    Ik heb besloten mijn abbonement op te zeggen en naar een andere provider te gaan die wel kunnen leveren wat ze zeggen.

    • Vriendelijke klantenservice
    • Interne communicatie, medewerkers weten niet wat er bij een klant speelt zodat je het verhaal elke keer opnieuw kan uitleggen.
    • Men beloofd wat te kunnen leveren maar blijkt niet waar te zijn.
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. karin op 14-5-2016 om 19:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tijdens het afsluiten van mijn abonnement specifiek gevraagd of ik bereik zou hebben in het buitenland omdat ik had gelezen dat mensen 2 maanden geblokkeerd werden voor buitenland. De klantenservice had daar nooit van gehoord en vroeg het even na bij een collega. Nee hoor, ik zou gewoon bereikbaar zijn in het buitenland. Een buitenlandbundel aangeschaft van 10 euro en vertrokken naar het buitenland en geen telefoon en geen internet bereik. Klantenservice gebeld die mij verteld dat een nieuw abonnement 2 mnd geblokkeerd wordt in het buitenland. De situatie uitgelegd maar nee, daar kunnen ze niks aan doen. Ze liegen je dus gewoon voor.
    • Nog geen pluspunt ontdekt
    • Haal die belachelijke blokkade van nieuwe abonnementen af.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Hicret Coban op 13-5-2016 om 19:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       

    Tele2 vindt er helemaal niks aan!! İk heb al ruim een jaar een abonnement en ik zit al maanden achter mijn korting die ik nog steeds niet heb ontvangen. Blijkbaar is het een te groot bedrag voor tele2, Een te groot bedrag voor tele2 hoe is dat nou mogelijkk!!!!! İk heb een jaar geleden gebeld voor een nieuw abonnement en heel lief werd me een abonnement met korting van 13 euro per maand aangeboden en ik was natuurlijk super blij ook omdat ik zo lief werd geholpen. İk heb naderhand ook een mail gekregen met bevestiging van mijn korting die ik per maand zou ontvangen. Naderhand zie ik op mijn bankrekening nummer dat de totale bedrag er af is gehaald en natuurlijk bel ik gelijk tele2 op en daar begint heel drama. Aan de telefoon krijg ik telkens te horen dat ze me niet kunnen helpen en dat er een speciale afdeling is die zich daarmee bezig houd. İk kan die afdeling niet eens bellen!! Wat een onzin dat ik telkens medewerkers aan de telefoon krijg die er niks van af weten en er totaal niks aan kunnen doen! Ook is het zo dat het ten kosten gaat van mijn bel minuten!!! İk baal er zo van dat ik een abonnement heb aangesloten bij tele2. İk raad niemand maar dan ook niemand Tele2 aan. Als het bij tele2 gaat om het geven van een abonnement gaat het zo makkelijk en vriendelijk, maar als er dan een probleem opgelost moet worden of een TE groot bedrag moeten terugbetalen is het een hele DRAMA!! İk ga het professioneel aanpakken omdat ik het met tele2 niet heb kunnen oplossen, ik ga advocaat inschakelen en zo oplossen!!!!
    RAAD NİEMAND TELE2 AAN!!!!
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Bolland op 14-5-2016 om 16:29
    Wat een bedrijf zeg dat Tele2, klantvriendelijkheid Ho maar, en net wat de meeste al zeggen op forums; Ze leggen het probleem terug naar de klant, want de klant doet het altijd verkeerd, en tele2 doen nooit iets fout. Een groot farce dat hele tele2,
  10. Jan Bijsterbosch op 12-5-2016 om 20:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tele 2 is de telecom provider die zeer slecht scoort op interne communicatie. De mensen van klantenservice zijn vriendelijk en beleefd en willen graag klachten oplossen. De mensen die de klachten echt moeten oplossen. zijn waardeloos en belachelijk bezig en laten daarmee de medewerkers van de klantenservice en de klanten gefrustreerd achter . Het telefoonabonnement van mijn zoon kost normaal gesproken 20 Euro. Hij krijgt echter vaste klanten korting en hoeft voor dit abonnement slechts 15 euro te betalen )zwart op wit bevestigd door tele2. Vanaf de start schrijft Tele 2 20 euro af. Er zijn door de klantenservice diverse memo´s e.d verzonden maar de afdeling die er over gaat is nu al ruim 6 maanden aan het bedenken wat ze hiermee moeten want op lossen kunnen ze het niet.
    • Lieve mensen bij de helpdesk
    • Het hele zooitje na de helpdesk eruitgooien en capabele mensen in dienst nemen. Wie is capabel ?? iedereen die 2 klassen lagere school heeft gehad of zijn eigen achternaam kan spellen.
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
Laad meer ervaringen