Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 56 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
84% niet
4% misschien
  1. jan van oirschot op 24-8-2016 om 17:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al ga je buiten je bundel dan wordt je direct afgesloten,voor mij nooit meer tele2. Niet omdat het kan,omdat het moet!!
    • Geen
    • Alles,begin bij een klantenservice die bereikbaar is!!!!
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Peeters op 23-8-2016 om 10:23 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slecht bereik. Kan in mijn eigen huis niet bellen.
    • Geen
    • Bereik!
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. C op 16-8-2016 om 16:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een aantal maanden geleden een aanvraag voor internet gedaan bij Tele2. Zij gaven aan dat er een aansluiting in ons kantoor zou zijn. Aansluiting niet gevonden. Er kan dan pas een installateur komen wanneer je abonnement in is gegaan en je opzegtermijn dus is verlopen. Daar hoef je je volgens de Tele2 medewerkers geen zorgen over te maken. Blijkt de man van KPN geen enkele aansluiting in het pand te kunnen vinden. Ook dat is geen probleem volgens de medewerkers. We kunnen het modem terugsturen en het geld zal niet afgeschreven worden. Maar nu is er ondertussen al 30 euro afgeschreven en worden onze terugstort formulieren afgewezen. Blijkbaar heeft geen enkele medewerker een notitie gemaakt van hun herhaaldelijke beloftes dat het goed zou komen en dat we geen kosten zouden hebben. Schandalig. Onbetrouwbare leverancier.
    • Beloof niets wat je vervolgens niet waar kunt maken en jaag mensen niet op kosten zonder dat ze gebruik hebben gemaakt van je dienst.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Elles Verhoef op 15-8-2016 om 19:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik huil nu. Ik heb gisteren gehuild. Ik heb eergisteren gehuild. Ik ben ten einde raad. Wanhopig.

    Ik ben al meer dan twee weken gemiddeld 1,5 uur per dag! kwijt aan bellen, doorverbonden worden, teruggebeld worden, weer bellen omdat ik weer niet teruggebeld word, monteuren opwachten, technische handelingen doornemen, etc.

    Mijn internet doet het niet en er kan geen oplossing gevonden worden. Normaliter mag dan je contract zonder boetebedrag beëindigd worden. Maar iedere keer moet ik teruggebeld worden om de laatste verplichte technische handelingen door te nemen voordat het opgezegd kan worden. En ik word maar niet teruggebeld.

    Nu had ik afgelopen vrijdag weer iemand aan de telefoon bij wie ik voor het eerst een beetje een gevoel van hoop kreeg. Hij beloofde mij dat hij door zal gaan tot het opgelost is en dat ik maandag, vandaag dus, definitief een oplossing zou komen: of internetverbinding of beëindiging van het contract.

    Ja hoor, je raadt het al: niet teruggebeld. Ik wéér bellen, was hij vandaag niet aanwezig. Werd er verteld dat er een terugbelnotitie aangemaakt wordt. Dus ik vraag wanneer hij er weer is. Kan ze me weer niet vertellen. Dus ik moet gewoon weer wachten tot? Iedere dag weer bellen wordt dat weer dus.

    En het gaat maar door en door en door en door.

    Wat moet ik nu doen? Naar het hoofdkantoor in Diemen rijden, daar over het hek klimmen en iemand vragen mij te woord te staan?

    Wat moet ik doen? Wat?????
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Daan op 12-8-2016 om 08:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Daarnaast wordt je actief opgebeld voor voordelige abonnementswijzegingen die vervolgens niet worden doorgevoerd. Dan wordt er zonder te vragen wel een nieuwe simkaart opgestuurd en geactiveerd waardoor je als je niet thuis bent meteen niet meer kan bellen.
    • Geen ten opzichte van andere aanbieders.
    • zie klacht
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      6
    • Bestelproces:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      8
    • Online dienstverlening:
      4
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Anouck Andes op 10-8-2016 om 15:29 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Zeer slechte afhandeling van klachten. Ik heb al weken geen tv verbinding. Ik word als ik hierover bel heel laks te woord gestaan, klantonvriendelijk zelfs. Na meedere klachten, telefonisch en schriftelijk, zit ik nog steeds zonder tv. Al 4 weken nu.
    • Help gewoon je klanten. En als je een monteur stuurt houd dan rekening met het feit dat een klant zijn of haar agenda niet altijd kan aanpassen aan de route van de monteur vooral als je expliciet aangeeft vanaf welk tijdstip je wel thuis kunt zijn. Bedrijven zijn niet bepaald gecharmeerd als een werknemer in een leidinggevende functie vrij moet nemen omdat de tv niet werkt.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Leo op 14-8-2016 om 17:16
    Die monteur die ze sturen kan het gewoon niet maken ze zeggen dan komen we dan moet je maar thuis zijn
    Je moet meestal een snipperdag nemen op die dag meestal komt de monteur niet dus weg dag.en als je belt met de vraag wie betaald die dag nou dan moet je ze eens horen ligt nooit aan hun ze durven bot weg te zeggen dat je het verkeerd verstaan hebt. dus kun je fluiten naardie dag ze hadden immers niks geplant helemaal geen monteur hadde ze ze liegen gewoon en als het kan trekken ze je er onder
  7. Frans van Disseldorp op 9-8-2016 om 15:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit gaat over een vaste telefoon verbinding. Al meer als 3 maanden kan je via de telefoon niet doorschakelen. Denk je dat het gelukt door controle blijkt, dat je totaal niet meer bereikbaar bent. Je kan alleen via internet doorschakelen en weer uitzetten. Dus dan bel je de "klantenservice" krijg je een of andere gans of lulletje aan de lijn. Ja dat weten we en we zijn er mee bezig. Je wilt dus een klacht neerleggen, dat moet je dan via de chat proberen en dat lukt dus ook niet.
    • zou het niet weten
    • klantenservice laten bemannen door mensen, die er verstand van hebben.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Leo op 14-8-2016 om 17:24
    Dat is nu het probleem klanten service wete meestal niet wat ze moeten doen.het zijn gewoon studenten die nergens verstand van hebben
    Het enige wat ze doen is door verbinden totdat je weer bij de eerste bent en zo ga het verder.ze hebben volgens mij ook geen manierenom met de klant om te gaan
    Ze poeieren je gewoon af dat zal ze worden geleerd geen zeurende klanten
    Ik denk dat ze van iedere af gepoeirde klant de arm een klein beetje bruiner word totdat ze er bj de baas helemaal in zitten
  8. Frans van Disseldorp op 9-8-2016 om 14:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit gaat over een vaste telefoon verbinding. Al meer als 3 maanden kan je via de telefoon niet doorschakelen. Denk je dat het gelukt door controle blijkt, dat je totaal niet meer bereikbaar bent. Je kan alleen via internet doorschakelen en weer uitzetten. Dus dan bel je de "klantenservice" krijg je een of andere gans of lulletje aan de lijn. Ja dat weten we en we zijn er mee bezig. Je wilt dus een klacht neerleggen, dat moet je dan via de chat proberen en dat lukt dus ook niet.
    • zou het niet weten
    • klantenservice laten bemannen door mensen, die er verstand van hebben.
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  9. D. de Bruijn op 8-8-2016 om 21:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De service helpt niet. Als je de sim uitzet blijft hij aan staan, met dual sim. Als je hem aanzet, blijft hij uit. Zware storing op de lijn, ik hoor gewoon andere mensen praten. En vaak, als je belt, belt hij gewoon niet. Erg vervelende en erg lastige provider. Ik snap niet dat die al 20 jaar geleden niet failliet zijn gegaan. En dan tot slot: Ik vul mijn gegevens goed in, en nu ben ik opeens een mevrouw ipv een meneer, met een verkeerd geschreven naam. Wettelijk verbieden, deze mensen. Bedankt.
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Herman op 5-8-2016 om 13:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klachtafhandeling is allerbelabberst c.q. gewoon niet bestaand. Je klacht wordt gewoon genegeerd of je wordt aan het lijntje gehouden of van het kastje naar de muur gestuurd. Al meer dan een jaar lukt het de klantenservice niet om mijn klacht te verhelpen en de geboden oplossingen werken gewoon niet, maar worden wel telkens opnieuw aangedragen. Het lijken wel een stel robots die telkens hetzelfde riedeltje afdraaien. Als je dan vraagt of je een leidinggevende te spreken kunt krijgen dan krijg je als antwoord dat die er niet zijn of zelfs niet zouden bestaan...
    • Sorry, op dit moment kan ik niets verzinnen.
    • Alles wat met klantenservice, klachtafhandeling en bejegening te maken heeft.
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      3
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen