Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Tele2

Review en beoordeling Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

11%
van 47 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
4% misschien 85% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 4
    • Prijsstelling: 3
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bestelproces: 10
    • Facturering: 3
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    Diana waterkater op 19-7-2019 om 17:43
    Heb tijdelijk abo voor buitenland afgesloten , weggegooid geld. Echt waardeloos. Ofwel geen internet ofwel slecht en traag bereik. Nooit weer. Je kunt beter wat meer geld uitgeven bij KPN of andere goede provider.
    Pluspunten
    • Niks nakkes nada helaas.
    Verbeterpunten
    • Teveel om op te noemen......
  • Beoordeling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    Aanrader? Nee
    oosterwijck op 10-6-2019 om 08:59
    Ga niet in zee met Tele2
    Zeer slecht bedrijf. Zeer slechte service. Zeer slecht kabelnetwerk. Liegende medewerkers. Misleidende reclame. Het is onbegrijpelijk dat er steeds weer mensen intrappen. De enige afdeling die werkt, is de incassoafdeling.
    Pluspunten
    • géén
    Verbeterpunten
    • Niet voor verbetering vatbaar
  • Beoordeling: 10
    • Bereik/dekking: 10
    • Prijsstelling: 10
    • Bestelproces: 10
    • Klantenservice: 10
    • Facturering: 10
    • Online dienstverlening: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    Aanrader? Ja
    Rina Jongsma op 27-5-2019 om 14:00
    alles meer dan uitstekend!
    Pluspunten
    • afhandeling van storing uitstekend! prima verbinding, lekker snel en lekker goedkoop!
    Verbeterpunten
    • geen tot nu toe ontdekt.
  • Beoordeling: 2
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 6
    Aanrader? Nee
    Jeroen op 22-5-2019 om 19:26
    De klantenservice is een drama. Eerst je contract niet juist verlengen (fout Tele2), daarna onterecht belkosten in rekening brengen, tot 2x toe. Dan komt Tele2 er achter dat het hun fout is, maar herstellen deze niet. De verbinding met de klantenservice wordt verbroken omdat er niemand zou zijn, terwijl dit wel op een tijd is dat Tele2 zelf op haar website schrijft dat ze open zijn. Sommige medewerkers bijzonder onvriendelijk. Probleem nog steeds opgelost. Dit is einde van klant bij hun zijn (was dat al een beste tijd).
    Pluspunten
    • Redelijk prijsniveau
    • Technisch (verbinding internet/telefoon) geringe hoeveelheid mankementen
    Verbeterpunten
    • Klantenservice niet bereikbaar binnen gestelde openingsuren.
    • Klantenservice lost niets op
    • Klantenservice is onvriendelijk
    • Worden onterechte kosten in rekening gebracht
    • Worden onjuiste contracten afgesloten
  • Beoordeling: 8
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 8
    • Klantenservice: 8
    • Bestelproces: 8
    • Bereik/dekking: 7
    • Prijsstelling: 9
    Aanrader? Ja
    Prijs/kwaliteit is goed. Sim only aanvraag met nummerbehoud in winkel is goed verlopen. Binnen is de 4G snelheid wel lager dan bij andere aanbieders. Binnen kom ik niet hoger dan 30 mbps. Buiten is het wel een stuk hoger. Maar onbeperkt data is een heerlijk gevoel. En het is maandelijks opzegbaar ook. Niet te vreden kan je zo overstappen. Geef Tele2 een kans en ervaar het zelf.
    Pluspunten
    • Prijs/onbeperkt data/maandelijks opzegbaar. Snelheid en dekking is oke.
    Verbeterpunten
    • Indoor dekking en snelheid
  • Beoordeling: 2
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 5
    Aanrader? Nee
    R. Pross op 14-5-2019 om 12:33
    Ik heb dus Tele 2 mobiel de tarieven die ze bieden zijn vrij scherp maar eerlijk onder aan de streep ben je te veel geld kwijt. Je hebt gewoon een wurg / woeker contract als het aan Tele 2 ligt want je automatisch incasso werkt structureel niet en wanneer je dit niet optijd door hebt word je structureel afgesloten hier komen dan ook nog eens 28 euro heraansluitkosten overheen, zeer lucratief dus. Dit zo maar zonder een mail of een brief te versturen met dat de automatisch incasso is mislukt. Ook worden mijn betalingen die ik handmatig overboek niet gezien, zelfs wanneer ik bewijs op stuur dat er wel betaald is willen ze het niet zien. Wanneer je een klacht over hun in dient waarin je aangeeft dat tele 2 zich aan hun verplichtingen moet houden word hier niet op gereageerd. Ik heb niet alleen mijn klacht per brief verzonden naar de directie maar ook op klacht.nl gezet, bij klacht.nl word de klacht gewoon afgewezen. Na 2 a 3 weken tijd heb ik nog geen antwoord gekregen, mijn reactie hierop is om het contract dan maar te ontbinden, deze brief heb ik aangetekend verzonden en is ontvangen en is ook voor getekend bij aankomst. Ook dit schrijven word compleet genegeerd, wanneer je ze hierover telefoonisch confronteerd dan zeggen ze "je kunt ons contract niet ontbinden." Erg merkwaardig want wanneer je een contract hebt met een bedrijf die zich niet aan de wet of voorwaarden houdt kan mag je volgens de wet het contract ontbinden. Het resultaat is nu dus dat ik een abonnement heb van Tele 2 die structureel te duur is door oneerlijke handels praktijken door dat tele 2 mijn klachten niet in behandeling wilt nemen en mijn betalingen weigert te zien waar je volgens tele 2 ook nog eens veel te lang aan vast zit. Ook heb ik een dreigbrief gekregen (duidelijk geen antwoord op mijn schrijven) dat wanneer ik niet nog eens betaal ze een incasso burau op mij af sturen en mij aanmeld bij preventel als wanbetaler, dat zijn 3 dingen waar ze al niet mee mogen deigen, ten eerste mag een incassoburau helemaal niet bij mij lans komen om geld te innen en dat ze je als wanbetaler registreren is gewoon smaad en laster.

    Conclusie, sinds dat ik tele 2 heb ben ik veel te duur uit en heb ik er heel erg spijt van dat ik met dit bedrijf in zee ga. Klachtafhandeling is er ook totaal niet!
    Pluspunten
    • geen echt niet
    Verbeterpunten
    • Telel 2 moet zich aan de wet en voorwaarden houden. Klachten dienen gewoon netjes afgehandeld te worden en wanneer tele 2 niet reageert op een ontbinding van het contract en het contract ontbonden is moet tele 2 dit gewoon ook netjes accepteren.
  • Beoordeling: 3
    • Prijsstelling: 10
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 9
    Aanrader? Nee
    Pieter op 10-5-2019 om 22:50
    Tele 2 was de nieuwkomer die alles beter zou doen.
    Pluspunten
    • Het enigste pluspunt is de prijs
    Verbeterpunten
    • Communiceren en fouten toegeven.Het is altijd de fout van de klant
  • Beoordeling: 6
    • Bereik/dekking: 3
    • Facturering: 7
    • Bestelproces: 7
    • Klantenservice: 7
    • Prijsstelling: 7
    • Online dienstverlening: 7
    • Klachtenafhandeling: 7
    Aanrader? Nee
    Ted Greten op 22-4-2019 om 19:17
    Bereik soms G3 terwijl mijn collega een andere provider heb en dan G4 bereik heb
    Pluspunten
    • Nvt
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: 1
    • Facturering: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    I. Kreeberg op 15-4-2019 om 23:38
    Abb afgesloten door een criminele bende met gestolen ID. Ik had ze al gewaarschuwd en zou op een zwarte lijst komen maar blijkbaar zijn de verkoopcijfers belangrijker waardoor ik nu plotseling aan 3 of 4 of misschien nog meer abbonementen vastzit. Lekker een paar jaar laten doorlopen waardoor de schuld nu gigantisch is. Mn huis leeg gehaald gaat worden en wie weet wat voor ellende nog meer. Antwoord tele2: of ik soms vind dat hun voor de schade moeten opdraaien. Nou dat denk ik wel he aangezien jullie gewaarschuwd waren
    Pluspunten
    • Geen enkel pluspunt
    Verbeterpunten
    • Luisteren en doen wat jullie beloven, in dit geval dus opletten en geen abb afsluiten als het wel heel duidelijk is dat het niet klopt.
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 2
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 2
    Aanrader? Nee
    LE THUY op 12-4-2019 om 12:36
    Hele slechte klantenservice. 1 hele simpele vraag hoe mijn nummer te behouden. Krijg ik hele andere antwoorden behalve antwoorden op mijn vraag.. en het is een eenzijdig gesprek. Kreeg geen kans om mijn verhaal te doen. Uiteindelijk de zogenaamde service alleen aan het woord om zichzelf te verdedigen na aangegeven te hebben dat ik met een vraag zit en me aangevallen voelt uit het niets.
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Beter luisteren naar wat de klant vraagt.

Navigatie