Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

15% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 54 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
80% niet
6% misschien
  1. Jack op 27-4-2016 om 18:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nooit dat ik Tele2 nog aanbeveel, en dat terwijl ik al jarenlang klant ben. Sinds een maand doet onze televisie het niet meer, de klantenservice geeft nog altijd aan dat 'we maar moeten afwachten' en nu is tot overmaat van ramp ook de vaste telefoon uitgevallen. Van communicatie is volstrekt geen sprake, ondanks het sms-je van de Technische Dienst dat 'we' 'contact houden'. Als je problemen hebt met Tele2, reken dan op een zeer klantonvriendelijke ontvangst. Het gemeenteloket met een ambtenaar erachter is duizend maal klantvriendelijker en duidelijker dan heel Tele2. Klanten binnen halen, daar zijn ze goed in. Klanten als klanten behandelen, ronduit bar slecht. Het is echt alsof ze het er om doen.
    • De lage prijs. Dat is het enige.
    • Communicatie met de klant.
    • Snelheid van klachtafhandeling moet flink omhoog.
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Peter van Puffelen op 17-4-2016 om 12:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De wifi verbindingen van Tele2 zijn zo verschrikkelijk slecht dat je het niet kunt voorstellen dat zij uberhaüpt nog reklame durven te maken. Wat een waardeloze provider.
    • Een pluspunt is dat de frontoffice, ondanks de hoeveelheid klachten, altijd weer vriendelijk en fatsoenlijk blijven. Wat een kutbaan moet dat zijn om elke dag weer overladen te worden met klachten.
    • Gewoon voor KPN gaan en tele2 de middelvinger geven
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. miranda op 14-4-2016 om 11:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een telefoon van EUR 600 werkt binnen 3 maanden niet meer door een mankement aan de binnenkant zonder dat hij aan de buitenkant beschadigd is (wat zou kunnen duiden op onzorgvuldig gebruik van mijn kant).
    En dan kreeg ik dit als reactie:
    • Website: Ga maar langs bij de winkel.
    • Winkel: Sorry je bent voor niets naar de winkel gekomen, stuur maar zelf op naar Dynafix.
    • Dynafix: Wij kunnen uw telefoon niet maken, dit valt niet onder de garantie, zie plaatje van de binnenkant van de telefoon, als je je telefoon binnen 10 (!) werkdagen kapot terug wil kost dit EUR 50, anders houden wij hem. (referentie iRMATWEE13662164)
    • Telfort: Als Dynafix zegt dat je telefoon kapot is en dat dit niet onder de garantie valt volgen wij dat. Wij kunnen niet inzien waarom de telefoon niet gemaakt kan worden / waarom dit niet onder de garantie valt, wij willen verder ook niets voor je nagaan en hebben geen afdeling / leidinggevende die wel iets voor je zou kunnen doen. Met andere woorden: ‘Zak maar door de stront’.
    • Betaalbaar
    • Zeer slechte service!
    • Niemand heeft rechten / verantwoordelijkheden om problemen op te lossen.
    • Extreem veel kastjes en muren
    Beoordeling
    4
    • Online dienstverlening:
      4
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      4
    • Facturering:
      4
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Leo op 17-4-2016 om 09:02
    Dat zal wel een telefoon zijn geweest van tele 2 schat ik zo want die besotemieteren iedereen als het om gels verdienen gaan
    Stuur me maar eens een mailtje zal ik je een verhaaltje vertellen hoe ze ons hebben besotemieterd kun je mooi oo facebook plaatsen om mensen te waar schuwen
  4. Suzanne op 14-4-2016 om 10:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben nu al 5 weken afgesloten, alle rekeningen betaald maar ze sluiten me maar niet aan. Krijg altijd als de klantenservice bel hetzelfde verhaal:we kunnen niets doen je moet gewoon afwachten. Nu al drie deadlines verstreken zonder dat ik word geïnformeerd over de uitkomst daarvan, beloftes worden niet nagekomen ik wil zo snel mogelijk weg.
    • Geen een
    • Klantenservice, communicatie naar klant, klachtafhandeling, afspraken nakomen
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Leo op 17-4-2016 om 09:08
    Om er af te komen is bijna onmogelijk want dan verliezen ze hun bruine arm want bij tele 2 is het de gewoonte om de arm bruin te houden voor de baas
    Stuur me maar eens een mailtje doe ik eens een boekje open hoe tele 2 ons heeft besotemieterd
    Mijn email adr is l
    leovogels@gmail.com
    Kun je het verhaaltje mooi op facebook plaatsen om meer mensen te waarschuwwen
  5. Frank op 13-4-2016 om 11:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Inmiddels al een maand bezig om mijn abonnement te verlengen bij Tele2. Achteraf bleek dit de grootste fout ooit geweest te zijn. Na vele belletjes en zelfs op het forum te hebben gezeten staat mijn verlenging nog steeds niet goed in het systeem en wordt mij een foutieve factuur in rekening gebracht. Tele2 belooft alles op te lossen maar uiteindelijk zijn het loze woorden en moet je zelf overal achteraan gaan. Zelfs dan lukt het niet om het recht te trekken. Ik zeg: tele2, niet aan beginnen.
    • Geen enkel pluspunt
    • Slechte amateuristische klantenservice (normaal beltarief nog ook)
    • Beloven van alles maar er komt niets van terecht.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Leo op 17-4-2016 om 09:16
    Ja this een rotzooi daar doorverbindeingen beloven dingen die ze niet waar kunnen maken liegen en bedriegen geld verdienen aan oude mensen die niet meer al te helder zijn of niet meer in leven zij
    Sruur mij maar eens een mailtje zal ik je een verhaaltje vertellen hoe ze ons hebben besotemieterd en belogen hebben
    Mijn email is leovogels@gmail.com
  6. Jörgen Peeneman op 12-4-2016 om 09:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nu bijna twee jaar bij deze provider na jarenlang klant van Vodafone geweest te zijn. Was nooit zo'n overstapper, maar ben tevreden. Ik heb tijdens dit contract geen problemen ondervonden en kan dus niet oordelen hoe de klachtafhandeling / klantenservice werkt.
    Eventjes had ik wel moeite met online inloggen. Waarschijnlijk door veranderingen / onderhoud van de site, maar na een tijdje ging het gewoon weer.
    Het enige dat ik jammer vind is dat ik nu wel een andere provider moet gaan zoeken omdat ze de opvolger van mijn huidige telefoon blijkbaar niet ondersteunen. Ik heb nu de Nexus 5 en dat wordt dus de Nexus 5X. Heel apart dat zij de enige zijn die dit niet kunnen aanbieden.
    • prijs / kwaliteit is goed
    • dekking (NH) goed
    • 4G inbegrepen
    • Online site is wel goed
    • App werkt goed.
    • netwerk en ondersteuning toestellen.
    Beoordeling
    9
    • Prijsstelling:
      9
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Ricardo op 10-4-2016 om 23:06 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste mensen,

    Eerste paar jaar normale internetverbinding gehad van Tele2 en dit was altijd in orde. Sinds wij aangesloten zijn aan het glasvezel is het niets anders dan storingen. En ook voor de mensen met meerdere gameconsoles in huis. Bereid je er maar vast op voor dat Tele2 de poorten niet opengooit en je er een externe router moet tussengooien in DMZ modus. En dit werkt allemaal hartstikke lekker.... Ik wil zoveel mogelijk mensen waarschuwen voor het glasvezel abonnement!
    • Dat je naar een jaarabonnement gelijk kunt opzeggen na een maand.
    • Portforwarding, fatsoenlijke modem met weinig tot geen storingen
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Jan op 7-4-2016 om 19:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Begin maart abonnement verlengd met nieuw toestel Toestel zou binnen 2 dagen geleverd worden. Na een week nog geen toestel. Volgens tele 2 waren er te weinig toestellen beschikbaar en moest ik even geduld hebben. Een week later gebeld. De call center medewerker vertelde me dat het toestel zeker al was verzonden en dat er iets mis gegaan moest zijn bij de verzenddienst van Post NL. Post NL gemaild, zij vertelde me dat het toestel nog helemaal niet verzonden was. Vervolgens via chatfunctie contact gehad met Tele 2. Daar werd het verhaal van Post NL bevestigd. Conclusie: de call center medewerker van Tele 2 zit een verhaal op te hangen. 30 maart een nieuwe sim kaart besteld. Volgens de medewerker zou die binnen 5 werkdagen verzonden zijn. Na 5 werkdagen nog geen simkaart. Weer gebeld. De medewerker van het call center doet zijn best om volgens een belscriptje begrip te tonen maar kan niets doen behalve een opdracht aanmaken voor de tweede lijn. Op mijn vraag wat dit betekent antwoordt hij doodleuk dat ik binnen 2 tot 15 (!!!!) werkdagen bericht krijg (dus niet wanneer ik mijn simkaart ontvang). Inmiddels is mijn abbo al een paar weken ingegaan... Tele 2 laat zien hoe belangrijk zij het vinden als klanten bij hen blijven. Tip van mij: blijf daar vooral weg!
    • de call center medewerker is aardig maar kan niets
    • eigenlijk alles
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      6
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. mosa op 6-4-2016 om 00:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik heb geen enkele probleem met tele 2 nu bijna twee jaren
    Beoordeling
    10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klantenservice:
      9
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Reacties
    sheer op 18-4-2016 om 10:57
    Je werkt zeker bij tele2 of heb je aandelen. Kan niet anders.
  10. Slootjes op 5-4-2016 om 14:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    verhuizing is door Tele2 geannuleerd en na telefonisch contact niets gedaan bij Tele2. Reeds 8 keer gebeld en alle keren kon de klantenservice niets doen, afwachten mevr was het antw. Konden niets navragen bij de desbetreffende afdeling, Het ticket stond open.?? Interne term werd er dan gezegd. Kortom.. WAARDELOOS bedrijf. Wij gaan als de sodemieter weg..
    • niets
    • alles.. Klantenservice moet eerlijk zijn, moet zijn uitspraken nakomen. Niet voorliegen en doen alsof je iets nakijkt. Allemaal onzin.
    • Kan zich geen klantenservice noemen.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen