Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

13% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 62 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
82% niet
5% misschien
  1. e op 29-7-2016 om 21:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds juni onterechte automatische incasso's. Mijn Tele2 laat de facturen niet zien. Klantenservice kan je niet verder helpen.Geen aanmaningen wel incasso bureau Bos, wat ondanks mails niet reageert, maar wel blijft dreigen.
    • Administratie en Klantenservice zijn een puinhoop
    Beoordeling
    3
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Kader op 29-7-2016 om 00:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vandaag 28juli 2016 ben ik langs geweest bij tele 2 bij de grote markt in denhaag. Ik ben super goed geinformeerd alles werd uitgelegt. Het was een top dame. Uiteindelijk heb ik samsung 7s edge gekocht met abbonement. Ik kwam 2 dagen daarvoor er was een meneer. Hij keek me niet eens aan toen ik een vraag stelde dus liep ik gewoon weg. Ben terug gekomen na 2 dagen en het was een super service! Het meisje heet loubna. Top ga zo door!
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      7
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
    Opmerking van de redactie op 29-7-2016 om 08:34
    vanwege privacy namen verwijderd.
  3. Herbert op 13-7-2016 om 14:25 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een door Tele2 fout ingevoerde ingangsdatum heeft ertoe geleid dat de datalimiet van 1 GB overschreden kon worden (dit zou volgens het nieuwe abonnement echter niet kunnen zonder zelf extra data te kopen en juist de "zekerheid" dat het niet mogelijk zou zijn om over de databundel te kunnen was onze reden om een bestaand abonnement van onze 11 jarige dochter te verlengen en niet naar een andere provider te gaan). Gevolg: kosten voor dataverbruik buiten de bundel ca. € 200,00. Na 5 telefoongesprekken met tele2 heb ik 5 verschillende verhalen en oorzaken gehoord. 2x werd er toegezegd dat een vergoeding op zijn plaats zou zijn maar dat dat door iemand anders beslist moest worden. Uiteindelijk blijkt er echter maar naar een zijde geharkt te worden en dat is zeker niet de mijne. Fouten worden onder het kleed geharkt en afgedaan als sprookjes die in de Efteling niet zouden misstaan.
    • Tot dit voorval heb ik nooit slechte ervaringen gehad met Tele2.
    • Tele2 zou wat menselijker moeten zijn en durven toegeven dat er onlogische dingen gebeuren. Klachten afwijzen kan iedereen, klachten oplossen is echter niet voor iedereen weggelegd. Erg jammer.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Seher op 30-6-2016 om 15:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slechtste provider ooit ze verwijzen alles naar bos incasso gwn een hele hoofdpijn procedure en als je ff 2 maanden niet hebt betaald wordt gelijk je hele abbonement geannuleerd en wordt je weer over gezet naar bos incasso ik ben er ziek van geworden ben blij dat ik van tele2 af ben
    • geen posetieve punten
    • ja alles verbeteren
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    maychel op 2-7-2016 om 11:20
    ik heb zeer slecht ervaring met tele2 .
    ik heb een factuur gekregen van tele2 bedrag van 1.245,00 euro dit bedrag is van een maand
    oosten op 2-7-2016 om 15:49
    oplichters rekenen internet koste op een mobiel waar geen internet opzit
    5 zakelijke abonnementen opgezegd
    dit is gewoon dsb 2
  5. Harrie teunissen op 30-6-2016 om 13:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    We hadden geen bereik dachten dat het een storing was, na 2 dagen nog niet verholpen klantenservice gebeld die wisten het ook niet simkaart in andere telefoon gedaan deed het ook niet lag dus niet aan de telefoon. Alle stappenplannen gevolgd en doorlopen geen oplossing. Dus over gestapt naar Vodafone. Vervolgens abonnement dus af gezegd is volgens hun niet opgezegd waardoor we gewoon Door betalen weer gebeld naar de klantenservice kost 80ct per minuut 17 min gebeld en antwoord een maand opzegtermijn lekker dan wat n service vreselijk.
    • Geen idee
    • Teveel om te benoemen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Ingrid op 4-7-2016 om 13:16
    Hee das mijn verhaal. Stoom uit mijn oren. Zelfs in een telefoon model baksteen doet hij het niet of niet goed.
    Wij gaan ook kijken waar we heen gaan, ver weg van tele2 mobiel in ieder geval.
  6. Michale van Dongen op 29-6-2016 om 21:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit bedrijf slaat echt alles. Ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Tele2 en Bos incasso, 2 bedrijven die schijt hebben aan de consument.
    Alleen maar problemen met incasso`s die gegenereerd worden om je te zieken. Ik kan er verder ook niets van maken.
    • Dekking, website, afhandeling van. Luiheid.makkelijkheid.
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      7
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bestelproces:
      10
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. JV op 28-6-2016 om 16:17 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Contract gaat in op een bepaalde datum, installatiepakket tot die tijd niet geleverd. Gewoon vergeten. Klantenservice helpt ook niet verder, zitten in een callcenter en kunnen of mogen geen enkele beslissing nemen. Tele 2 nemen wij voor 1 jaartje en gaan daarna terug naar onze eerste provider. Dit gaat echt niet, nu begrijp ik waarom enkele mensen ons van deze provider afgeraden hebben.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. dennis op 25-6-2016 om 13:57 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Gewoon helemaal kut! nooit aan beginnen
    • die zijn er helaas niet
    • zon beetje alles . wordt totaal niet naar je geluisterd
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    dhsf op 4-7-2016 om 09:45
    nou het kan ook wat minder
    kevin schmidt op 4-7-2016 om 13:30
    nou deze jongenman heeft wel gelijk in zijn oordeel als voorbeelt: ik wacht nu al dik een jaar op een vergoeding van 70euro die teveel is betaalt hier zijn in de tussentijd al zeker 8 beloftes gegeven door het bedrijf en zelfs een mail ontvangen van de directie met de belofte dat het geld binnen een week op mijn rekening staat (deze laatste mail van deze besteman was op 2 maart 2016) oplichters zijn het gewoon en raad dan ook iedereen af hier ook maar iets op af te sluiten..!!
  9. Fran op 17-6-2016 om 08:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dit gaat niet over mobiel, maar over vast. Het blijkt, dat het doorschakelen naar een ander nummer al meer als een week in storing. Als je het via internet denkt te hebben ingeschakeld, wat volgens de klantenservice een optie is. Dat controleer je dan en zowaar het werkt. Maar de volgenden die je proberen te bellen krijgen te horen, dat het nummer buiten gebruik is of helemaal niet en wordt de verbinding verbroken. Je gaat dan maar boos naar de klantendienst bellen een Amsterdams nummer, dus dat valt mee. Je hang dan eerst bijna een half uur in de wacht voor je iemand aan de lijn krijg en die je dan uit moet leggen wat er fout is en dan krijg je de mededeling "Ja we zijn er mee bezig, maar U moet geduld hebben.
    • Weinig
    • Klantenservice
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
    Reacties
    Frans op 5-7-2016 om 16:37
    Sinds gisteren werkt het doorschakelen weer. Ik heb dus een verzoek om een tegemoet koming in de gemaakte kosten voor het niet fatsoenlijk naar behoren van de telefoonverbindingen gedurende een maand. Ik heb hier voot behoorlijk wat kosten gemaakt. Maar ik krijg geen antwoord.
  10. Mark van Doorn op 14-6-2016 om 22:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn ervaring met Tele2 is uitermate positief. Kwaliteit is perfect.Ik heb zowel televisie, internet, vast bellen en mobiel bellen,en ik ben alleen maar positief.
    • Ik heb alles per telefoon aangevraagd en ik ben keurig en uitvoerig te woord gestaan. Alles werd duidelijk en Helder uitgelegd.
    • Geen.
    Beoordeling
    10
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen