Review en beoordeling Tele2

Tele2
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
16% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 62 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
79% niet
5% misschien
  1. thijs op 1-2-2016 om 09:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    1 keer nooit weer hetzelfde oude liedje wil je hem opzeggen zit je +/- 15 minuten aan de telefoon zonder geholpen te worden
    Wil je verlengen zijn ze er direct

    De dekking is super slecht internet is belabberd traag overgestapt op vodafone hele zaakje direct afgehandeld.

    Is de prijs mischien aantrekkelijk maar betaal liever een paar euro meer dat ik kwaliteit en goede service heb als deze bagger..
    • Die zijn er helaas niet.
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Marco op 11-2-2016 om 14:38
    Ook slechte ervaring met tele 2 verlenging mobiel abonnement. Afrader niet doen.

    Vandaag onderstaande mail naar Bos Incasso verzonden.


    Geachte mevrouw / mijnheer,





    Vandaag contact met jullie opgenomen omtrent een openstaande restbetaling van Eur 15,00 op factuur.


    Heb aangegeven deze niet te voldoen om de hieronder volgende reden;





    Heb destijds mijn contract verlengt bij tele2 voor 2 jaar.





    Het nieuwe abonnement is toen 2 maanden eerder ingegaan.


    Ik ging toen twee maanden eerder van maandelijk Eur 45 naar Eur 60 per maand aan abonnementkosten.





    Ik heb in december 2015 besloten om mijn abonnement onder te brengen bij KPN met nummerbehoud.


    Nu werd er met de automatische incasso van december 2015 Eur 15,00 extra afgeschreven van mijn rekening.





    Heb toen direct contact opgenomen met tele2 en de medewerker gaf me te kennen dat mijn actieperiode van 2 jaar over was en dat de nieuwe abonnementskosten 75 per maand zullen bedragen tot einde looptijd.


    Heb te kennen gegeven dat ik hiervan niet op de hoogte bent gesteld en heb er ook niets van in het contract kunnen lezen (getekend).





    Heb te kennen gegeven deze extra 15 eur niet te betalen. En het bedrag zou storneren en het normale bedrag van Eur 60,00 te voldoen.





    Graag verzoek ik u hierbij het dossier te sluiten.
  2. Patrick op 29-1-2016 om 12:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Langs deze weg wil ik mijn ervaringen met Tele2 delen. Van het ene moment op het andere was mijn telefoon kapot. Kan gebeuren, het blijft immers elektronica. De simkaart reader was defect. Hierdoor kon het netwerk niet worden gevonden en mijn telefoon startte spontaan opnieuw (keer op keer). Ik heb de telefoon opgestuurd en deze is vervolgens gerepareerd. Na 4 weken kreeg ik deze weer retour. Binnen hele korte tijd dezelfde klachten en wederom geen werkende telefoon. Telefoon weer opgestuurd voor reparatie en na 4 weken weer terug. Echter dit keer met een barst in mijn glazen screenprotector en nog veel erger nog steeds dezelfde klachten! 8 weken verder en nog steeds een kapotte telefoon. Contact opgenomen en een klachtenformulier gemaakt. Er kan niks gedaan worden totdat bekend is wat de interne reparatieservice nu heeft gedaan en waarschijnlijk moet de telefoon weer terug. Na 2x repareren heb ik weinig vertrouwen meer in deze service en ik wil een nieuwe vervangende telefoon. Na 8 weken te hebben gewacht, niet optimaal gebruik heb kunnen maken van mijn abonnement en een barst in mijn screenprotector lijkt mij dat niet onredelijk. Het enige waar Tele2 mij nu in tegemoet wil komen is het betalen van de verzendkosten! Nee, tevreden ben ik niet over Tele2. Oh ja, ik wacht nog steeds op het overzetten op 4G netwerk....
    Beoordeling
    5
    • Online dienstverlening:
      5
    • Facturering:
      5
    • Prijsstelling:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Bestelproces:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenMisschien
  3. Jos Schröder op 28-1-2016 om 17:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Actie dataverdubbelaar. Vertellen niet dat je niet oud abonnement om moet zetten en dan niet in aanmerking komt. Sturen wel nieuwe sim met grote poster. Je bent te gek. te kunnen ze beter weglaten.

    Nieuw abonnement gaat nummerportering niet goed. Tijdens de kerst niet bereikbaar. Ook hier geen dataverdubbelaar, weer mooie poster je bent te gek, je bent gek bedoelen ze.

    Meerdere keren gebeld. Allemaal mensen die je direct met je en jij aanspreken maar niets oplossen. Advies claim indienen extra kosten. Antwoord kunnen we niet in behandeling nemen want klacht loopt nog. En die behandelen we niet.

    Inmiddels wacht ik meer dan een maand. Als je je gek voelt en zo behandeld wilt worden, probeer Tele2 eens.
    • 1. Noem je klanten niet te gek en behandel ze als een gek
    • 2. Niet iedere klant stelt het op prijs met je en jij aangesproken te worden
    • 3. Geef mensen aan de telefoon de ruimte om zaken af te handelen, nu sturen ze zaken door naar order management en die doet niets
    • 4. Wachttijd aan de telefoon. Te lang en stop met idiote suggesties om zaken op internet op te zoeken. We zitten niet voor onze lol zo lang te wachten
    • 5 Doe geen suggesties voor een terugbetaling als je eerst de klacht afhandeling moet afwachten.
    • 6. Laat intern een waarschuwing gaan als je meer dan 14 dagen over een klachtafhandeling doet. Nu meer dan een maand.
    • 7 Neem je klant serieus
    • 8 Stuur geen standaard documentatie die niet van toepassing is
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      4
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Amar op 28-1-2016 om 14:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nog 1 maand dan ben ik van deze rotte provider af!!! 2 jaar tijs heb ik alleen maar ellende gehad, slecht bereik vaak geen verbinding, Ik kan door mensen die providers hebben zoals T-Mobile en online niet gebeld worden. en dan de hoge facturering! die nooit klopt!
    ik heb diverse brieven gestuurd ze beloven van alles en doen er niks aan. Als ik de klantenservice bel duurt het heel erg lang voordat je iemand aan de lijn krijgt. Is dit eindelijk gelukt dan wordt je van de ene naar de andere medewerker doorgestuurd en dan moet je het verhaal 100x herhalen. Uiteinelijk gebeurt nog niks> uren aan de lijn geweest. NIET DOEN!!!
    • Geen
    • Alles wat je kan bedenken!!!
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. HD Ijlstra op 27-1-2016 om 16:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben in de WW gekomen per 01-01-2016 Hierdoor krijg ik 7 weken geen loon.
    Nu was ik te laat met betalen van mijn tele2 factuur, en kreeg een brief dat ik 2 weken de tijd kreeg om te betalen. (uiterste betaaldatum was 26-01-2016) En anders zou ik afgesloten worden, en om op nieuw aangesloten te worden zou dan 28 euro in rekening gebracht worden + 40 euro incasso kosten.
    Maar omdat mij dat niet ging lukken heb ik op 18-01-2016 gebeld met tele2. of ik 1 week extra de tijd kon krijgen IVM WW uitkering.

    Heb ze ook uitgelegd dat ik op 30-01-2016 mijn transitie vergoeding uitbetaald zou krijgen, en dat het dan geen probleem zou zijn om te helpen.

    Ik moet zeggen als je zo met je klanten omgaat, dan ben je wel een heel onklantvriendelijk bedrijf.
    (en ik ben meteen afgesloten van tv en telefonie) nu ik dit schrijf.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Paul op 27-1-2016 om 06:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb onlangs de overstap gemaakt van Telfort naar Tele2. Helaas heb ik dit online gedaan en wist niet dat je de dekking kon inzien van providers qua signaal. Nu blijkt dat tele2 geen netwerk heeft in onze woonplaats. Hierdoor kan ik niet bellen thuis en op mijn werk. Ik was 2 dagen buiten mijn proeftijd toen ik daar achter kwam en moet nu ruim 14 dagen wachten voordat er een besluit wordt genomen of ik klant moet blijven of mag opzeggen. Dit is onacceptabel want al die tijd ben ik dus niet bereikbaar...
    • Doe hier iets aan!!!
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      4
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Joris op 25-1-2016 om 15:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Abonnement verlengt maar wilde binnen de wettelijke 14 dagen annuleren en terug naar oude situatie. Klanten service gebeld om dit te regelen. Helaas meneer is niet mogelijk we zijn overgestapt op nieuw systeem waardoor deze terug zetting niet meer gerealiseerd kan worden. Advies van de klantenservice ga maar naar een andere provider. Misschien beter om dit van te voren aan te geven en niet achteraf en ja ik ga zeker naar andere provider en zal iedereen adviseren nooit in zee te gaan met tele2
    • Geen
    • Andere provider nemen
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. klein op 12-1-2016 om 21:21 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos bedrijf komt afspraken niet na. Klanten service totaal overbodig. doet niks kan niks.
    • Geen , zijn er niet
    • Onbetrouwbaar
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Robert Schavemaker op 10-1-2016 om 15:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Slecht ontvangst binnenshuis! Dus dan zou je zeggen, "ga buiten staan..." Maar ja, ...waar heb je anders een mobiele telefoon voor?!
    • Betere dekking in héél Nederland
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Bestelproces:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      4
    • Online dienstverlening:
      8
    • Klantenservice:
      4
    • Facturering:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Mariska op 9-1-2016 om 22:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds december een abonnement bij deze provider naar alle tevredenheid. Overstap van Hollands Nieuwe naar Tele2 is perfect gegaan.
    Contact met klantenservice liep perfect. Snel iemand aan de lijn en vriendelijk geholpen.
    In de tijd nadat we het abonnement hadden afgesloten was de internetdata verhoogd. Voor gebeld, maar was niet nodig geweest. De databundel was al door Tele 2 verhoogd. Super geregeld!
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      8
    • Prijsstelling:
      8
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen