Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Reviews en ervaringen over Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

25% van 4 klanten beveelt Tele2 aan.
75% niet en 0% misschien

Klantervaringen over Tele2

    5
    Bestelproces: 6
    Facturering: 8
    Online dienstverlening: 3
    Klantenservice: 4
    Prijsstelling: 5
    Bereik/dekking: 2
    Klachtenafhandeling: 6
    Marcel Van der wagt 2-6-2022 - 19:02

    Onbegrijpelijk dat ik nog steeds in delen van Duitsland, geen of slechts bereik heb.. Het is onderdeel van een Duits bedrijf volgens mij, . Overweeg over te stappen dan maar een paar euro meer per maand

    • ???? Geen ten opzichte van andere providers.
    • Zie motivatie
    6
    Online dienstverlening: 6
    Klachtenafhandeling: 5
    Prijsstelling: 6
    Bestelproces: 9
    Klantenservice: 9
    Facturering: 9
    Bereik/dekking: 1
    Robert R. 1-5-2022 - 15:54

    Tijdens het schrijven van deze review....redelijk gefrustreerd. Een provider met een slechte landelijke dekking...jawel u hoort het goed. Ging ervan uit dat de meeste providers hun netwerk op orde hebben. Bij tele2 niet! Google eerst naar reviews voordat u met Tele2 door zee gaat. Is erg frustrerend als je telefoon uit het netwerk bereikt ligt en je werk niet kan uitvoeren. (Alles gaat tegenwoordig via de mobiel). Postcode gebiedt 3295

    • Prijs
    • Klantenservice
    • Landelijke dekking (postcode 3295 en 4261)
    1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Yost 26-2-2022 - 00:08

    5 jaar tevreden klant geweest, tot december. Kreeg ineens een rekening die 40 euro duurder was. Terwijl ik probeer hier met de klantenservice over te praten, kreeg ik meteen een bkr registratie en een afsluiting. Voor het heraansluiten moet ik allerlei hoge kosten betalen. Of die bkr registratie makkelijk weggaat moet ik nog zien. Vind ik zelf allemaal nogal brutaal naar een klant die nog nooit een dag te laat betaald heeft.

    Het is bij Tele2 hetzelfde als bij zo veel energie en telecom bedrijven. Je kunt jarenlang een super nette klant zijn die nooit problemen geeft, maar als ze een kans krijgen om je voor een groot bedrag te tillen, pakken ze die kans meteen aan.

    Ik moet nog een maand verplicht klant zijn, terwijl ik niet kan bellen en ze willen mijn telefoonnummer ook nog niet vrijgeven. In maart kan ik gelukkig eindelijk naar een andere maatschappij. Van mij zal Tele2 nooit meer last hebben.

    • De klantenservice is van het aller allerlaagste niveau. Ze zorgen echt dat je niemand kunt mailen of op een andere manier spreken. Je kunt alleen bellen naar een stagiair van de klantenservice, maar houd er rekening mee dat je het hele verhaal steeds van a tot z moet vertellen wat het probleem is. En natuurlijk: we vinden het heel vervelend, maar ik kan niets voor u doen.
    9
    Klachtenafhandeling: 10
    Bereik/dekking: 8
    Online dienstverlening: 8
    Facturering: 10
    Klantenservice: 10
    Bestelproces: 10
    Prijsstelling: 9
    Ik raad Tele2 aan
    David 18-2-2022 - 19:40

    Ik heb 5g dekking waar ik woon. Minpunt is dat ik om onbekende reden soms niet bereikbaar ben. Belbundels zijn voor de hele wereld beschikbaar en ik heb mijn telefoon geleverd gekregen s22 ultra voor de officiele leverdatum. Ik ben zeer tevreden over Tele2

    • Bel- en databundels beschikbaar wereldwijd dus ook op plaatsen waar Kpn en Vodafone geen bundels bieden 5g dekking. Snellere levering van bestelde telefoon dan afgesproken
    • 5g dekking valt af en toe weg
    3
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 7
    Bestelproces: 6
    Rene Bakker 10-3-2021 - 16:20

    Wat een eersteklas zooi is tele 2 Mijn zoon wil een huis kopen en heeft 2 bkr registraties van tele2 Hij heeft er 1 van €25 en 1 voor zijn nieuwe abbo die pas op 6 april ingaat De oude is dus gelijk afbetaald Kortom een registratie is niet erg maar als je het oude en het nieuwe abbo af wilt lossen en dat kan NIET omdat de nieuwe op 6 april ingaat haal dan de bkr eraf De klantenservice geeft fout toe dat de nieuwe bkr pas op 6 april in mag gaan maar mensen op hoofdkantoor mogen het er alleen afhalen Kortom nu ga je over vele schijven en niemand mag iets in dat bedrijf Nogmaals die zooi van dit bedrijf afbetalen is geen probleem en heel nederland loopt met een abbonrment maar probeer die bkr er maar af te krijgen bij dit bedrijf
    Ik heb verders nooit geen last gehad met tele2 maar 1 zo"n aktie van ze en je bent gelijk goed ziek van ze en het voelt als covid 19

    • Dat je weet dat iedereen met een abbo met telefoon een bkr van tele2 krijgt en als je dat abbo af wilt betalen dat dat niet kan want je abbo gaat pas over een maand in MAAAAAAAR die bkr geven ze je al wel
    • Gebruik eens in je reclame een slogan zoals "Wij werken heel graag met bkr en helpen u graag in de problemen"
    1
    Facturering: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    jolyne klein paste 22-1-2021 - 08:03

    Ik heb een internetabonnement afgesloten maar direct erna bleek mijn verhuizing niet door te gaan. Ik heb meteen binnen een paar dagen geannuleerd, dus ruim binnen de herroepingstermijn van 14 dagen. Ik heb een formulier opgestuurd (met postzegel moeten frankeren) en daarnaast ook nog (een hele tijd) telefonisch gebeld om te annuleren. Toch ontvang ik na een tijdje gewoon een factuur! Omdat zij de herroeping nooit hebben doorgekregen of terug kunnen vinden.... Hierover het gesprek aangaan is niet mogelijk, hun eigen fouten worden bij mij op de rekening geschoven! SCHANDE!

    1
    Bestelproces: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Udo Aleven 3-12-2020 - 09:36

    1 uur bezig geweest om iemand te spreken te krijgen over Tele2 zakelijk na telkens te worden doorverbonden wordt na X tijd verbinding verbroken, na opnieuw weer bellen en weer in de wacht te worden gezet zelf de moed opgegeven en verbinding verbroken. Pffff zeer slechte ervaring met service tijdens bellen.

    • Geen gevonden helaas
    • De service via telefoon is zeer slecht.
    4
    Bestelproces: 6
    Prijsstelling: 9
    Facturering: 4
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: 5
    Bereik/dekking: 4
    Tele 0 24-11-2020 - 21:26

    Verschrikkelijke klantenservice, vol met onprofessionele medewerkers. Belachelijk bedrijf. En de internetsnelheid in dunbevolkte gebieden is erg laag. Ze hebben mij tevens opgelicht. Ik heb al 6 keer om mijn geld gevraagd. Echter, ze wilden gewoon niet helpen. Walgelijke mensen. Betaal iets meer en ga naar Vodafone ofzo beter.

    1
    Bestelproces: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Prijsstelling: 1
    Facturering: 1
    Simone 25-9-2020 - 09:59

    wat een bedrijf zeg!!!!
    Zou niemand maar dan ook niemand tele2 adviseren!!!!!
    Zogenaamde overstapregeling van provider, onzin. Moest het zelf regelen toen hebben ze alles in werking gezet zonder dat ik mijn huidige provider al had stopgezet dus dan zou ik dubbele maandlasten hebben.
    heb zonder geintje 30 keer gebeld met tele2 om het stop te zetten dit was allemaal niet mogelijk werd van het kastje naar de muur gestuurd, dan de verbinding weer verbroken.
    Opzegging was erna geregeld toen kreeg ik weer de ene na de andere incasso enzovoort.
    Heb huilend aan de telefoon gezeten omdat ik hier maanden mee bezig ben geweest om het te kunnen annuleren kreeg ik vandaag weer een incasso. Ik ga juridische stappen ondernemen.
    Dus mensen pas op!

    1
    Bereik/dekking: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    E. Mol 18-7-2020 - 12:22

    Tele2 abonnement is in het buitenland nagenoeg onbruikbaar door:
    1. Geen bereik.
    2. Indien wel bereik dan slecht en alleen 3g. Vaak alleen E.
    3. Geen fatsoenlijke reactie in de chatbox.

    • In de chatbox fatsoenlijk reageren ipv nietszeggen reclame

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie