Review en beoordeling Tele2

Tele2

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Tele2 geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Tele2. Is Tele2 je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

6% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 154 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
88% niet
5% misschien
  1. jeanette Klant geweest op 27-5-2017 om 16:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloze buitenlanddekking. Half Duitsland door gereden. Nergens 4g, nauwelijk 3g, veel langzame/haperende verbindingen en soms helemaal geen bereik.
    Ik ben terug naar Vodafone.
    • Eerlijk zijn over slechte buitenland dekking. Ik had er vooraf naar geïnformeerd, was prima zeiden ze. Adverteren met Zorgeloos Internetten in het buitenland. Not.
    Beoordeling
    6
    • Bereik/dekking:
      3
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. L Vrugteman Klant geweest op 26-5-2017 om 12:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Klantenservice is onvriendelijk. Werd zelfs opgehangen in het midden van het gesprek. Na ongeveer 10 x bellen kreeg ik eindelijk een fatsoenlijk persoon aan de lijn. Ik ga er nooit meer heen.
    • Klantenservice!
    Beoordeling
    2
    • Bereik/dekking:
      5
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Eewold Klant geweest op 24-5-2017 om 13:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bij het aanvragen van een Internet + TV verbinding bij mijn dochter, werd de aansluiting opgeleverd bij een buurman. Zijn verbinding werd door Tele2 afgesloten. Ondanks hun toezegging om het probleem binnen 2 weken te verhelpen is dit niet gedaan. Tele2 reageert nergens op, zelfs niet op het indienen van een klacht op de website. Op ieder verzoek tot oplossing van het probleem werd niet gereageerd, maar na opzegging van de overeenkomst werd door Tele2 direct een deurwaarder ingeschakeld. Nu 6 maanden nadien komt Tele2 voor het eerst met een inhoudelijke reactie en verschuilen ze zich achter algemene voorwaarden.
    • Een betere after sales. In ieder geval reageren op klachten en trachten problemen op te lossen in plaats van het inschakelen van een deurwaarder.
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. marion schiffers Langer dan 1 jaar klant op 19-5-2017 om 22:12 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben nu al weken bezig met bellen en indienen van klachten omdat ik al 2 jaar betaal voor een mobiele telefoon die al in 2015 teruggestuurd is omdat deze niet werkte. Ik heb daarvan ook een ontvangstbevestiging gekregen (17 april 2015). Tele2 werkt niet meer met betreffend bedrijf (Pro-Assist) samen en niet elke medewerker kan in oude systeem kijken, Als ik bel zorgen ze wel dat iemand in oude systeem kijkt en dan krijg ik altijd gelijk want alles is geregistreerd. Maar terugbetaling van het teveel betaalde bedrag wordt desondanks steeds afgewezen. Ben voor elk telefoontje zeker weer dik een half uur tot een uur kwijt. Telkens krijg ik gelijk en weer hoop, Maar ook medewerkers komen er klaarblijkelijk niet doorheen. Juristen wel? Consumentenprogramma's? Ik ga alles inzetten tot dat het is opgelost. Het is al van de zotte dat ik steeds opnieuw met een andere medewerker en afdeling moet bellen en nergens op kan reageren. Bovendien gaat soms de telefoon 2 x over en weer weg wat steevast Tele2 blijkt te zijn met een privé nummer. Dan ben ik dus gebeld.. maar niet heus. Ik ben het enorm zat!
    • Heb ik niet
    • Zie mijn ervaring ; er is nogal wat te verbeteren en ook dat heb ik al heel netjes gedeeld met de dienst die klachten in behandeling neemt.
    Beoordeling
    3
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      7
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Bruin Klant geweest op 11-5-2017 om 13:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een -100 op een schaal van 1 tot 10. De "service" is zo slecht dat het bijna lachwekkend wordt. Stap voor stap:

    1. In maart kreeg ik ineens een spookrekening. Het maandbedrag was al afgeschreven, en (naar later bleek door een systeemfout) werd het nog 2 keer afgeschreven.

    2. Toen besloot ik dat het tijd werd om eens ergens anders te kijken. Zo gezegd zo gedaan, abo nieuwe provider zou 25-4 ingaan.

    3. Intussen gebeld over de spookrekening. Er werd mij verteld dat ik het "tegoedformulier" in moest vullen. M.a.w.: ik had voor niks gebeld, en moest het zelf maar uitzoeken.

    4. Begin april kon ik ineens niet meer bellen! Weer gebeld (kosten vaste lijn gemaakt ook..). Er zou een nieuwe SIM opgestuurd worden.

    5. In heb in totaal 4 keer (!) de belofte gehad dat er een nieuwe SIM onderweg zou zijn. Dat het steeds fout ging kon men (steeds achteraf) wel zien, maar het is nooit meer goedgekomen. Ik was blij dat ik op 25-4 weer kon bellen via mn nieuwe provider. Gelukkig is nummerbehoud het enige dat wel goed ging.....

    6. Intussen had ik een klachtenformulier ingevuld. Spookrekeningen nog niet terug, niet meer kunnen bellen, kosten vaste lijn....vooral ook niet bereikbaar zijn. Ik kreeg een ronduit schandalig standaardmailtje terug dat mijn klacht binnen 30 (echt???? Wie heeft dat verzonnen????) behandeld zou worden. Nog niets van gehoord trouwens.

    7. Telefonisch werd mij weer verteld dat ik maar een tegoedformulier moest invullen voor de geleden schade......

    8. Je denkt er vanaf te zijn als je eenmaal bij je nieuwe provider zit Niets is minder waar. Men zegt dat de zaak niet afgehandeld kan worden......omdat er nog steeds een abo in het systeem zit dat niet gecanceld kan worden. Jawel, het abo waarvoor men tot 4 keer toe geen nieuwe SIM aangemaakt kon worden......?0

    9. Gedurende het proces heb ik meerdere malen gevraagd of ik fatsoenlijk teruggebeld kon worden. Dat kan bij Tele2 niet. Ik wordt continu bestookt met rare berichten. Van SMSjes waarin mijn abo omgezet zou worden naar SIM only (terwijl ik geen abo bij Tele2 meer heb...), tot bloedirritante automatisch gegenereerde mailtjes waarin gesteld wordt dat ik om vage redenen opnieuw het "vergoedingsformulier" in moet vullen...

    10. Ik heb nog steeds geen cent terug, en ook geen schadevergoeding. Wellicht wordt er zelfs doorgegaan met incasseren van het zgn abo dat ik niet meer heb (en ja, dat weet ik zeker: zelfs volgens de systemen van Tele2 zou dat op moeten houden met opzegtermijn van een maand (op de dag van nummeroverdracht dus....)


    Conclusie: ik heb nog nooit zoiets slechts meegemaakt. Wist niet dat er anno 2017 nog zulke slechte bedrijven bestonden!!!! Aanbeveling: absoluut nooit doen, tenzij je kickt op gezeik.....
    • Geen
    • Alles. Met name de grenzeloze arrogantie en het totale gebrek van enige klantvriendelijkheid in het algemeen. Er wordt niets opgelost, en de klant wordt standaard doorverwezen naar een of ander onklantvriendelijk formulier. Dus als Tele2 zelf blundert dient de klant te "vragen" of zij haar geld alsjeblieft terug mag krijgen. Je krijgt trouwens ook nog max 300 karakters hiervoor. Ongehoord slecht.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Bart de vries Minder dan 1 jaar klant op 11-5-2017 om 12:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Toen ik mijn samsung s7 kreeg kon ik gelijk bellen over 4g. Dat was even een verschil met wat ik eerder had. Super snel verbinding en hoge kwaliteit.
    • Spraak over 4G en lagere prijs dan mijn oude provider
    • De app geeft soms een error.
    Beoordeling
    9
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      10
    • Bestelproces:
      8
    • Prijsstelling:
      10
    • Online dienstverlening:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Aldert messchendorp Klant geweest op 10-5-2017 om 18:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Oplichtersbende die zeer onproffesioneel te werk gaat. Dat dit bedrijf nog kan bestaan komt alleen doordat ze spookfacturen sturen en tegoeden niet uitbetalen. Klantenservice hebben een cursus gehad om iedereen af te wimpelen op een "nette" manier. Alleeen jammer dat je dwars door het theater stukje heen kijkt.

    Tele2 stuurt spookfacturen en dreigt met incassokosten en deurwaarders als ik niet betaal. De 27 euri die elke maand afgeschreven worden door ze kunnen ze niet terug vinden in hun klote systeem..
    Dit duurde 6 maanden na mn einde contract. Nog steeds niet het volledige bedrag terug!!

    Oplichters is het goede woord.
    • Dat ze nog overeind staan met zoveel ontevreden klanten. Dit bedrijf licht mensen op!
    • Faillisement aanvragen en klanten hun tegoeden/teveel gefactureerde geld terug betalen oplichters!!!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Vince Minder dan 1 jaar klant op 8-5-2017 om 17:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Erg slecht , je kan niet inloggen op het account zodat je je factuur kan betalen vervolgens stuur je een bericht en ligt je factuur al bij het incassobureau en ben je gelijk afgesloten terwijl je het kan betalen kortom waardeloze provider en geen aanrader voor andere mensen
    • Geen
    • Contact met klanten en klant gerichtheid beter jezelf failliet verklaren
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. xx Langer dan 1 jaar klant op 4-5-2017 om 13:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    3 weken storing gehad, klantenservice zijn studenenten, iedere keer andere medewerker aan de lijn die iets anders zegt ze spreken elkaar allemaal tegen. Geen enkele service van hun kant.. Geen TV, internet en telefoon 3 wkn. lang. Tele2 escaleert niets. Vergoeding 21 Euro!!! schandalig. 3 ochtenden vrijgenomen, 20 x gebeld en overige extra kosten nog niet eens genoemd, laat staan de ergernis.
    • Ik kan geen positief punt meer bedenken. Ben zeer teleurgesteld in service van Tele2, zeer ondeskundig en klantonvriendelijk.
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      7
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Alards Minder dan 1 jaar klant op 1-5-2017 om 13:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Je word heel slecht geholpen bij een klacht ook al staat je in je recht
    Een waardeloze provider die ik niemand kan aanbevelen
    • Geen
    • Klachtafhandeling
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      3
    • Bestelproces:
      3
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven