Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal
Tele2

Tele2 mobiele telefonie abonnementen

Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Tele2 aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Tele2? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Tele2-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Vergelijker, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Tele2 wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

Het Zweedse telecombedrijf Tele2 is sinds 1997 actief in Nederland. Sinds 2001 wordt mobiele telefonie aangeboden. In 2006 introduceerde Tele2 internet, telefonie en televisie voor thuis. Tele2 Nederland was onderdeel van de Tele2 Group (actief in 10 landen). In 2019 fuseren Tele2 en T-Mobile. Op 28 december 2020 stopt Tele2 met de verkoop van internet voor thuis. 

Klantvoordeel

Combineer je Tele2 mobiel met T-Mobile Thuis dan krijg je in ieder geval elke maand € 5 korting op de Thuis factuur. En extra data voor de mobiele aansluiting, het aantal GB's hangt af van het abonnement.

Netwerk

Tele2 gebruikt haar eigen 4G netwerk, met landelijke dekking in 2017. Tele2 laat haar klanten bellen via VoLTE (voice over LTE, oftewel bellen via mobiel internet). Je kunt je alleen klant worden als je een 4G-telefoon hebt. Het netwerk wordt langzamerhand opgenomen in het T-Mobile netwerk.

Online diensten

Via MijnTele2 kun je vrijwel alle informatie vinden over jouw aansluiting, het verbruik en facturatie. Je kunt zelf de meeste instellingen wijzigen. Er is een mobiele app beschikbaar.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie