Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2013

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van T-Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt T-Mobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over T-Mobile

    mvg 20-12-2013 - 18:11

    Iedereen: schaf geen t-mobile prepaid aan. Het is opzeggerij! De kosten zijn belachelijk duur en de dingen die je krijgt kloppen niet. Ik zou 500 mb gratis krijgen als cadeau en zette mijn internet snel aan en uit. Ik belde mijn prepaid(eventjes chekken) en had ik nog maar 1,50 euro over. Stelletje afzetters!

    Hasan 19-12-2013 - 17:09

    Ik zit al jaren op T-mobile maar de laatste tijd denk ik dat ze veel oplichten

    inakreb 3-12-2013 - 09:02

    Als ik de reacties zo lees.. wat ben ik blij dat ik 5 jaar geleden weg ben gegaan van hun......Heb daarna Vodafone gehad, maar daar ben ik ook weggegaan. Ben nu bij vodafonedochter hollandsnieuwe.. Nu al derde jaar. Eerst ging goed, maar nu vind ik ze te duur. Ik zit te denken aan onbeperkt alles, maar kan nog geen keuze maken. T-mobile dus niet, waarschijnlijk weer vodafone. KPN ame-nooit-niet

    Santi 24-11-2013 - 13:52

    Help Help !!!Ik ben sinds september 2013 geen klant meer van TMobile omdat ik helemaal niet tevreden was met de service en zat van de maandelijkse hoge facturen met extra kosten. Maar ondanks dat ik mijn laatste factuur eind september jl meteen had betaald, krijg ik vandaag 2 maanden na mijn overstap weer een factuur met extra kosten van TMobile in de bus. Iemand een idee om van TMobile af te komen !!!

    Mark Smeets 8-11-2013 - 10:19

    T-Mobile en hun reparatie serviceZeer ontevreden over de service, drie keer in de winkel in Maastricht geweest om mijn gsm aan te melden voor reparatie en dat ging niet zelfs met de factuur.Heel veel e-mails moeten versturen en dan krijg je een e-mail dat je de gsm moet aanmelden via my T-Mobile.Maar ja dat wist ik al dat het niet kon, er staat dan ook altijd standaard er bij dat ze geprobeerd hebben je te bellen, geen gesprek gemist, dus naar mijn idee ook niemand gebeld.Dan nog proberen te bellen, daar krijg je dus antwoorden van, kunnen je gsm niet vinden, gsm word gecrediteerd door Sony en het u word binnen twee weken gebeld met een aanbod.Heel veel moeite en energie er in gestoken en nog altijd geen gsm.Ook geprobeerd via Facebook, dat is eigenlijk de enige plaats waar je een reactie krijgt.Maar die kunnen ook niet voor je betekenen.Dat spelletje duurt nu al 11 weken.Ik heb wel een maand korting gekregen op mijn abonnement, maar ja het duurt al 11 weken.Dus dat is ook maar mager, en het is natuurlijk geen oplossing.Nu ben ik op het punt belandt dat ik geen reactie meer krijg op mijn e-mail en bellen hoeft niet want ik word door hun gebeld, ik weet het niet meer.Volgende keer toch maar weer Vodafone denk ik.

    Belazerd 3-11-2013 - 20:07

    Al sinds 2006 zakelijke klant. Nooit problemen ervaren. Goede service, snelle helpdesk.Binnen 24uur een nieuwe sim thuis indien nodig.....

    Tot dat je failliet gaat.

    Vanaf dat moment heb ik geregeld dat de betalingen door gingen zodat het nummer bereikbaar bleef en gebruikt kom worden. Heb meerdere maanden doorbetaald maar kon helaas alleen maar gebeld worden.

    Toen werd ook die mogelijkheid, zonder enige communicatie vanuit Tmobile, geblokkeerd. Relaties kregen geen contact meer met mij. ik was nu afgesloten van de wereld. Hoewel ik dus een aantal maanden door betaald heb, waarbij het beltegoed NIET gebruikt kon worden en zich dit opstapelde (in dit abonnement werd ongebrukt beltegoed meegenomen naar de volgende maand), ben ik actief door Tmobile afgesloten. ZONDER REDEN, er was immers altijd netjes betaald.

    * Daarna geprobeerd het contract over te laten nemen. Dit mislukte.
    * Toen geprobeerd het nummer op een prepaid kaart te krijgen. Werd door Tmobile niet toegestaan.

    Nu ben ik mijn opgespaarde beltegoed kwijt, is mijn nummer verloren, en een fatale actie rijker. Dit terwijl ik een trouwe Tmobile klant was die wilde blijven !!!
    Ik kan nu al mijn zakelijk drukwerk weggooien, zoals Rolup-banners, spandoeken, dozen vol met folders en 2500 visitekaartjes omdat ik mijn mobiele nummer kwijt ben.

    Inmiddels zijn de activiteiten overgenomen door een nieuwe BV en worden voortgezet. Dit had kunnen gebeuren met al het drukwerk, echter moet ik nu dus al het drukwerk opnieuw laten maken.
    TMOBILE DANK JE WEL, jullie zijn een ongelofelijk stelletje *****.
    Jullie hebben effectief een trouwe jaarenlange en tot nu toe tevreden klant ernstig teleurgesteld (...).

    Beste Tmobile, het moeilijkste is niet om klanten de krijgen maar om trouwe klanten te behouden, en daar zijn jullie zichtbaar slecht in! Dus de reclame van Ali B is ook maar windowdressing. Wat een flapdrollen service!

    rene 29-10-2013 - 15:47

    -Mobile ? denk goed na voor je bij deze club ga!!!
    Zakelijk afgesloten 2 jr abn. met verzekering best duur,maar met een eigen zaak een must,mijn i-Phone 5 gaat nu kapot na 9 maanden,kan gebeuren gelukkig verzekering,
    want wat was de afspraak? telefoon kapot,direct dezelfde ochtend of middag een vervangend toestel !! MIS na lang wachten bij T-Mobile zakelijke helpdesk,kreeg ik te horen dat mijn imei nummer niet aangemeld was bij de verzekering, 48 uur wachten voordat er wat gaat gebeuren.Schandalig niemand heeft mij gezegd dat ik mijn imei nummer moest aanmelden.je denk als je een abn. neemt en verzekering dat alles geregeld is,toch? De medewerker vertelde mij dat T-Mobile geen zaken meer deed met deze verzekering vanwege de vele klachten,leuk voor mij om te horen als klant ,moet nog 16 mnd.

    Wat ik flauw vind van T-Mobile,dat als je hier bij trust pilot een review neerzet,je wel ineens reactie krijgt van T-Mobile, maar op de normale manier(de klantvriendelijke manier niet !!!!) De medewerker lacht je nog net niet uit,uw probleem Meneer!!

    Ook ben ik zo sportief om zeker de reactie van T-Mobile hier op te zetten.

    JAMMER DAT HET ZO MOET,DURE RECLAME, MEN KAN BETER AAN KLANTEN BINDING/SERVICE WERKEN.

    Een ondernemer zonder 06 bedankt T-Mobile.

    Na 2,5 dag contact, wat denk je?vervangend toestel een oude i-Phone 4
    we kunnen weer zaken doen wel een gedoe met mijn i-Phone 5 sim kaart
    adapter stukje, maar helaas deze i-Phone doet het niet ! KAPOT !!!!!
    Weer afwachten,Einde van de middag we hebben een telefoon!!!
    Een oude samsung minimaal van 4 jaar oud,internet met wazige display.
    Erg, erg, Ondanks extra verzekering.(en belofte op een i-Phone)

    O,JA ik heb zelf al gemaild naar, Webcare@t-mobile.nl
    dat is het vaste antwoord hier,van T-Mobile.

    Derde dag Reactie van T-Mobile gehad vonden het vervelend,of ik zelf maar even de verzekering wilde bellen,op mijn verzoek of T-Mobile zelf niet kon bellen kon dit niet.Ok zelf gebeld nou dit was een verfrissend gesprek met pro-assist,
    Ik had helemaal geen recht op een i-Phone ,ook had ik geen recht op een internet telefoon.
    Wel een telefoon die belt en sms`t, Je voelt je echt BEDONDERD!


    Dit door gemailt naar webcare@t-mobile DIT WAS HET ANTWOORD:

    Ik vind het een hele vervelende situatie. Zoals al eerder aangegeven; T-Mobile staat geheel los van Pro-Assist en we hebben geen invloed op de bedrijfsvoering. Ik kan hierin dus helaas niets voor je betekenen. Er zijn dus geen ‘afspraken’ tussen Pro-Assist en T-Mobile, alleen de verzekeringsvoorwaarden van Pro-Assist zelf. Wanneer je niet tevreden bent over de geboden oplossing dien je daarom een klacht in te dienen bij de verzekeraar. Ik hoop dat je jouw iPhone snel weer thuis ontvangt!


    Laatste Reactie op hun antwoord:

    Als ik een verzekering afsluit via T-Mobile, dan vertrouw ik erop dat het een goede verzekering is.

    de verzekering is een verlengstuk van het contract van T-Mobile. ik vindt dat de verzekering dus wel degelijk ook de verantwoording is van T-Mobile. Het afschuiven van verantwoordelijkheden is wel heel makkelijk op deze manier,Ik vindt dat T-Mobile achter hun klanten moet staan en hun verantwoording moeten nemen om hun klanten tevreden te houden.

    Advies: SLUIT NOOIT EEN VERZEKERING AF, BIJ T-Mobile !!!!

    monique 13-10-2013 - 13:26

    oooooooooooo ik heb er zo`n spijt van dat ik weer een abonement heb afgesloten bij t mobile. Wat een afzetters. Ik heb nu al 2 maanden achtereen 90 euro in de maand betaald in plaats van de 16 euro die ik normaal betaal voor mijn sim only abonnement. Ja ik heb iets meer gebeld dan anders maar toch zeker niet het dubbele aantal minuten van wat ik mag bellen. Dus betaal ik ipv 16 euro, 90 euro aaaaaaaaaah.
    Ik dacht ojee mijn belgedrag laat ik snel een nieuw abonnent bij ze afsluiten want dan veranderd het maandelijkse bedrag, niet dus. Ik betaal gewoon extra geld omdat ik een nieuw abonnement heb afgesloten, overstapkosten noemen ze dat. Als ik ze dan wil vragen hoe het zit moet ik een 0900 nummer bellen wat me dus weer extra gaat kosten want ik kan geen mail sturen. Ik kan tegenwoordig wel chatten met een medewerker van tmobile dus dat deed ik dan maar. Maar dit geld alleen als je een nieuw abonnement af gaat sluiten niet voor vragen over hoge facturen.
    Wat gaan die lui slecht om met hun klanten zeg. Gegroet Monique

    t-mobilesucks 12-10-2013 - 13:26

    T-mobile nooit meer. Dan maar geen mobiele telefonie meer. Het zijn allemaal dezelfde schurken. Mijn abonnement opgezegd na jaren en krijg een afrekening ver boven alle facturen van afgelopen jaren terwijl ik bijna nooit over mijn limiet heen ga en zeker niet de laatste maand. Steeds in de gaten gehouden.T-mobile zorgt ook dat hetzelfde onbereikbaar is. Je kunt dus geen vragen meer stellen helemaal niet als je telefoonnummer is overgegaan naar een andere aanbieder. Het geld moet je wel betalen binnen 2weken, anders krijg je een boete van€15. Kortom t-mobile is ook een oplichter,maar dat schijnt heel normaal te zijn in Nederland.

    Pauline 30-8-2013 - 12:21

    Ik heb net een abonnement genomen met o.a. 200 gratis belminuten. Nadat ik de factuur kreeg blijkt dat het alleen om mobiele minuten gaat. Daar werd niet over gesproken toen ik het abonnement nam. mag dit zomaar?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie