Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2012

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van T-Mobile zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

0% van 5 klanten beveelt T-Mobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over T-Mobile

    conny hessels 11-12-2012 - 15:46

    Woon in een gedeelte van Nederland waar t-mobile slecht of geen bereik heeft. Dit wisten zij... alleen ik niet.
    Begin november hebben we in overleg afgesproken het contract wederzijds te beeindigen om deze reden. Alleen de nummer portatie wil maar niet lukken!
    Wat ik ook doe, probeer: bellen, mailen, schrijven. Men is absoluut onwillig om mij te helpen en houd als portatie datum 20 december aan. Bizar, onwerkelijk.
    Internetten kan ik niet. Om te bellen moet ik mijn klanten te woord staan op straat!!!!

    tante anita 3-12-2012 - 05:15

    nou ik snap t niet zo goed.. T Mobile heeft mij zeker wel beloond voor het lange lidmaatschap. ik heb nu een eenjarig abonnement voor de prijs van een tweejarig.. ja, sim only natuurlijk.
    en toen we t ergens niet over eens waren vorig jaar, hebben we dat samen keurig opgelost. doe mij maar T Mobile.. B)😉🙂

    Pinkelx 5-11-2012 - 17:17

    Aan het begin van dit jaar kocht ik een sony experia arc met smart plus 100 abonnement. Een prachtig toestel waar ik nog geen moment spijt van heb gehad. Maar sinds een maand is mijn internetbundel met een kwart teruggeschroefd. Eerst had ik 1 GB in mijn bundel en nu ineens 250 mb. Natuurlijk is die 1 GB nergens terug te vinden op de contracten, dus ik kan het niet aantonen. Wel schandalig dat dit zomaar kan en ook nog eens zonder verdere aankondiging. De dekking van T-mobile in de randstad is in orde. Op de Veluwe heb ik grote problemen gehad met internet. Nauwelijks bereik en heeeel traag internet. In het buitenland moet je bijbetalen. Best wel vreemd eigenlijk dat je je opgespaarde belminuten dan niet kunt gebruiken, maar dat is volgens mij overal zo. De app van t-mobile geeft goed inzicht in je verbruik. Een aanrader.

    Daan 2-11-2012 - 12:06

    Zit sinds twee jaar bij T-Mobile met een iPhone in combinatie met een `oud` i-300-abonnement en dan kan ik toch wel de conclusie trekken T-Mobile een slechte provider is.De dekking is zéér slecht. In huiskamers geen bereik, in het centrum van de stad niet. Langdurende gesprekken vallen weg of `mislukken` plotseling. Regelmatig duurt het een minuut wanneer je iemand wil bellen voordat je telefoon überhaupt overgaat. Sms`jes versturen soms plotseling niet, 3G-dekking is werkelijk dramatisch. De dekking van het netwerk heb ik als zeer slecht ervaren. Puntenspaar systeem T-Mobile Extra is leuk. Verder qua prijs één van de goedkopere providers. Na afloop van mijn tweejarig-contract ben ik direct overgestapt naar een andere provider. Niet aan te raden!

    volkan 1-11-2012 - 17:22

    ik zit al heel lang bij T-mobile ik heb er geen klachten over ik ben van plan om nog heel lang bij T-mobile te blijven wees blij dat je geen hollandse niewe hebt dat zijn pas oplichters wat zijn ze tog vreselijk abbonoment van mijn vrouw is hollandse nieuw nouw zittenwe 2 jaar vast verschrikelijk

    Sam 18-10-2012 - 00:01

    Ik heb al jaren 2 abonnementen bij T-mobile nooit last van gehad. Maar sinds oktober 2011 tot nu toe is het ongelofelijk krijg rekeningen waar ik niks van snap terwijl je niet veel hebt gebeld.Al bel je T-Mobile dan weet je al waar je aan toe bent. Ik heb een maand niet mee gebeld en toch kreeg ik een rekening waar ik zelf van schrok hoe dat kan dat is mij ook een raadsel. Gelukkig ben ik binnenkort van ze af. Nou mensen neem AUB geen abonnement meer want je bent de *** en ze hebben ook de btw verhoogd naar 21% ik ga gewoon voor beltegoed is veel beter geen gezeur aan je hoofd. Verbinding is ook niet meer wat het is. De beste providers die ik vroeger heb gehad waren ORANGE en BEN jammer dat ORANGE niet meer bestaat in nederland.

    Els 17-10-2012 - 14:51

    Tien jaar of langer klant geweest bij t-mobile. Toen op zoek naar abonnement bij iphone. Denk je dat ze ook maar iets doen voor 10-jarige klant? Nul. Nada. Er zijn zoveel kandidaten voor een i-abonnement, maakt hen niet uit of jij een goede deal krijgt.
    Toch gedaan, meest gunstige pakket, dat wel. Maar hun service is om te janken. Iphone deed het nooit in buitenland, altijd weer stress, klantenservice mailen, gedoe. Vervolgens brengen ze mij die ellende in rekening! Weer boze brief, en toen weer van rekening af, maar je moet er dus wel bij blijven. Uit zichzelf kan jij als klant de pot op.
    Nu iphone kapot. Verzekeraar pro-assist is een ramp op zich (kijk maar op sites van consumentenprogramma`s). Doet t-mobile iets? Nee. Probeer klantenservice voor hulp om op afstand voicemailtekst te veranderen. Afgebekt door medewerker die naam niet wil zeggen en verbinding verbreekt. Klachtenformulier via hun site? Ja, autoreply dat je over vijf dagen wordt gebeld. Hoera zeg.
    Kijken naar nieuw toestel met verlenging abonnement? Prijs is ongunstiger dan eerdere pakket. Dus trouwe klant wordt bestraft. Nee, het wordt hoe dan ook geen t-mobile meer voor mij.

    josuha 13-9-2012 - 15:22

    "Zijn er op dit nog providers die afrekenen per seconde??Of onbeperkt bellen met internet en sms bundel?Kan ik bij bellen.com ook niet vinden.Alvast dank voor de hulp "

    belle per seconde is niet meer
    ja eentje bliep en je kunt er onbeperkt smsen
    alleen het belle is vrij duur 0,25c per minuut ma je betaalt wel perseconde 2 seconde belle kost nog niks

    en wil je echt onbeperkt smsen en belle en internet op je mobiel moet je op t-mobile kijke suxes

    as 13-9-2012 - 14:30

    Zijn er op dit nog providers die afrekenen per seconde??Of onbeperkt bellen met internet en sms bundel?Kan ik bij bellen.com ook niet vinden.Alvast dank voor de hulp

    Opmerking van de redactie 8-1-2020 - 08:28
    Als u de Belwijzer invult, wordt de afrekening meegenomen in advies.
    as 13-9-2012 - 14:28

    Ben tot begin van 2012 tevreden geweest over T-mobile (relax abo), wilde mij abo uitbreiden met sms en internetbundel maar dat was onmogelijk. Heb nog een abo met afrekenen per seconde en daar wil T-mobile graag vanaf!Oude abo gehouden en een nieuwe iSmart 500 afgesloten. Op mijn nieuwe abo krijg ik bizarre rekeningen terwijl ik dagelijks mijn belstatus check!Oude relax abo klopt dat altijd, maar krijg nu eeen vermoeden dat mijn belstatus van nieuwe abo niet afrond naar een minuut. Heb diverse keren hier over gebeld maar krijg geen duidelijk antwoord?Vind het behoorlijke oplichterij dat de belstatus een verkeerde weergave geeft van je gebelde minuten! Als T-mobile besluit af te ronden op een hele minuut moeten ze dat ook in de belstatus verwerken en als ze dat nog niet op orde hebben, dit duidelijk communiceren naar de klant!Heeft iemand hier ook negatieve ervaringen mee?

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie