Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

28% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 32 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
72% niet
0% misschien
  1. Trouwe klant op 17-8-2016 om 12:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en iedere keer als ik een nieuwe telefoon mag, dan denk ik: ik ga overstappen (vanwege de prijs), maar uiteindelijk kom ik toch altijd weer bij T-Mobile terecht.
    • Altijd goede dekking
    • Altijd en overal bereikbaar
    • Puntensysteem is leuk
    • Er zouden wel meer acties mogen zijn voor trouwe klanten
    • De prijs
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  2. T-mobile klant op 9-8-2016 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kijk uit voor T-mobile!
    Bellen naar het buitenland (vanuit Nederland) kost bij T-mobile €0,51 / min. Dat kun je niet terugvinden op hun site.
    Daar staan alleen de kosten voor als je vanuit het buitenland belt (dat kost volgens EU-richtlijn €0,06).
    T-mobile geeft niet thuis als je hier vragen over stelt!!!!
  3. Miriam op 8-8-2016 om 16:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb ooit een abonnement gehad bij T-mobile, had geen klachten totdat mijn abonnement verlengd werd, ik bij moest betalen voor een toestel en er daarna achterkwam dat ik al mijn beltegoed kwijt was.
    De medewerker van de klantenservice had dit niet doorgegeven en mijn contract ontving ik pas nadat ik het toestel in gebruik genomen had, zodat ik 2 jaar aan het contract vast zat.
    Ik heb dit gemeld op het forum van T-mobile, maar zoals verwacht nooit een reactie ontvangen.
    Mijn contract heb ik opgezegd en ik weet een ding zeker wil nooit geen T-mobile contract meer en zal deze provider zeker aan niemand aanbevelen.
    • Geen
    • Klanten duidelijke informatie geven, wanneer ze een contract willen verlengen.
    • Contract niet verlengen zonder contact op te nemen met de klant.
    • Opgebouwd beltegoed niet zomaar inpikken.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      9
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Dirk op 22-7-2016 om 22:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb zowel vodafone 4G als kpn 4G gehad. Nu heb ik T-Mobile 4G en kom op veel plekken in Nederland. Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat T-Mobile de beste 4G dekking en snelheid heeft. Ben zeer tevreden. Had dit eerlijk gezegd niet verwacht van T-Mobile. Ben er zeer tevreden mee!
    • Netwerk, 4G
    • Prijs, bereikbaarheid klantenservice.
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      6
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. jan swijgman op 21-7-2016 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    in 2010 is mijn telefoon van het dak van mijn auto gevallen, ik heb toen mijn simkaart gedeactiveerd, echter nooit opgezegd. ik weet, dom van mij. Nu wel opgezegd, maar tmobile heeft mij vanaf 2010 jaren lang 47 euro in de maand laten betalen, zonder mij in al die jaren te benaderen om het contract op te zeggen. Coulance is er niet omtrent het betalen van het opzegtermijn. Het is niet zo dat ik het geld terug wil van al die maanden, nee, ik vind het meer als redelijk dat vorige maand en deze maand wordt gecrediteerd. Niet dus, en ook nog intimideren via fb chat functionaliteit, schande gewoon. Ik heb een betalingsverplichting..... bla bla bla.... blijkbaar heeft tmobile geen verplichting om klanten te informeren, alleen geld van hun rekening te plunderen!!!!!
    • geen enkel
    • klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, kijken naar een oplossing
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    CC Nijssen op 24-7-2016 om 08:59
    U zegt het zelf al nooit opgezegd beetje dom van mij en daarmee is de kous af.....
  6. Tim op 12-7-2016 om 12:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vorig jaar zomer werd ik goed geholpen om een prepaid abonnement af te sluiten bij T-mobile. Met de klantenservice contact gehad wat het beste prepaid abonnement was en welke het beste aansloot bij mijn gebruik (oude MB's en belminuten per maand etc. besproken). Toen mondeling in mijn herinnering besproken dat het om een 1 jaar abonnement zou gaan. Echter deze zomer toen ik een nieuw abonnement met telefoon wilde afsluiten werd mij in de winkel verteld dat ik een 2 jaar abonnement heb afgesloten. Ik keek op my T-mobile en in mijn email en waarvoor ik vreesde bleek werkelijkheid: ik had een 24 maanden contract afgesloten. Met de klantenservice gebeld en meteen goed en meegedacht. Mijn 24 maanden contract werd meteen omgezet naar een 12 maanden contract. Nog even het advies gekregen om 24 uur te wachten voor ik een nieuw abonnement aanschaf, maar dat het in ieder geval in het systeem al is veranderd. Top geholpen dus en dat terwijl ikzelf ook deels verantwoordelijk was door niet goed te kijken en een 24maanden contract af te sluiten. Ik blijf in ieder geval tevreden klant bij de T-mobile!
    • Klantenservice helpt en denkt mee.
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. Demir op 10-7-2016 om 12:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan maar 1 ding zeggen. T-Mobile heeft echt een fantastisch 4G netwerk opgebouwd. Overal waar ik kom heb ik bereik en super snel internet. Bel kwaliteit is ook gewoon top! Mocht je het beste netwerk van Nederland willen dan kan je met een gerust hard voor T-Mobile kiezen. (Nee ik werk niet bij T-Mobile :))
    • Netwerk!
    • Prijs
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      6
    • Online dienstverlening:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. Roland Willems op 5-7-2016 om 11:34 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 9 juni dit jaar heb ik bij T-Mobile mijn abonnement verlengd met een nieuwe telefoon, de LG G5. Deze telefoon ging binnen 2 weken kapot, de power button werkte niet meer. Op de 9e dag heb ik aanvraag gedaan om deze om te ruilen, T-Mobile heeft mij een tweedehands telefoon gegeven. Deze refurbished telefoon is minder waard en gaat bovendien minder lang mee omdat deze uit oude onderdelen bestaat.

    Volgens de rechten voor de consument op www.consuwijzer.nl heb ik recht op een nieuwe telefoon. Een refurbished telefoon is niet als nieuw te verkopen. Als T-Mobile hier niet toe bereid is, is T-Mobile in gebreke. Dit gaat nog een staartje krijgen.
    • Geen.
    • Erg stugge en logge klantenservice. Ze maken gebruik van naïviteit en gebrek aan assertiviteit van klanten, en geven bewust gas tegen wanneer iemand voor zijn rechten opkomt.
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Henk Sloos op 28-6-2016 om 17:11 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds ongeveer 3 weken geen of nauwelijks bereik hier in oost Groningen.
    Het bereik binnenshuis is geheel afwezig en buiten alleen achterin de tuin.
    Tmobile raadt mij aan om naar een andere provider uit te kijken, dus een echt zwaktebod.
    Tmobile is voor mij een Theemeubel rijp voor de restafvalbak!
    • Zou niets kunnen bedenken.
    • Zie mijn ervaring.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Henk Sloos op 1-7-2016 om 08:33
    Dit prepaid abbonnement gebruik ik alleen in het buitenland om te bellen en soms gebeld te worden.
    Dat werkt meestal wel goed, maar Tmobile verdient kennelijk niet genoeg aan mij want mijn woning heeft geen dekking meer van Tmobile sinds enkele weken, wel van een Duitse provider, de grens is hier hemelsbreed 5km vandaan.
    Maar dichterbij in NL staan GSM masten die echter voor wat Tmobile betreft niet mijn huisrichting op werken.
    Na lang beraad zal ik dus mijn contract met Tmobile opzeggen.
    Het beltegoed wil men echter niet teruggeven.
    Dat moet ik maar opmaken!
    Maar dat is net het probleem hier, het werkt niet!
    Dus weer diefstal van bijna 40 euro, dat is ruim 80 gulden toen we nog echt geld hadden!
    Misschien maar weer Youp vragen?
  10. Maarten op 24-6-2016 om 20:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nieuw abonnement afgesloten I.c.m een iPhone SE bij T-mobile. Zou 20mei jl. binnenkomen maar ik kreeg hem uiteindelijk 1juni pas. Yeah! Aangesloten op de netspanning en kreeg na de 2x opladen een foutmelding (deze kabel of accessoires is mogelijk niet gecertificeerd of werkt mogelijk niet goed op deze iPhone) nadat ik de connector uit de iPhone haal🤔. Ik heb van alles geprobeerd maar de melding bleef. Ik heb hierop t-mobile gebeld en ze zeiden mij dat ik hem moest aanmelden voor reparatie en dat ik hem 5dagen tot 2weken kwijt kon zijn, er was geen mogelijkheid voor een leentoestel. Goed en wel alles aangemeld krijg ik na het weekend de melding of ik een afspraak wilde maken met amp-logistics. Ze hebben toen het toestel meegenomen en ik kreeg direct een ander toestel. Ik heb toen direct met t-mobile gebeld of dit toch een leentoestel was? Nee meneer dit is uw vervangende toestel waarop in zei hé hier is helemaal niet over gesproken tijdens het eerdere gesprek. Ik ben hier niet mee akkoord gegaan wegens het feit een nieuwtoestel te hebben gekocht van 380€ (Direct voldaan) en een deel in termijnen. Ik heb het toestel amper 2weken en nu heb ik een gerefurbished toestel terug met krassen er op👎🏻. Deze meneer gaf me gelijk en hij zou een notitie maken bij de Technische dienst en ik zou teruggebeld worden binnen 24 uur. De volgende dag gebeld omdat ik niks gehoord had. De 1ste keer werd de verbinding verbroken de 2de keer lukte het wel. Weer het hele verhaal gedaan, ze zouden nogmaals een notitiemaken maken want de afdeling van TD was wederom te druk. Deze mevrouw gaf ook aan het met mij eens te zijn. De dag erna (vandaag dus) kreeg ik een mail dat ze me niet hebben kunnen bereiken en of ik met spoed contact met T-mobile kon opnemen? Nooit meldingen of oproepen gemist gehad ze hebben gewoon nooit gebeld alleen gemaild. Ze noemen dit mensen op kosten jagen volgens mij. S'avonds teruggebeld, .....en nou komt die ........ Er zijn blijkbaar kleine lettertjes waarin staat dat t-mobile het recht heeft om toestellen van 2weken oud dus gloednieuw! Om te ruilen voor een gerefurbished toestel (2de hands) met krassen er op. Waarom hebben 3 collega's van haar dit nooit gemeld? Absoluut krankzinnig 👎🏻 ze komen nergens in tegemoet voor mij is het nu na 12jaar einde T-mobile. Ik ga hem nooit meer verlengen k. Organisatie. Klant vriendelijk ja ALLEEN BIJ VERKOOP !!! Gewoon MISLEIDEND EN ONJUIST INFORMERDEND die T-mobile.
    • Was altijd tevreden maar ja, hier ben ik het echt niet mee eens we hebben het hier wel over een kleine 500€ of het niks is.
    • Klant gerichter en niet altijd vast houden aan die verdomde kleine lettertjes die ze niet even melden voordat ik het toestel meegeef.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      10
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      10
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen