Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 43 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
91% niet
0% misschien
  1. Mehmet op 29-4-2016 om 12:39 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T mobile luistert niet
    T mobile geeft fake datums
    T mobile heeft schijt aan zijn klanten
    T mobile is amanteuristisch
  2. Dirk op 15-4-2016 om 19:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na het afsluiten van mijn abonnement werd zonder aankondiging mijn telefoon afgesloten omdat mijn betaling te laat was.
    Na afloop van mijn abonnement wordt zonder aankondiging maandelijks het dubbele bedrag van mijn rekening afgeboekt.
    Eerlijk duurt het langst toch? ik heb dus opgezegd.
    • Ethiek van bedrijfsvoering kan ietsjes beter
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Gido op 31-3-2016 om 17:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De verkoper in de T-mobile shop Utrecht verkocht me een telefoon waarvan de batterij bij intensief gebruik 2 dagen mee zou gaan. Toen in praktijk en uit recensies bleek dat dit absoluut niet zo was weigerden ze me mijn geld terug te geven.

    Ik wordt nu al dagen aan het lijntje gehouden en krijg de manager die mijn contract kan ontbinden niet te spreken. Helemaal klaar met deze oplichters
    • Geen
    • Klantenservice?
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. ten Have op 18-3-2016 om 20:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Was reeds klant sinds Orange en nu pikt T Mobile mijn beltegoed af van ruim 1500 euro. Kan "gewoon" volgens T Mobile met hun maand opzegtermijn. Pure minachting voor je klant brrr.
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. tevreden klant op 12-3-2016 om 12:58 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al 4 jaar klant, ik word altijd goed geholpen, en de facturen kloppen altijd, je word snel en goed geholpen bij de klantenservice bij klachten
    • + bereikbaarheid klantenservice helpen je goed en snel, klachten worden goed opgelost, doen ook aan onderzoeks- enquette hoe je de klantenservice hebt ervaren na bijna elk telefoontje, heeft ook een klantenservice chat, ik krijg snel antwoorden, en ze zijn ook via de email bereikbaar
    • + heb 99,5 procent goed bereik
    • + internetsnelheid is goed
    • + je spaart punten en daar kun je leuke cadeautjes mee scoren bij een abonnement
    • een verbeterpunt: meer punten geven aan trouwe klanten, zodat ze sneller een leuk cadeautje uit kunnen zoeken
    • - verder geen verbeterpunten
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      8
    • Online dienstverlening:
      7
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  6. Ers op 2-3-2016 om 20:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Je wordt niet correct geholpen , je wordt continu door verbonden.
    \
    Ene zegt je tel is klaar bel je na 2 dagen zegt de andere we hebben je tel niet ontvangen , zaterdag krijg ik een smsje met we hebben je telefoon , maandag een mail kan je de zoek mijn iphone optie uit te zetten heb ik gelijk gedaan , krijg weer een smsje en daarna weer mail met zet u zoek mijn iphone optie uit , was het zat heb ze weer gebeld ben er al 2 weken mee bezig ,Ben T mobile spugzat nooit meer kut bedrijf
    • hebben ze niet . overstappen naar een andere provider
    • meekijken bij een andere provider .
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. E op 17-2-2016 om 20:48 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Via telefoon abonnement voor jaar afgesloten. Later bleek dit voor twee jaar te zijn. Ook klopte het afgesproken bedrag niet. Klantenservice bij T-Mobile slecht. Je krijgt bijna niet voor elkaar om abonnement alsnog goed te krijgen. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Het lijkt er inmiddels op dat het abonnement expres een jaar langer wordt verlengt. Te meer dat het heel moeilijk is om er dan van af te komen. Ik heb meer mensen gesproken waar dit bij gebeurd is. Ze proberen op die manier extra aan ons consument te verdienen. Door de slecht service proberen er misschien voor te zorgen dat je het er bij laat zitten.
    • Geen
    • Eerlijk naar de consument.
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Stefan op 17-2-2016 om 18:04 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Waardeloos heb een duurder abonement gekregen .dan dat ik in de winkel met de verkoper heb uitgezocht . Voeze oplichters zijn het
    • Oplichters waardeloos
    • Oplichters waardeloos
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Niels Bosch op 17-2-2016 om 16:13 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Op 14-2-2016 liep mijn abonnement (sim-only) af bij Simpel. Omdat ik uitermate ontevreden was met hun klantenservice en facturen (deze klopten absoluut niet), besloot ik over te stappen naar T-Mobile.
    Hun reclames beloven geweldige dekking, super klantenservice en alles zou makkelijk te regelen zijn. Niets bleek minder waar. Ik heb mijn abonnement ruim 2 maanden van tevoren aangevraagd bij T-Mobile, MET nummerbehoud. Ze zouden daarna binnen 24 uur contact met mij opnemen om een afspraak te maken waneer ik mijn bestelling kon afhalen in hun filiaal in Heerlen.
    Na 2 weken had ik nog steeds niks gehoord en heb ik hun klantenservice op alle mogelijke manieren proberen te bereiken. Pas na 2 dagen kreeg ik eindelijk een reactie op Facebook. Deze jongeman kon mij echter niet verder helpen dus heb ik maar besloten te schatten met een medewerker, 'Ik zal het voor u oplossen. Binnen 24 uur wordt u teruggebeld door onze vestiging in Heerlen.' U raad het misschien al, ook toen heeft niemand mij teruggebeld.
    Uit wanhoop ben ik maar naar de winkel in Heerlen gegaan. wat blijkt; mijn bestelling is helemaal niet geplaatst! Ondertussen is nog maar een maandje over...
    In die maand is het hele verhaal van vooraf aan weer begonnen. Mijn abonnement bij Simpel was ondertussen afgelopen, en ben ik terug naar het filiaal gegaan. Mijn bestelling bleek al een week klaar te liggen! Wat een onkundig personeel, niks van zich laten horen.
    In de winkel kreeg ik mijn bestelling overhandigd, maar er was één probleem... Het nummer dat erbij stond was helemaal niet mijn nummer! Toen ik dit kenbaar maakte bij het personeel, maakte dit domme woordgrapjes en maakte de hele situatie tot een lachertje.
    'Tja meneer, dat had u op de website moeten aangeven. Dat is niet gebeurd.' (Weet u nog wat ik in het begin vertelde? Juist ja.) Wederom heb ik kenbaar gemaakt dit wel te hebben aangevraagd, dat heb ik op een normale, rustige toon verteld. Een kleine medewerker, waarschijnlijk de filiaalmanager begon vervolgens de schuld op mij af te schuiven en ik moest het zelf maar met Simpel oplossen.
    T-Mobile maakt juist reclame voor hun klankvriendelijkheid, maar deze filiaalmedewerkers waren alles behalve vriendelijk. De grote mond die deze medewerker tegen mij had, was ongelooflijk.
    Na een discussie van circa 15 minuten nam ik maar genoegen met het abonnement aangezien ik het dringend nodig had. De brutaliteit die daarna volgde was ook niet normaal. Ik had namelijk pas een iPhone 6s gekocht in de Apple Store, en dat wisten ze aangezien ze mij dat hadden gevraagd. Enfin, de medewerker probeerde me ook een nieuw abonnement met nieuwe telefoon aan te smeren en een muziekabonnement! Ik heb mijn bestelling meegenomen, naar huis gegaan en geïnstalleerd.
    Volgens hun website zou ik 4G in mijn huis (en ook buitenshuis) moeten hebben in het gebied waar ik woon, zelfs 4G+ (hier betaal ik zelf extra voor). Maar ik heb 3G! En de instellingen zijn trouwens juist om mijn iPhone. Het internet is tergend langzaam en na 2 dagen kan ik nog steeds niet inloggen op MyT-Mobile...

    Kortom, wie dacht een abonnement bij T-Mobile af te sluiten, en zeker in Limburg, doe het niet.
    • Geen
    • Dekking
    • Klantenservice
    • Klachtenafhandeling
    • De manier waarop het winkelpersoneel je te woord staat
    • Het aansmeren van onnodige dingen
    • MyT-Mobile
    Beoordeling
    2
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. j.van Dongen op 13-2-2016 om 20:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn Klacht
    ik ben overgestapt van t-mobil naar hollandsnieuwe alles op tijd geregeld.
    mijn abonnement liep af op 26-12-2015
    toen mijn simkaart vervangen door hollandsnieuwe. tijdelijk nummer.
    en kreeg van holllandsnieuwe te horen dat mijn nummer 28-12-2015 zou worden overgezet.
    dit ook nog gecheckt bij T-mobil, en hebben mij te kennen gegeven dat ze het nummer op die datum hebben vrij gegeven. alles dus prima tot zover.
    tot ik op 29-12-2015 mijn oude nummer nog niet terug gezet was .
    gebeld met hollandnieuwe er was iets mis gegaan maar, er werd aan gewerkt. nog enkele keren gebeld .
    maar enige wat kreeg te horen was is in behandeling. toen kreeg ik plotseling een mail van hollandsnieuwe mijn nummer word 12 -2-2016 overgezet. was er niet blij mee maar nu wist ik wanneer ik mijn oude nummer terug kreeg.
    tot ik van t-mobel 3-2-2016 een factuur kreeg van 37,30 euro omdat ze mijn nummer behoud hebben verplaatst naar 12-2-2016.
    weer gebeld met t-mobil over deze kwestie omdat ik hier niet mee eens was , ja je moet wel betalen ,zo gaat dat nu een maal bij ons.
    poviders onderling maken een fout over nummerbehoud, en de consument moet de rekening betalen.
    ben dan ook van mening dat t-mobil dan hollandsnieuwe maar een factuur moet sturen, en niet over de rug van de consument
    dus moet ik t-mobil 6 weken extra abbo betalen ,voor iets wat ik niet heb gebruikt, alleen omdat mijn nummer later word overgezet.
    en daarbij word je abbo van 14,50 per maand in eens heel duur want je bent nu buiten je bundel gegaan, want je abbo was afgelopen , LEKKER KLANT ONVRIENDELIJK
    vind dit niet kunnen, en eis hierbij mijn betaalde factuur van 37,30 terug van T-mobil.
    dit is geheel achter mijn rug om bekokstooft. geen enkel overleg geweest..
    deze Klacht ook aan T-mobil gestuurd.
    Kreeg 12 januari een reactie, om het leed wat te verzachten krijg ik nu 15 euro compensatie. wil gewoon het hele bedrag teruggestoort hebben van 37,30 euro..
    mvg j. van dongen te waalwijk
    • ZE zijn wel wat tegemoet gekomen. namelijk 15 euro
    • niet over de rug van de consument, de rekening gaan claimen.
    • Consument kan hier niks aan doen, gaat namelijk tussen twee providers die het oneens of technisch niet goed organiseren .
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen