Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
23%
van 26 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
12% misschien 65% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Wat een slechte en onpersoonlijke klantenservice. Er wordt niet geluisterd en contact via e-mail is onmogelijk gemaakt. Facturen zijn onjuist, maar niemand die het kan of wil oplossen. Ben nu bezig met overstappen, wat dankzij T-Mobile ook zeer moeizaam gaat. Blij dat ik straks van dit bedrijf af ben en wil er daarna ook nooit weer iets mee te maken hebben
  • Beoordeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Corrie van den Muijsenberg op 8-5-2019 om 10:02
    Het is een 🤬🤬🤬 service, zit elke maand een paar dagen zonder tv,telefoon en internet.
    En als je belt duurt het nog 8 dagen voor ze komen
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Alles
  • Beoordeling: 7
    • Bestelproces: 7
    • Klachtenafhandeling: n.v.t.
    • Facturering: 7
    • Bereik/dekking: 6
    • Prijsstelling: 7
    • Online dienstverlening: 7
    • Klantenservice: 7
    Aanrader? Misschien
    Hans Schouten op 22-4-2019 om 09:39
    Over het algemeen tevreden, duurt soms even voor je een storing opgelost ziet.
    Pluspunten
    • Zenders zoals o.a. TV5 zijn gelukkig nog niet wegbezuinigd ten faveure van allerlei commerciële crap.
    Verbeterpunten
    • Waarom geen VRT bij tv anywhere? Ik wil echt commentaar bij het wielrennen.
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Hopeloze service. Doen werkelijk niets om hun eigen fouten op te lossen. Ik ben verhuisd, verkeerde facturen, verkeerde afsluit datum, verkeerde aansluit datum... Het ergste is, niemand bekommert zich daarna om de klant. Kansloos!!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Eigen fouten erkennen en in ieder geval proberen het op te lossen ipv. het probleem bij de klant blijven leggen.
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Een zwaar teleurgestelde klant op 25-2-2019 om 18:59
    Let op (zakelijke) klanten- T-mobile is heel erg traag bij contractoverdrachten. Klantenservice is beschikbaar, maar bij elke medewerker krijg je weer een ander verhaal te horen.
    Een aantal zakelijke contracten moesten worden overgezet naar particulieren. Deze mensen lopen al 2 weken rond met een geblokkeeerd nummer! Zakelijk een klein drama dus- geen bereikbaarheid.
    Wanneer je doorvraagt wanneer het rond zal zijn wordt er verwezen naar een andere afdeling. Als je vraagt of ze dan daar na kunnen vragen, dat je wel blijft wachten, wordt er doodleuk gezegd, dat dit niet kan en dat je geduld moet hebben.
    Als nummerbehoud niet zo belangrijk was, zouden deze mensen allang bij een andere provider zitten en NOOIT MEER t-mobile
    Verbeterpunten
    • Contracten binnen 2 dagen omzetten
    Reacties
    Loes op 30-5-2019 om 01:25
    Klopt. Absoluut slechte klantenservice. Als je er een weet die wel goed is ben ik geinteresseerd. (zoekt een goeie).
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    L. Segond op 15-2-2019 om 20:31
    Als een overlijden van een naaste niet al zwaar is. T-mobiel heeft werknemers in dienst die je het leven helemaal zuur zullen maken als je wat wilt regelen. Alsof ze er een sadistisch genoegen in scheppen om alles fout te doen wat maar fout kan gaan. Na tig telefoontjes en mailtjes klinkt sterkte met uw verlies ineens ongepast. Harteloze amateurs.
    Verbeterpunten
    • Geef wat op papier toegezegd is, afspraak is afspraak.
    • Professionele medewerkers aannemen
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    R de Bruijn op 11-2-2019 om 18:24
    Na 17 jaar klant te zijn, wil ik overstappen.
    Ik krijg opeens een factuur van ruim 20 euro meer omdat mijn contract verlopen was en ik hierdoor geen recht heb op de kortingen. Beetje vreemd als je zo met je vaste klanten omgaat. Neem dan op zn minst eerst contact op.
  • Beoordeling: 1
    • Facturering: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Charlotte op 5-2-2019 om 13:25
    Na het afsluiten van het abonnement zou ik eredivisie krijgen gratis de eerste maanden. Dit is nooit aangesloten en geleverd na meerdere keren bellen geloofde niemand mij bij de klantenservice. Klachten worden niet serieus genomen en de interactieve tv slaat nergens op. Je kunt alleen terug kijken als t programma nog draait niet als het programma is afgesloten. Ik raad het niemand aan!! Duur en slechte service levert niet wat moet .
    Pluspunten
    • Niks!
    Verbeterpunten
    • Alles. Neem klanten serieus
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 6
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 5
    Aanrader? Nee
    Enrico op 4-2-2019 om 12:22
    Na meer dan 10 maal telefonisch contact en 15+ nette emails, vandaag te horen gekregen dat de klantenservice mij niet tegemoet kan komen. Dit omdat de afdeling "creditering" de aanvraag afwijst, waarop de klantenservice zegt: "daar kunnen wij helaas niets aan doen".

    Wel vindt de klantenservice het terecht dat ik een vergoeding vraag, omdat ik 10+ keer heb moeten bellen en 15+ keer heb moeten mailen voor meerdere administratieve fouten, meerdere foutief geïnde facturen en technische problemen door administratieve fouten.

    Maar helaas kunnen ze me niet verder helpen.
    Pluspunten
    • Je hebt soms bereik.
    Verbeterpunten
    • Enige waardering geven aan klanten.
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Jolanda van Helden op 31-1-2019 om 14:55
    Wij hadden T-mobile aangeschaft grootste fout, geen afspraken te maken met monteur.
    levering van diensten dramatisch, er is nooit geleverd waar ik voor betaald heb. uiteindelijk naar honderde telefoontjes en emails de mogelijkheid gegeven om te reparen.
    Maar monteur kwam niet opdagen op afgesproken dag en tijd.
    Dus contract ontbonden, nu krijg ik een brief van een incasso omdat ik niet alles teruggestuurd zou hebben.
    Nou geloof mij ik wil nooit niets meer met dit bedrijf te maken hebben, dus waarom zou ik niet alles terug gestuurd hebben.
    wij hebben in het verleden de track en trace al gestuurd, nu willen ze hem nog een keer hebben. om te kijken welk gewicht er met de post mee is gegaan, ik vraag mij af wie is er verantwoordelijk tijdens transport???
    Pluspunten
    • helemaal geen
    • ik zou bloemen krijgen voor het ongemak maar in plaats daarvan een incasso
    • DIT IS DE SLECHTSTE ERVARING VAN ALLE LEVERANCIERS DIE WIJ KENNEN
    Verbeterpunten
    • het gehele proces

Navigatie