Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
21%
van 19 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
11% misschien 68% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 7
    • Facturering: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 6
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 7
    Aanrader? Nee
    Raymond Robijnds op 28-7-2019 om 18:00
    Per 19 april 2019 is mijn abonnement opgezegd en beëindigd. Nog steeds wordt er (bijna) per maand geld van mijn rekening gehaald, dat ik dan iedere maal storneer. Steeds krijg ik gelijk van de klantenservice, alleen jammer dat het geen moer uitmaakt. De rekeningen blijven komen. Ik ga eens kijken of er via juridische kanalen wat aan te doen valt.
    Verbeterpunten
    • Koppel klantenservice aan incasso systeem.
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Dennis op 22-7-2019 om 16:10
    nternet werkte niet na installatie op maandag. Er werd meteen een ticket aangemaakt voor KPN dat die het probleem kon gaan verhelpen. Woensdag nogmaals gevraagd naar de status “ticket is aangemaakt meneer” Vrijdag nog niets vernomen, dus nogmaals gebeld, blijkt dat KPN nog helemaal niet was ingeschakeld! Daar hadden ze volgens de procedure 5 tot 7 dagen voor om aan KPN door te geven. Vrijdag een klachtenmeldpunt gestuurd, krijg je een mail terug dat ze daar over 6 dagen reactie op kunnen geven, vanwege de drukte! Met zulke service is dat natuurlijk te verwachten. Vandaag via de chat contact gehad met Jan van de klantendienst, want er is daar geen service! De klantendienst kan niks en wilt niks daar. Vraag je naar de leidinggevende, maar die heeft hij niet en er is ook geen andere afdeling.... mijn advies betaal een paar euro meer en er word in ieder geval naar je klacht geluisterd.
    Verbeterpunten
    • Klantenservice en processen
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Wat een slechte en onpersoonlijke klantenservice. Er wordt niet geluisterd en contact via e-mail is onmogelijk gemaakt. Facturen zijn onjuist, maar niemand die het kan of wil oplossen. Ben nu bezig met overstappen, wat dankzij T-Mobile ook zeer moeizaam gaat. Blij dat ik straks van dit bedrijf af ben en wil er daarna ook nooit weer iets mee te maken hebben
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 4
    • Klachtenafhandeling: 1
    Aanrader? Nee
    Hopeloze service. Doen werkelijk niets om hun eigen fouten op te lossen. Ik ben verhuisd, verkeerde facturen, verkeerde afsluit datum, verkeerde aansluit datum... Het ergste is, niemand bekommert zich daarna om de klant. Kansloos!!
    Pluspunten
    • Geen
    Verbeterpunten
    • Eigen fouten erkennen en in ieder geval proberen het op te lossen ipv. het probleem bij de klant blijven leggen.
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Een zwaar teleurgestelde klant op 25-2-2019 om 18:59
    Let op (zakelijke) klanten- T-mobile is heel erg traag bij contractoverdrachten. Klantenservice is beschikbaar, maar bij elke medewerker krijg je weer een ander verhaal te horen.
    Een aantal zakelijke contracten moesten worden overgezet naar particulieren. Deze mensen lopen al 2 weken rond met een geblokkeeerd nummer! Zakelijk een klein drama dus- geen bereikbaarheid.
    Wanneer je doorvraagt wanneer het rond zal zijn wordt er verwezen naar een andere afdeling. Als je vraagt of ze dan daar na kunnen vragen, dat je wel blijft wachten, wordt er doodleuk gezegd, dat dit niet kan en dat je geduld moet hebben.
    Als nummerbehoud niet zo belangrijk was, zouden deze mensen allang bij een andere provider zitten en NOOIT MEER t-mobile
    Verbeterpunten
    • Contracten binnen 2 dagen omzetten
    Reacties
    Loes op 30-5-2019 om 01:25
    Klopt. Absoluut slechte klantenservice. Als je er een weet die wel goed is ben ik geinteresseerd. (zoekt een goeie).
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    L. Segond op 15-2-2019 om 20:31
    Als een overlijden van een naaste niet al zwaar is. T-mobiel heeft werknemers in dienst die je het leven helemaal zuur zullen maken als je wat wilt regelen. Alsof ze er een sadistisch genoegen in scheppen om alles fout te doen wat maar fout kan gaan. Na tig telefoontjes en mailtjes klinkt sterkte met uw verlies ineens ongepast. Harteloze amateurs.
    Verbeterpunten
    • Geef wat op papier toegezegd is, afspraak is afspraak.
    • Professionele medewerkers aannemen
  • Beoordeling: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    R de Bruijn op 11-2-2019 om 18:24
    Na 17 jaar klant te zijn, wil ik overstappen.
    Ik krijg opeens een factuur van ruim 20 euro meer omdat mijn contract verlopen was en ik hierdoor geen recht heb op de kortingen. Beetje vreemd als je zo met je vaste klanten omgaat. Neem dan op zn minst eerst contact op.
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 6
    • Facturering: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bereik/dekking: 5
    Aanrader? Nee
    Enrico op 4-2-2019 om 12:22
    Na meer dan 10 maal telefonisch contact en 15+ nette emails, vandaag te horen gekregen dat de klantenservice mij niet tegemoet kan komen. Dit omdat de afdeling "creditering" de aanvraag afwijst, waarop de klantenservice zegt: "daar kunnen wij helaas niets aan doen".

    Wel vindt de klantenservice het terecht dat ik een vergoeding vraag, omdat ik 10+ keer heb moeten bellen en 15+ keer heb moeten mailen voor meerdere administratieve fouten, meerdere foutief geïnde facturen en technische problemen door administratieve fouten.

    Maar helaas kunnen ze me niet verder helpen.
    Pluspunten
    • Je hebt soms bereik.
    Verbeterpunten
    • Enige waardering geven aan klanten.
  • Beoordeling: 2
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 2
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    Aanrader? Misschien
    Teunissen op 29-1-2019 om 12:35
    Hoe moeilijk is het gewoon een vraag te kunnen stellen aan de klantenservice. Jullie maken het onmogelijk met verschillende nummers en alsnog geen antwoord. Heel irritant
  • Beoordeling: 10
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klantenservice: 10
    • Klachtenafhandeling: 10
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Ja
    Jannie brugmans op 24-1-2019 om 16:57
    Geweldig geholpen door p. Ik was puckcode kwijt. Doordat ik in een burn-out zit kon ik niet helder denken. Hij heeft mij geholpen tot aan het einde. Hing pas op nadat alle procedures waren door genomen en mijn mobiel het weer deed. Het beste komt nog. De volgende dag kreeg ik een kaart van hem via de post, waarin hij mij heel veel sterkte wenste met mijn herstel. Dit is echt geweldig!!!! Dank je P van de klantenservice.
    Pluspunten
    • Persoonlijke aandacht en begripvol.

Navigatie