Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Review en beoordeling T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Bekijk
0%
van 12 klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
0% misschien 100% niet

Klantervaringen

Plaats een ervaring
  • Beoordeling: 2
    • Klantenservice: 1
    • Prijsstelling: 4
    • Online dienstverlening: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 5
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bestelproces: 1
    Aanrader? Nee
    Zeer veel problemen ervaren, zeker met de klantenservice. Iedereen doet maar wat. Van technisch verkeerde conclusies (zoals een bridge tap die er helemaal niet was) t/m beloftes die niet worden nagekomen. Problemen zijn overigens ineens ontstaan, hij deed het altijd prima... (alles in 1)
    Verbeterpunten
    • Wat niet?!
  • Beoordeling: 3
    • Klantenservice: 1
    • Bestelproces: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Facturering: 8
    • Prijsstelling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    Aanrader? Nee
    Beste netwerk? Geloof er niets van. Overgestapt van Vodafone en sinds dien in huis geen bereik meer. Zeer slecht bereikbare klantenservice en proberen alles via automatische berichten/app af te handelen.
    Pluspunten
    • Duidelijk app
    Verbeterpunten
    • Bereik bellen
    • Bereikbaarheid klantenservice
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    W. Visser op 15-11-2019 om 13:07
    Kafkaiaanse chaos.
    Heb T-Mobile abonnement met nog oud Ben simkaartje. Kan ook niet nummer overnemen naar andere provider hierdoor. Simkaart moet gewisseld maar dat lukt niet, ook niet als het door T-Mobile zelf geprobeerd word. Ze begrijpen zelf ook niet waarom. Wordt al weken van kastje naar muur gestuurd. Nu nummer opgezegd. Vraag ik om bevestigingsemail. Krijg ik
    "Hierbij bevestigen we dat jouw T-Mobile contract met mobiel nummer door ons wordt stopgezet op . Je mobiele simkaart en mobiele nummer zijn vanaf die datum dus niet meer te gebruiken." Er staat gewoon geen datum ingevuld. Bel ik daar weer over: "Ja, dat klopt momenteel kan ons systeem geen datum van opzegging meesturen. Hier wordt aan gewerkt." Kortom: incompetente organisatie. Of doen ze dit express om opzegging uit te stellen voor meer $?
    Voor mij nooit meer T-Mobile voor wat voor dienst dan ook!
    Verbeterpunten
    • Zorg voor een professionele organisatie. Forward problemen met simkaarten e.d. naar mensen die het technisch begrijpen.
    • Stop met smoezen m.b.t. emails voor bevestiging opzeggen abonnement die geen datum hebben.
  • Beoordeling: 2
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 4
    • Facturering: 1
    • Bestelproces: 1
    • Bereik/dekking: 4
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    R. Holla op 23-10-2019 om 19:48
    Wat een hopeloze service en waardeloos bedrijf! Talloze keren met klantenservice gebeld. Het lijkt erop alsof de ene tak van het bedrijf geen benul heeft wat de andere takken doen of afspreken. Eindeloos wachten op aansluiting, onjuiste facturen. Het ergste is, niemand die zich inzet om de klant echt te helpen.
    Pluspunten
    • -
    Verbeterpunten
    • Waar te beginnen...?
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klantenservice: 1
    • Online dienstverlening: n.v.t.
    Aanrader? Nee
    De Groot op 13-9-2019 om 20:01
    Krijg steeds banners te zien en bij oké drukken blijven ze steeds tevoorschijn komen.
    Wil iemand spreken maar na 10 minuten nog niemand aan de lijn.
    Heb echt spijt dat we over zijn gegaan.
    Ze hebben ook mijn kastje van het glasvezel helemaal gestript. Dus ben helemaal niet blij met ze..
    Pluspunten
    • Nul, geen
  • Beoordeling: 1
    • Bereik/dekking: 1
    • Klantenservice: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Facturering: 1
    Aanrader? Nee
    Frederik de Wit op 7-9-2019 om 16:28
    Wat een waardeloos bedrijf!! Al een paar keer een nieuwe simkaart ontvangen en iedere keer krijg ik geen netwerk. Simkaart al verwisseld met telefoon, aan de telefoon ligt het ook niet. Iedere keer wordt het probleem voorgelegd aan de technische dienst en dan wordt er beloofd terug te bellen. Dat gebeurd ook niet. Ook in de winkel geweest, daar word ik ook naar huis gestuurd met lege handen. Uiteindelijk vraag ik of het abonnement opgezegd kan worden, daar willen ze ook niet aan meewerken! Inmiddels zit ik al een week zonder netwerk. Ronduit een waardeloos bedrijf!!!!!
    Pluspunten
    • geen
    Verbeterpunten
    • alles
    • en dan met name het netwerk en de klantenservice
  • Beoordeling: 3
    • Bestelproces: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Prijsstelling: 8
    • Bereik/dekking: 8
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 1
    • Facturering: 4
    Aanrader? Nee
    ingrid kropf op 6-9-2019 om 17:07
    Bij een verlenging abonnement blijkjt dat ik al jaren teveel heb betaald, en bovendien word ik fout voorgelicht over bellenin buitenland, zie het dan maar weer eens af te zeggen. Daar heb je wel 15 dagen voor nodig.
    Verbeterpunten
    • bereikbaarheid, met pratende personen, kom maar es van je abonnementvernieuwing af.
  • Beoordeling: 5
    • Online dienstverlening: 7
    • Facturering: 2
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Klantenservice: 6
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: 7
    Aanrader? Nee
    Raymond Robijnds op 28-7-2019 om 18:00
    Per 19 april 2019 is mijn abonnement opgezegd en beëindigd. Nog steeds wordt er (bijna) per maand geld van mijn rekening gehaald, dat ik dan iedere maal storneer. Steeds krijg ik gelijk van de klantenservice, alleen jammer dat het geen moer uitmaakt. De rekeningen blijven komen. Ik ga eens kijken of er via juridische kanalen wat aan te doen valt.
    Verbeterpunten
    • Koppel klantenservice aan incasso systeem.
  • Beoordeling: 1
    • Bestelproces: 1
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Facturering: n.v.t.
    • Prijsstelling: n.v.t.
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    Aanrader? Nee
    Dennis op 22-7-2019 om 16:10
    nternet werkte niet na installatie op maandag. Er werd meteen een ticket aangemaakt voor KPN dat die het probleem kon gaan verhelpen. Woensdag nogmaals gevraagd naar de status “ticket is aangemaakt meneer” Vrijdag nog niets vernomen, dus nogmaals gebeld, blijkt dat KPN nog helemaal niet was ingeschakeld! Daar hadden ze volgens de procedure 5 tot 7 dagen voor om aan KPN door te geven. Vrijdag een klachtenmeldpunt gestuurd, krijg je een mail terug dat ze daar over 6 dagen reactie op kunnen geven, vanwege de drukte! Met zulke service is dat natuurlijk te verwachten. Vandaag via de chat contact gehad met Jan van de klantendienst, want er is daar geen service! De klantendienst kan niks en wilt niks daar. Vraag je naar de leidinggevende, maar die heeft hij niet en er is ook geen andere afdeling.... mijn advies betaal een paar euro meer en er word in ieder geval naar je klacht geluisterd.
    Verbeterpunten
    • Klantenservice en processen
  • Beoordeling: 1
    • Online dienstverlening: 1
    • Klantenservice: 1
    • Bereik/dekking: n.v.t.
    • Facturering: n.v.t.
    • Bestelproces: n.v.t.
    • Klachtenafhandeling: 1
    • Prijsstelling: 1
    Aanrader? Nee
    Wat een slechte en onpersoonlijke klantenservice. Er wordt niet geluisterd en contact via e-mail is onmogelijk gemaakt. Facturen zijn onjuist, maar niemand die het kan of wil oplossen. Ben nu bezig met overstappen, wat dankzij T-Mobile ook zeer moeizaam gaat. Blij dat ik straks van dit bedrijf af ben en wil er daarna ook nooit weer iets mee te maken hebben

Navigatie