Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile
Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.
14% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 50 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
86% niet
0% misschien
  1. j.van Dongen op 13-2-2016 om 20:05 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn Klacht
    ik ben overgestapt van t-mobil naar hollandsnieuwe alles op tijd geregeld.
    mijn abonnement liep af op 26-12-2015
    toen mijn simkaart vervangen door hollandsnieuwe. tijdelijk nummer.
    en kreeg van holllandsnieuwe te horen dat mijn nummer 28-12-2015 zou worden overgezet.
    dit ook nog gecheckt bij T-mobil, en hebben mij te kennen gegeven dat ze het nummer op die datum hebben vrij gegeven. alles dus prima tot zover.
    tot ik op 29-12-2015 mijn oude nummer nog niet terug gezet was .
    gebeld met hollandnieuwe er was iets mis gegaan maar, er werd aan gewerkt. nog enkele keren gebeld .
    maar enige wat kreeg te horen was is in behandeling. toen kreeg ik plotseling een mail van hollandsnieuwe mijn nummer word 12 -2-2016 overgezet. was er niet blij mee maar nu wist ik wanneer ik mijn oude nummer terug kreeg.
    tot ik van t-mobel 3-2-2016 een factuur kreeg van 37,30 euro omdat ze mijn nummer behoud hebben verplaatst naar 12-2-2016.
    weer gebeld met t-mobil over deze kwestie omdat ik hier niet mee eens was , ja je moet wel betalen ,zo gaat dat nu een maal bij ons.
    poviders onderling maken een fout over nummerbehoud, en de consument moet de rekening betalen.
    ben dan ook van mening dat t-mobil dan hollandsnieuwe maar een factuur moet sturen, en niet over de rug van de consument
    dus moet ik t-mobil 6 weken extra abbo betalen ,voor iets wat ik niet heb gebruikt, alleen omdat mijn nummer later word overgezet.
    en daarbij word je abbo van 14,50 per maand in eens heel duur want je bent nu buiten je bundel gegaan, want je abbo was afgelopen , LEKKER KLANT ONVRIENDELIJK
    vind dit niet kunnen, en eis hierbij mijn betaalde factuur van 37,30 terug van T-mobil.
    dit is geheel achter mijn rug om bekokstooft. geen enkel overleg geweest..
    deze Klacht ook aan T-mobil gestuurd.
    Kreeg 12 januari een reactie, om het leed wat te verzachten krijg ik nu 15 euro compensatie. wil gewoon het hele bedrag teruggestoort hebben van 37,30 euro..
    mvg j. van dongen te waalwijk
    • ZE zijn wel wat tegemoet gekomen. namelijk 15 euro
    • niet over de rug van de consument, de rekening gaan claimen.
    • Consument kan hier niks aan doen, gaat namelijk tussen twee providers die het oneens of technisch niet goed organiseren .
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      5
    • Facturering:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Linda op 9-2-2016 om 14:42 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    2e jaar weinig bereik en vaak weinig internet bereik, en er op achteruitgegaan met abonnement aan de duurdere kant. Klantenservice stuurt je van het kastje naar de muur. Je moet wel heel veel punten sparen voor dat je iets kan uitzoeken met T-Mobile Extra.
    • Eerste jaar goed bereik en goed internet en voor een goede prijs een goed abonnement. Eerste jaar nooit problemen met T-Mobile gehad. en mijn 2e jaar begonnen de problemen na abonnement verlenging
    • - betere naar klanten luisteren
    • -zorgen goed voor bereik en bereik internet
    • - Trouwe abonnement verlengens belonen voor abonnement
    • - T mobile extra verbeteren in voordeel van trouwe klanten
    • - Willen jullie jullie klanten kwijt?
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      3
    • Bereik/dekking:
      1
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Robin1908 op 26-1-2016 om 16:50 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al jaren lid bij T-mobile. Eind vorig jaar (2015) om wederom een nieuw contract aan te gaan, ondanks hogere abonnements kosten. Maar ik zou de telefoon de volgende dag op een gewenst tijdstip ontvangen, prima dacht ik! Maar er werd even niet bij verteld dat je daar dan €10 voor moet betalen! Dit ging ik natuurlijk niet betalen, dus ik had de telefoon niet de volgende dag, maar een paar dagen later. Nu is mijn telefoon helaas gestolen en gelijk alles geblokkeerd, dag erna T-mobile gebeld om nieuwe sim aan te vragen en te vragen wat de opties zijn aangezien ik net een nieuw abonnement heb. Ze konden eigenlijk niks doen en kwamen alleen maar met belachelijke oplossingen (alles uitzetten van huidige abonnement, kosten nog €30 pm, en daarnaast en nieuwe afsluiten voor €50 per maand). binnen drie dagen zou de nieuwe sim kaart binnen zijn, maar was er niet. Ik gebeld, waren ze vergeten de nieuwe sim te bestellen en of ik nog maar wilde wachten. Maar in de tussentijd kan je niks, ook je bankzaken niet, want daar heb je tegenwoordig een TAN-code voor nodig. Ik heb naderhand wel een kleinde vergoeding gekregen voor deze fout. Maar ik zat wel nog zonder telefoon, dus gevraagd of ik de telefoon (iphone 6) kon kopen voor het bedrag dat je moet betalen bij het afsluiten van een nieuw abonnement. Maar dit kon niet, verkopen geen losse toestellen. Terwijl in de winkel wel verteld is dat ze deze verkopen (erg tegenstrijdig). Nieuwe klanten krijgen dus meer voordelen dan bestaande klanten! Zo zag ik tot mijn schrik dat het abonnement dat ik heb nu al €1,50 pm goedkoper is dan wanneer ik het afsloot (1,5 maand geleden). Oftewel, T-mobile belooft van alles om je binnen te halen, maar komt hun beloften niet na. Als je eenmaal binnen bent doen ze niks meer voor je, maar voor nieuwe klanten staan de deuren wagen wijd open!! Lijkt mij juist dat het andersom hoort. Nooit in zee gaan dus met deze partij!!
    • goed bereik
    • Slechte klantenservice
    • Doen geen moeite voor bestaande klanten
    • Erg duur
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      6
    • Prijsstelling:
      2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      2
    • Bereik/dekking:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Hicham op 18-1-2016 om 18:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    In het begin erg getwijfeld. Ik had een aantal "revieuws" gelezen, vooral negatief. Maar goed in Mei 2015 (Ruim een half jaar terug dus) toch voor T-Mobile gekozen! En wat ben ik blij! Wat een top, rustgevend provider! Alles is duidelijk. Als je goed met je telefoon kunt omgaan en je blijft altijd binnen je bundel. Heb je van niks of niemand last. Ik betaal nu al keurig ruim een half jaar €29,49. Geen cent meer of minder! De T-Mobile app is echt overzichtelijk en super duidelijk. En in de Europese Unie 120 minuten bellen is ook nog mooi meegenomen. Ik heb tijdens mijn vakantie in Frankrijk en Spanje zitten bellen binnen m'n eigen bundel . En geen cent extra betaalt. Ik heb altijd goed bereik zowel voor het bellen als voor het internetten (Amsterdam) Één keer had Tmobile een landelijke storing voor maar een paar uurtjes. Daarna opgelost. Toen kregen alle klanten als troost €5 korting of 500MB extra internet. Geen enke provider die dat bijna doet. Klantenservice één keer gebeld en prima te woord gestaan. En oJa op site stond €30 aansluitkosten maar bij mij was dat €15 , en nee ik heb geen zakelijk abbonement. Ik heb gewoon een particuleer abbonement. Al met al super maar dan ook echt super tevreden. Zeker een aanrader! Een dikke vette 10!
    • Rekeningen klopt atijd.
    • 120 Minuten bellen naar Europese landen.
    • Dekking/bereik(Amsterdam).
    • Klantenservice prima.
    • Goedkoop.
    • Geen.
    Beoordeling
    9
    • Prijsstelling:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klantenservice:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bestelproces:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. leonie op 15-1-2016 om 23:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Dochter moet simkaart omruilen kosten zijn € 10.00 wordt niet geruild abonnement staat niet op haar naam. Mobiel en simkaart bij zich. Wordt weg gestuurd. Via site besteld kost het € 5.00. En kan iedereen het bestellen .
    • Geen
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Online dienstverlening:
      6
    • Klantenservice:
      2
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Bestelproces:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. rob op 13-1-2016 om 20:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb in december een nieuw contract aangevraagd voor
    2 jaar met een samsung s5 neo.
    Heb daarna geen mail of bevestiging gekregen, dus belde ik voor bevestiging..."ja, we sturen u een brief als bevestiging"
    Nooit gehad.
    Ook geen nieuwe telefoon trouwens. De samsung neo dus.
    Maar wel de REKENING!!!
    De trut van de klanten service-Natasja Bos- gooide na mijn protest zelfs de hoorn op de haak!
    T-Mobile...nooit aan beginnen.
    • alles
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      6
    • Bereik/dekking:
      8
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Hans Vegter op 12-1-2016 om 09:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Mijn 2 jarig contract loopt af. Maandelijks betaal ik € 54,= voor bellen, internet en mijn toestel. Ik betaal per maand € 27,75 voor mijn toestel. Totaal over 2 jaar € 666,- zoals in mijn contract staat. Gelijk aan de kostprijs van mijn telefoon. Na afloop wil ik mijn contract door laten lopen in de veronderstelling dat mijn maandfactuur dan € 27,75 per maand lager is. Ik heb immers mijn telefoon volledig betaald. Ik wil mij niet voor een jaar vastleggen met een nieuw contract omdat ik wil wachten op de iPhone 7. T-Mobile deelt mij echter mede dat de toestelkosten niet vervallen. Ik betaal weliswaar € 27,75 voor mijn toestel maar ik ontvang ook € 27,75 korting op mijn abonnement. Na afloop van mijn contract vervallen de kortingen moet ik de € 27,75 blijven betalen ik ga ik € 59,= per maand betalen! Voor hetzelfde bel en internet gebruik betaal ik bij een sim only bij T-Mobile € 30,-. Dus adviseert T-Mobile mij een nieuw 1 of 2 jarig contract af te sluiten. Contractverlenging is dus een "verplichting" voor T-Mobile klanten om niet teveel te betalen. Ik voel mij genaaid door T-Mobile.
    • Dat mijn toestelkosten niet vervallen staat niet in mijn contract.
    Beoordeling
    2
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Lars op 11-1-2016 om 17:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds september 2015 een abonnement bij T-Mobile. Echt tevreden met de dekking, bijna overal 4G zowel binnen als buiten en ik woon in een klein dorp in het oosten. Sinds vandaag is ook 4G+ geactiveerd waardoor de snelheden nog verder omhoog gaan, en waarmee het bereik op sommige locaties zal verbeteren (wanneer de 900MHz band ingeschakeld wordt).
    Negatieve reacties overheersen hier, mensen met klachten zullen wel eerder hun mening delen denk ik..
    • - Uitstekende 4G dekking
    • - Snelheden 4G netwerk (thuis +- 80 Mbps)
    • - Activatie 4G+ voor nog hogere snelheden
    • - My T-Mobile App
    • - Bereikbaarheid klantenservice
    • - Prijs abonnement na enkele maanden al lager
    Beoordeling
    8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      9
    • Online dienstverlening:
      10
    • Prijsstelling:
      7
    • Facturering:
      7
    • Bereik/dekking:
      9
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. boonman op 8-1-2016 om 16:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    heb al paar jaar ellende met bereik ,hierom van nieuwe nokia gsm naar nieuwe iphone gegaan. zelfde probleem . bellen lukt amper. krijgen steeds melding oproep mislukt. kom je er wel door dan horen ze je aan de andere kant niks en gooien op . ik heb telfort geen probleem maar 150 belminuten . zoon heeft 330 minuten en als de mijne op is willen we eigenlijk met zijne verder bellen tot mijn volgende komen. dit kan dus niet. zo betaal ik dus elke maand abonnement kosten maar gooien we elke maand 300 minuten weg. met nieuwe simkaart zelfde probleem ook als ik hem in de mijne doe . ik kan niet over stappen omdat we tot okt nog contract hebben. ik wil een oplossing .
    • niks ze komen niet met oplossing ik betaal voor abonnement wat ik niet kan gebruiken. mijn zoon kan onderweg dus met niemand contact opnemen. das de reden dat we abonnement nodig hadden
    • zorgen dat netwerk deugt anders mogelijkheid geven om kosteloos contract te beeindigen
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      5
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      4
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Derk Jan op 6-1-2016 om 23:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ben al jaren trouw abonnee bij T-mobile en heb geen klachten gehad. Echter de laatste tijd heb ik zeer slecht bereik met mijn Nokia 1520. Als ik thuis ben geen bereik en moet naar buiten toe te bellen. Als ik onderweg ben krijg ik diverse sms- en van gemiste oproepen. Klacht ingediend over bereik en in eerste instantie korting gekregen voor 6 maanden met de kans om over te stappen indien bereik niet beter wordt. Men was namelijk in Appingedam bezig om 4G zender te plaatsen. Echter na plaatsing nog steeds geen bereik en ga maar overstappen. Op nog geen 100 meter van mijn huis staat een zendmast maar daar zit geen zender op van T-mobile. Op mijn voorstel plaats daar ook eens eentje, gaat men niet op in. Op de kaart van hun dekkingsbereik staat precies op de plek waar ik woon een dip in het bereik. Dan denk ik plaats een zender en ga dan vol bravour melden in de reclame dat je landelijke dekking hebt met 4 G. Jammer gemiste kans en ga overstappen.
    • Klantenservice belde mij.......(toen ik op mijn werk zat) over de problemen en bood een korting aan om de ombouw naar 4 G af te wachten.
    • Als je promoot landelijke dekking doe het dan ook. Op mijn vakantie adres in Griekenland is het bereik beter dan in mijn huis.
    Beoordeling
    6
    • Klantenservice:
      8
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen