Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

bekijk
21% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 47 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
77% niet
2% misschien
  1. Lukas Langer dan 1 jaar klant op 16-10-2017 om 10:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    slechtste service!
    • slechtste service!
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      4
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      8
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 16-10-2017 om 11:58
    graag korte toelichting; geef bijvoorbeeld aan waardoor je de service als slechtste ervaart. Op die manier hebben andere bezoekers er wat aan en kan T-Mobile er lering uittrekken.
  2. Margaret Langer dan 1 jaar klant op 11-10-2017 om 16:20 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het telefoonnummer van mijn bejaarde moeder was blijkbaar vroeger van iemand anders, en zij kreeg regelmatig appjes en berichtjes die niet voor haar bestemd waren. Omdat ze daar zenuwachtig door werd, heb ik lopende haar abonnement aan de klantenservice (Sjaak) gebeld en dit voorgelegd. Binnen 10 minuten had mijn moeder een nieuw telefoonnummer. Een dikke pluim voor Sjaak en T-mobile.
    • Super goede telefonische klantenservice.
    • geen.
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      10
    • Prijsstelling:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. Matteo Langer dan 1 jaar klant op 4-10-2017 om 09:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    300 sms + call bundel Eu+NL. Beware of this scam policy that charges you for calling from NL to EU. Very unclear and money maker policy at the expense of a regular happy customer.
    Beoordeling
    5
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      8
    • Online dienstverlening:
      8
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      7
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. dennis Minder dan 1 jaar klant op 25-9-2017 om 10:36 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    hier een vervolg van de puinhoop bij tmobile: ben WEER naar hun winkel in Rotterdam geweest, okay, nu is alles in orde, vandaag gebeld met de tel. hulpdienst: nee, hij is nog niet overgezet van KPN naar Tmobile! Ik regen het nu even hoor, ik maar wachten, wachten, helaas: door een technische storing is het momenteel niet mogelijk om U over te zetten maar we gaan het regelen hoor! dus nog niks dat lukt, na vele maanden en twee maanden aan KPN EN T mobile te hebben betaald!
    • nee, kan geen pluspunten meer vinden, door dubbele rekeningen is het alleen maar duurder.
    • misschien eens beter presteren in voorlichting hoe het overstapproces verloopt? en niet elke keer zeggen: alles is in orde terwijl het niet in orde is?
    Beoordeling
    3
    • Facturering:
      4
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      7
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. F van der Sommen Klant geweest op 24-9-2017 om 13:18 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    in mei / juni 6 weken lang veel storing gehad van internet en TV. En nog niet opgelost. Na een mail van mij daarover werd toegezegd dat ik daarom 1 maand abonnementsgeld terug zou krijgen.Steeds wordt aan telefoon gezegd dat het de maand daarna verrekend zal worden. Gebeurt niet. Mails worden niet meer beantwoordt. Misschien ook maar eens een berichtje naar "Kassa" schrijven want ik ben niet de enige zo te zien. Gelukkig heb ik mijn abonnement al opgezegd!
    • T- mobile heeft duidelijk problemen met omgangsvormen.
    • Beloftes worden niet nagekomen-- dat is liegen .Mails niet beantwoorden ook niet netjes. Maar wel jan en alleman met je en jij aanspreken omdat ; "we allemaal gelijk zijn bij T-mobile"?! aldus een medewerker. Dat is niet te hopen voor ze want dan worden ze belabberd behandeld!!
    Beoordeling
    2
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. dennis Minder dan 1 jaar klant op 21-9-2017 om 23:47 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    inderdaad, de medewerkers in de winkel lopen maar te liegen en bedriegen, was overgestapt van KPN naar Tmobile, leek goed te zijn gegaan, onbeperkt internetten en bellen voor een lagere prijs leek wel wat, nu twee maanden later blijkt het dat ik nog steeds via KPN bel, dacht dat het onbeperkt was, dus flinke rekening! waren ze vergeten me over te zetten bij Tmobile terwijl ze zeiden dat alles in orde was! en ze zitten zo te draaien en te keren dat het me eigen schuld is! nou ja, vandaag is de overstap eindelijk geregeld (hoop ik!)
    • wel een leuke prijs voor onbeperkt bellen en internetten ook al is internet langzamer dan mijn vorige provider (KPN)
    • toegeven als ze fout zaten en het niet allemaal op de cliënt steken!
    Beoordeling
    4
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      7
    • Prijsstelling:
      8
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. janssen Klant geweest op 17-9-2017 om 19:38 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    toen van de zomer in 2017 alle providers de tarieven voor internet omhoog gooide, deed t-mobile dit niet. ik heb toen heel nadrukkelijk gevraagd of de tarieven ook laag zouden blijven! meerdere keren kreeg ik de bevestiging dat t-mobile de tarieven voor internet niet zou verhogen. online zat toen op ongeveer 29 euro, en t-mobile op ongeveer 23 euro voor uitsluitend internet. overstappen loont dus overduidelijk! wat blijkt echter ongeveer 3 maanden later: t-mobile verhoogt ook de tarieven: ongeveer 28 euro. overstappen loont dus overduidelijk nauwelijks nog om kosten te besparen! t-mobile is vooral kampioen in liegen en bedriegen en op een heel erg achterbakse manier klanten binnen te halen door heel erg smerige spelletjes te spelen!
    • geen.
    • zie beoordeling: klanten tijdig/correct/volledig informeren. het is hartstikke duidelijk dat t-mobile MET OPZET deze strategie heeft gevolgd (3 maanden later de prijzen verhogen nadat talloze klanten zijn overgestapt vanwege de prijs!) om op een heel erg achterbakse en smerige manier klanten binnen te halen en geld bijeen te harken: daar draait het kennelijk allemaal om bij t-mobile! het zal duidelijk zijn dat heel erg veel klanten niet zouden zijn overgestapt van online naar t-mobile voor een prijsverschil van 1 euro!
    Beoordeling
    1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Brenda Rook Klant geweest op 14-9-2017 om 21:03 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De klantenservice slaagt er niet in om adreswijzigingen door te voeren, een beëindiging van een abonnement goed te verwerken, maar het ergste: al maanden probeer ik een reeds goedgekeurde creditering, die t-mobile door velerlei stommiteiten maar niet weet over te boeken, te ontvangen. De klantenservice belt NIET terug! En stopt uiteindelijk met het beantwoorden van mailtjes. Schandalig, dat dergelijke simpele problemen niet worden opgelost.
    • Klantenservice volgt zijn eigen protocollen zelfs niet!
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      3
    • Prijsstelling:
      8
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Robert Langer dan 1 jaar klant op 4-9-2017 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Hieronder mijn klachten:
    1. Bij het afsluiten van het abonnement heb ik aangegeven dat ik de telefoon in de winkel op wil halen. Echter had de persoon van de klantenservice op bezorgen gedrukt, waardoor ik eerst de opdracht moest annuleren.
    2. Afspraken niet na komen over onterrechte betalingen van 3e partijen (30 dagen verlengt naar 45 dagen en als nog niet binnnen de 45 dagen een uitspraak hebben)
    3. Veilig online afnemen maar als nog niet veilig online zijn, waardoor er extra kosten komen (zonder toestemming) van 3e partijen
    4. Meerdere malen per uur bericht krijgen van "veilig online" dienst, die ik niet kan uitzetten
    5. Alle werknemers schuiven alle problemen iedere keer door
    6. Werknemer van de klantenservice heeft mij niet terugggebeld, terwijl dat wel de afspraak was
    7. Werknemer van de klantenservice verbreekt verbinding met mij terwijl ik (al 10 minuten) in de wacht sta
    • Geen
    • Minder de schuld afschuiven
    • Afspraken na komen
    • Geen diensten aanbieden die niks uitvoeren, behalve hinderlijke smsjes sturen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Ron Langer dan 1 jaar klant op 14-8-2017 om 20:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb inmiddels 8 of 9 T-Mobile klantenservice medewerkers versleten. Geen van deze medewerkers heeft excuses aangeboden voor de impasse die door toedoen van T-Mobile al 10 maanden van kracht is.
    De mening van de klant is altijd ondergeschikt aan de mening van de T-Mobile medewerker. Een klant met een mening, een klant met een standpunt danwel een oplossing wordt niet gewaardeerd. Alleen de mening van T-Mobile medewerkers is van belang.
    De T-Mobile medewerkers veroorzaken niet alleen conflicten, maar houden ze ook doelbewust in stand.
    Volstrekt zinloos gedrag
    • Geen
    • Respect voor klanten zou geen kwaad kunnen.
    • Als je fouten maakt, helpt het wel eens helpen te overwegen excuses aan te gaan bieden.
    • Escalatie door (niet onderbouwde) mening T-Mobile door te drukken is zinloos
    • Als de klant een oplossing aanbiedt is dat altijd een afweging waard.
    • Klanten voorliegen is zinloos
    • Klakkeloos de mening van je T-Mobile collega overnemen is zinloos
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven