Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Reviews en ervaringen over T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

0% van 6 klanten beveelt T-Mobile aan.
100% niet en 0% misschien

Klantervaringen over T-Mobile

    3
    Facturering: 5
    Bestelproces: 8
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 7
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Richard Scheps 13-11-2021 - 05:06

    Een leuk bedrijf als je je als nieuwe klant aanmeldt. Als je echter 'binnen' bent wordt de behandeling een stuk minder. Er werd mij verteld dat ik kon verlengen als ik EUR 1000 afbetaalde voor mijn huidige toestel. Netjes betaald. Daarna werd me verteld dat dit toch niet klopte. Nadat ik uren heb verspild met de helpdesk. Fout wordt ook niet rechtgezet. Mijn bedrijf gaat naar KPN, want zo schandelijk gaan die zeker niet met hun klanten om en zijn een stuk kundiger technisch.

    Erg tekenend is ook dat een klacht alleen met een papieren brief kan worden ingediend ? Als er een probleem is geeft men niet thuis bij T Mobiele. Mocht je een nieuwe provider overwegen, dan is KPN echt de betere keuze

    • Schofterige klantenservice. Ik ben genoodzaakt een juridische procedure te starten. En ik ben echt geen zeurpiet, maar het handelen van T-Mobile grenst aan oplichting
    1
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Facturering: 1
    Bereik/dekking: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    w gen 28-7-2021 - 08:54

    Al een half jaar problemen met met mobiel bellen. Een nieuwe telefoon van 200 euro gekocht, probleem nog steeds. Tijdens het bellen stopt het telefoongesprek, veel ruis in de gesprekken, woorden vallen weg. T-mobile medewerkers schrijven geen logs in het systeem. Disinformatie die niet kloppen worden mij verteld. Nog steeds geen oplossing, nog niet eens compensatie. Ik vind het te lang duren anders ga ik naar een andere provider, dit is echt super slecht.

    • Al een half jaar problemen met met mobiel bellen. Een nieuwe telefoon van 200 euro gekocht, probleem nog steeds. Tijdens het bellen stopt het telefoongesprek, veel ruis in de gesprekken, woorden vallen weg. T-mobile medewerkers schrijven geen logs in het systeem. Disinformatie die niet kloppen worden mij verteld. Nog steeds geen oplossing, nog niet eens compensatie. Ik vind het te lang duren anders ga ik naar een andere provider, dit is echt super slecht.
    1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 1
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 1
    Graham 12-7-2021 - 15:46

    Wij zitten thuis bij T-Mobile en hebben daar eigenlijk nooit problemen. Dus wij dachten we nemen ook T-Mobile zakelijk vast internet.

    Tijdens het afsluiten had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Het afsluiten kon alleen doordat we telefonisch teruggebeld zouden worden. Keer op keer gebeurde dit niet. Eindelijk teruggebeld en alles aangesloten. Dit duurde ongeveer 1 week omdat er iemand langs moest komen om de lijn te controleren.

    Nu al anderhalve week geen internet. En je raadt het al. We worden teruggebeld door de afdeling die hierover gaat. Als je naar T-Mobile zakelijk belt word om de haverklap de verbinding verbroken. Zit af en toe hun mailbox vol.

    Echt nooit afsluiten! Als je service wilt ga dan niet naar T-Mobile!

    • Ze kunnen beter opnieuw beginnnen, want hier is geen redden meer aan
    1
    Prijsstelling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Bereik/dekking: 1
    Facturering: 1
    Ton 14-6-2021 - 20:27

    Ik zit momenteel in de overstap van xs4all glasvezel naar t-mobile glasvezel. De overstap verloopt alles behalve vlekkeloos. Morgen is het de vijfde dag dat mijn aansluiting niet werkt. Bij elke organisatie gaan dingen mis. Het gaat er om hoe een organisatie de problemen vervolgens oplost. T-mobile maakt geen enkele haast met het oplossen van mijn probleem. Het lijkt ze ook niets te interesseren, ondanks corona en de noodzaak om thuis te werken. Dit was bij xs4all wel anders.
    In mijn geval heeft de netwerkbeheerder (kpnnetwerk) mijn aansluiting hoogstwaarschijnlijk verkeerd gepatched in de wijkcentrale. Een monteur van onderaannemer Guidion heeft dit op dag 1 bij mij thuis geconstateerd en doorgegeven aan de tweede lijn van T-mobile. Deze tweede lijn heeft er morgen al vier dagen voor nodig om dit simpele bericht door te geven aan kpnnetwerk zodat zij de aansluiting opnieuw kunnen patchen. Kpnnetwerk geeft aan mij aan dat zij dit heel snel kunnen doen zodra daar opdracht van T mobile voor is. Ik kan zelf alleen contact krijgen met de eerste lijn van T-mobile. Zij geven aan dat er niets anders op zit dan wachten totdat de tweede lijn tijd heeft om een opdracht te verstrekken aan kpnnetwerk.

    4
    Klachtenafhandeling: 1
    Online dienstverlening: 1
    Klantenservice: 1
    Bereik/dekking: 6
    Prijsstelling: 8
    Bestelproces: 1
    Facturering: 8
    Corné Doppenberg 6-5-2021 - 14:30

    Ze helpen bestaande klanten helemaal niet en leveren geen service. Ook de verzekering is oplichting want ze weigeren alles.

    • Lage prijs en prima dekking.
    • Klantenservice. Klachten afhandeling en snel heid telefoon reparatie 2 maanden en nog altijd niet voor elkaar
    1
    Facturering: n.v.t.
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: n.v.t.
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Prijsstelling: n.v.t.
    Hans 12-4-2021 - 19:26

    In januari 2021 een Huawei B818 4G voor thuis modem bij TMobile aangeschaft.
    Nu na 3 maanden in april 2021 is deze defect. Wifi valt steeds weg en slechts na herhaaldelijk resetten heb ik soms weer een tijdje wifi. T Mobile geeft aan dat het modem defect is en dat deze kan worden opgestuurd ter reparatie. Ik moet dan zelf maar een tweede modem aanschaffen om gedurende de reparatietijd internet in huis te hebben. Er is voor mij geen alternatief vanwege landelijk gelegen woning. 4G voor thuis is juist voor deze situatie door mij aangeschaft.
    Het blijkt 'procedureel' niet mogelijk om mij tijdelijk een vervangingsmodem te leveren gedurende de onbepaalde reparatieduur.

    Ik kan dus zelf een tweede modem aanschaffen ter vervanging van een slechts 3 maanden oud modem verkocht door T Mobile. Was getekend met vriendelijke groet T Mobile

    • Niet kunnen ontdekken
    • Meedenken met de klant.
    2
    Facturering: 6
    Bereik/dekking: 1
    Klantenservice: 1
    Bestelproces: 6
    Online dienstverlening: 1
    Prijsstelling: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    I .schippers 22-12-2020 - 14:58

    Ga niet in zee met t mobile

    • Meer mensen op de klantenservice zodat de klant niet 20 min in de wacht staat en ook mocht je ze aan de lijn krijgen ze mis wat netter kunnen zijn
    4
    Online dienstverlening: 1
    Klachtenafhandeling: n.v.t.
    Bereik/dekking: 7
    Prijsstelling: 7
    Klantenservice: 1
    Facturering: 6
    Bestelproces: 3
    Li 10-11-2020 - 14:36

    Ik ben al meer dan 13 jaar klant bij T-mobile en vond het altijd een prettig bedrijf, nooit problemen. Helaas moet ik mij nu aansluiten bij de slechte reviews op deze site. Klanten "service"????? Totaal NIET. Na 6 verschillende personen gesproken te hebben met prachtige beloftes zit ik na 6 weken nog steeds zónder telefoon (die vooruit betaald was) en zonder geld....... nee, mevrouw, binnen 2 weken heeft u uw geld terug..... tsja......
    Kan ik nu een supervisor spreken? Nee, dat kan niet. Ik vertel u wat er mogelijk is. ja.... dat deden je andere collega's ook. Maar ik zit na 6 weken nog steeds zonder telefoon en zonder geld...... excuses mevrouw....dat is het enige wat je aan de telefoon te horen krijgt. Ik herken T-mobile hier niet meer in.

    1
    Bereik/dekking: n.v.t.
    Prijsstelling: n.v.t.
    Bestelproces: n.v.t.
    Klachtenafhandeling: 1
    Klantenservice: 1
    Online dienstverlening: n.v.t.
    Facturering: n.v.t.
    Martin 19-9-2020 - 10:05

    Drie dagen geleden overgestapt met nummer behoud van Hollandsnieuwe naar T-Mobile. En al 3 dagen niet meer bereikbaar voor mobiele bellers. En er wordt geen haast gemaakt om het op te lossen. Het is een zakelijke aansluiting wat voor ons betekent dat we niet bereikbaar zijn voor klanten en dit dus omzet kost. Maar dat maakt het beste netwerk van Nederland niets uit blijkbaar. #wasikmaarnooitovergestapt

    • Klantenservice met korte wachttijd
    • Service en goede bereikbaarheid
    3
    Online dienstverlening: 1
    Facturering: 5
    Bestelproces: 1
    Prijsstelling: 4
    Bereik/dekking: 7
    Klantenservice: 1
    Klachtenafhandeling: 1
    Jan van Dalen 23-8-2020 - 09:45

    Tijdens een telefonisch verlengingsgesprek wordt je voorgelogen door de verkoper over de hoeveelheid GB waar je met een bepaald abonnement recht op zou hebben. Vervolgens reageert T mobile bij herhaling niet op klachten. Als je belt zeggen ze dat je wordt teruggebeld en dat doen ze nooit. Na een klacht per mail krijg je een melding dat er binnen 6 dagen een reactie komt en ook die komt nooit.

    • Geen
    • Geen leugens door verkopers en afhandelen van klachten

Eerdere jaren

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie