Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

27% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 52 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
73% niet
0% misschien
  1. Fleur Botman Langer dan 1 jaar klant op 23-2-2017 om 19:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nieuwe telefoon besteld. Tot 2x toe verkeerd toestel geleverd. Daarna werd betwist dat ik het toestel teruggestuurd had, terwijl ze me een bewijs van ontvangst sturen. Niemand die het echt uitzoekt. Zelden zo.'n Kafkiaanse situatie meegemaakt. Voortaan alleen nog maar naar KPN
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      4
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      4
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. W. van der Laan op 7-2-2017 om 11:14 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Prepaidkaartje met behoud van telefoonnummer in nieuwe Smartphone moest geactiveerd worden. Normaal (zei de medewerkster) duurt dat ong. een uurtje. Maar het kan 24 uur duren..Afijn, u raadt het al, na 24 uur nog niks geactiveerd. De medewerkster zei dat de activering nog wel 3 dagen kon duren, huh????!! Maar daar ga ik niet op wachten! Na inmiddels al 4x met T-Mobile gebeld te hebben, heb ik inmiddels alles afgeblazen. Moest ook elke keer weer opnieuw mijn verhaal vertellen. Al met al buitengewoon klantonvriendelijk. Voor mij geen T-Mobile meer, dan nog liever een nieuw 06-nummer en (hopelijk) een betere provider.
    Beoordeling
    4
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      7
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    • Klantenservice:
      3
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. susan ackema op 31-1-2017 om 12:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    sinds vorige week kan ik niet meer bellen met mijn prepay telefoon,omdat de kaart wordt geweigerd,maar er stond wel 20 euro op,die ik nu mooi kwijt ben(heb mij gehouden aan het eenmaal per halfjaar bellen) t mobile heeft zonder kennisgeving mijn telefoon uitgeschakeld, lekker hoor, susan ackema
    Beoordeling
    3
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Anouschka op 27-1-2017 om 18:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T mobile had mn abonnement verlengd en had mn rijbewijs vergeten terug te geven
    De volgende dag werd ik gebeld of ik mn rijbewijs op kon halen en ik zei meteen ik kom deze week
    Ik de volgende dag naar T mobile en wat gebeurd er,ja word er gezegd, je rijbewijs is opgestuurd naar de gemeente en daar kun je em halen(ik woon om de hoek van t mobile dus waarom?)
    Ik naar de gemeente ,sorry maar we hebben niks van u
    Ik weer naar t mobile en werd zo niet aardig behandeld
    Ik moest maar nieuw rijbewijs aanvragen en vermist opgeven( kosten 100e ) ik vandaag naar de winkel bij de koopgoot ( naast de hema )
    Ik werd eruit gezet ,ze wilde me niet helpen!!! Ik was woest ! Ik moest bewijs van gemeente 100e aan t mobile geven en zouden ze het vergoeden en nu word eruit gezet door ene Kaka die er werkt
    Ik raad echt mensen aan zodra je abonnement afgesloten hebt dan doen ze niks meer voor je !
    • Geen pluspunt !
    • Klant vriendelijker zijn tegen de mensen en niet liegen over rijbewijs opgestuurd terwijl ze em gewoon weggegooid hebben !!!
    Beoordeling
    1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. Sann op 24-1-2017 om 16:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Verschrikkelijke communicatie @tmobile !!!!!!!! Belachelijk! Als persoon word je blij als je je abonnement mag verlengen en een nieuwe toestel krijgt en dan hoop je dat het allemaal zonder problemen gaat, maar NEE HOOR bij
    tmobile word je van kastje naar muur gestuurd tot je helemaal geen raad meer weet!! Sinds 22 december tot vandaag inmiddels tig keren contact gehad met de klantenservice, maar geen oplossing!! Ik mocht mijn abonnement verlengen, aangezien mijn contract per
    7 januari zou beëindigen. Op 10 december heb ik mijn contract verlengd, vervolgens kwam ik een andere aanbieding tegen wat voordeliger was en die actie was geldig tot 31 december 2016. Op 22 december contract geannuleerd, maar mijn nummer werd
    maar niet vrijgegeven wat normaal gesproken binnen 48 uur moet gebeuren (volgens tmobile medewerkers 5-7 werkdagen). Nou omdat mijn nummer niet werd vrijgegeven kon ik nergens een abonnement afsluiten, waardoor ik was vastgebonden aan tmobile. Sinds 22 december
    heel vaak contact gehad met tmobile betreft vrijgave nummer, tmobile gaf aan dat dit alleen kon als de dealer contact opneemt. Ik ben persoonlijk naar mobiel in Leidschendam geweest en zij hebben voor mijn neus gebeld naar de helpdesk en gevraagd om mijn nummer
    vrij te geven, waar tmobile op als antwoord gaf: WIJ HEBBEN EEN IP STORING DUS DAT GAAT NIET LUKKEN!!!! Vervolgens weer contact gehad met tmobile, weer hetzelfde verhaal en dit keer gebeld met mobiel.nl en zij hebben vervolgens weer gebeld naar tmobile en
    dit keer was het DE ORDERVERWERKINGEN AFDELING LOOPT ACHTER!!

    7 januari contract verlopen.. en nu?? Weer contact opgenomen met tmobile, klantenservice zei heel leuk: geen probleem mw. u betaalt geen extra kosten, uw case is bij de juiste afdeling en die is ermee bezig dus wees geduldig
    u krijgt een leuke aanbod. 12 januari bericht gehad nummer vrijgegeven, maar mijn contract staat verlengd tot 2019??? Heb ik nooit gedaan!! Weer opgebeld en gevraagd wat nu? Klantenservice heeft gezegd u wordt teruggebeld, dat staat in de systeem dus wees
    geduldig, u krijgt een leuk aanbod. Vervolgens 16 januari telefonisch contact gehad met klantenservice voor de zoveelste keer, hetzelfde verhaal voorgelegd. Klantenservice zei weer heel leuk: mw de juiste afdeling is ermee bezig u wordt deze week teruggebeld
    want het is ons fout geweest in het systeem dus dat komt helemaal goed. Ik vroeg natuurlijk wat nou als dat niet gebeurd want jullie komen jullie afspraken niet na! Ik krijg daar ook een heel leuk antwoord als: Nee hoor mw dat komt helemaal goed, uiterlijk
    maandag 23 januari wordt u gebeld. Nou ra ra ra, IK BEN WEER NIET GEBELD!!! AFSPRAKEN NAKOMEN? NOU DAT KENT TMOBILE NIET HOOR!! Vandaag weer contact gehad en letterlijk 54 minuten aan de telefoon, dan ga je zeker vanuit dat het opgelost is maar NEE HOOR!!
    Vandaag weer hele verhaal uitgelegd en ze probeerde mij heel goed te helpen en zei mw ik heb goed nieuws voor u, u verlenging is eruit gehaald dus u mag verlengen. Ja heel leuk ik mag verlengen, maar waar is die aanbod waar jullie mee bezig waren? Klantenservice:
    ja mw ik ga u doorverbinden met de verkoopafdeling en die kan u helpen met een leuke aanbod. Ik wilde natuurlijk niet mijn verhaal weer doen, dus heeft de klantenservice dat voor mij gedaan. Krijg ik de verkoopafdeling aan de lijn, nou ra ra ra ik kreeg een
    heel leuk aanbod die ik zelf ook via tmobile.nl kon aanvragen. Ik heb mw gevraagd wat is mijn voordeel hierin? Er zou een uitzondering voor mij worden gemaakt, maar dit is precies dezelfde actie voor alle andere klanten. Nou de verkoopafdeling (heeel arrogant!!!)
    kon mij niet verder helpen, dus vroeg ik of zij mij weer kon doorverbinden met de klantenservice want dit was niet de afspraak! Dat kon ook niet want de klantenservice kan niks met dit verder doen.. Nou wat doe je dan? Zoveel tijd en energie ingestoken maar
    toch geen oplossing?? Je word van kastje naar muur gestuurd en afgeraffeld zodat de ander dit probleem mag oplossen!!

    Ik voel me gewoon belazerd door tmobile! Ik wil graag dat ze met een oplossing komen!!!!!!!!!

    • Belazeren van klanten
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 25-1-2017 om 09:29
    Geen verwijzingen naar andere websites aub
  6. menno op 24-1-2017 om 11:59 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    ik nam een sim only abonnement. ik kon toen inloggen op de site ,maar aanvraag nummerbehoud lukte maar niet. heb contact gehad toen en dit verteld maar moest nog wachten zeiden ze. volgende dag met de sim binnen lukte het ook niet, internet deed het ook niet. waarop ik weer contact nam en dit vertelde, ze zeiden dat nummerbehoud niet is gelukt! ik zei dat ik dan niet verder wil bij hun en dus wil stoppen. medewerker zei dat het goed is en annuleerde gelijk. ik kreeg een mail dat het is geannuleerd op het moment dat we nog contact hadden, wat ook vreemd is want ik verwachte ook dat ze zouden helpen en oplossen.

    ik kreeg die dag later een bericht dat mijn nummer word overgezet. ik heb weer contact opgenomen en dit verteld en ik het raar vond omdat ik geen klant meer ben, ik gaf aan dat mijn nummer gewoon moet blijven bij mijn huidige provider omdat ik hier gewoon verder ga. ze zeiden dat het gewoon was geannuleerd dus geen probleem zou zijn.ik kreeg toch steeds berichten&mails binnen komende dagen. ik heb daarna meerdere keren contact gehad en duidelijk gemaakt dat het al is gestopt en ik blijf bij mijn vorige provider. ik kreeg gewoon bevestigingen hiervan op mijn mail (waren ook chats) .

    maar vandaag kreeg ik een factuur binnen waarin staat dat ik moet betalen en ook dat ik geen recht meer heb op korting enzo. mijn abo was 13,95 pm en nu moest ik de volledige bvedrag van 33eu betalen!
    in chat zeiden ze net dat ik toch moet betalen!

    heb vorige week en vandaag meerdere klachten gestuurd via hun klachtenformulier. nog steeds geen antwoord&hulp op mijn klachten. ook gaf ik aan dat ik niet kan bellen om dat mijn tel is afgesloten. en verzocht of ze mij konden bellen en dit probleem die zij hebben veroorzaakt kunnen oplossen, ze zieden in de chat gesprekken dat ze niet kunnen bellen, ik verwachtte eerlijk gezegd wel dat ik gebeld zou worden en zo beter geholpen zou worden.

    vandaag heb ik weer contact gehad en verteld over de factuur die ik binnen krijg en dit niet wil (en niet kan) betalen. ik moest het toch betalen en later zou het geregeld worden. ik zei dat ik dit echt niet meer leuk vind en onrecht vind, en dit niet wil en kan betalen. maar ze konden niets doen. Tmobile is echt niet service vriendelijk en ze doen onrecht aan vind ik!
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. H.schouten van der velden op 23-1-2017 om 10:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Facturen kloppen niet.
    Tmobile app geeft niet het juiste tegoed aan.
    Bv . 15 sec gebeld 1 minuut berekend. Maar is niet aangegeven op faktuur of app
    Dus je denkt nog tegoed te hebben maar is dus soms niet zo.
    Slechte zaak.
    • Snelheid opnemen van klantenservice is slecht. Moet sneller en geen 5 minuten.
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      5
    • Bestelproces:
      6
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      2
    • Online dienstverlening:
      5
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    John op 9-2-2017 om 14:58
    John, je weet wel als je onder de 1 minuut belt het altijd als 1 minuut berekent wordt? Dus 1 seconden bellen is nog steeds 1 minuut beltegoed.
  8. Wouter van der Jagt op 5-1-2017 om 13:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Na info te hebben gevraagd aan de klantenservice over betalen van apps op een prepaid kaart kreeg ik advies op tegoed op te waarderen. Dit heb ik gedaan. Vervolgens kon ik met dit tegoed geen app aankopen. Telefoon wordt gebruikt door mijn zoontje van 6 jaar, die niet kan bellen maar alleen spelletjes speelt op de wifi. T-mobile vondt dit wel fout geadviseerd- maar de enige oplossing was verdubbeling van mijn tegoed. Een tegoed waar ik helemaal niets aan heb. De eerste 10 euro was al verspilde investering omdat mijn zoontje er niets mee kan. Mijn suggestie was om de 10 euro te retourneren aangezien het betaald is via i-deal. Iedereen die met i-deal werkt weet ook dat het 5 seconden kost om deze betaling terug te draaien. Maar de klantenservice medewerkster wilde mij niet verder helpen. Ik kon ook niemand te spreken krijgen die mij wel een redelihk antwoord kon geven op mijn klacht. Jammer hoor. Erg triest dat er om 10 euro zo moeilijk wordt gedaan. Weer een klant minder.

    Mvg. Wouter van der Jagt
    • Stel je menselijker op in situaties van uitzondering. Op advies van T-mobile heb ik betaald. Voor iets dat ik uiteindelijk niet kan krijgen. Mis-informatie dus.
    • Maak restitutie van dit soort tegoeden mogelijk. Dat kan u een klant besparen.
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. linda op 31-12-2016 om 19:10 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    mijn ervaring met tmobile is
    deskundige vrolijke mensen die tablet of gsm perfect in orde maken
    vriendenlijk en geduldig personeel ik krijg op al mijn vragen een duidenlijk andwoord en alles word mij rustig en duidenlijk uitgelegd kortom een leuke zaal met onzettend leuke medenwerkers die op de meeste vragen altijd een oplossing hebben en je word daar als een echt mens behandeld en geen nummer helaas bij andere providers wel kortom tmobile de grootse en beste iedereen heeft bij ons dan ook tmobile waarom anders als je beter kan krijgen
    • duidenlijke uitleg
    • prettige sfeer
    • altijd een lach
    • je gaat nooit de deur uit dat iets niet gemaakt is
    • kortom teveel om op te noemen en betaalbaar
    • kan er geen bedenken zijn al toppertjes
    Beoordeling
    10
    • Bereik/dekking:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    • Facturering:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Irene op 13-12-2016 om 13:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Het netwerk van T-mobile is op mijn werkplek al ruim een jaar niet tot bijna niet naar behoren. Ik heb de meeste uren van mijn werkdag totaal geen bereik waarvoor je natuurlijk wel de volle 100% voor moet betalen en ik heb gevraagd om vroegtijdig het abonnement te beeindigen. Ik heb zodoende contact telefonisch opgenomen en ze vroegen om bewijs aan te leveren, ik heb een paar datum per mail doorgegeven en de klantenservice belde terug met de mededeling dat een datum alleen niet voldoende was en dat ze er ook tijden bij wilde. Ze konden terug kijken tot 2 weken en dat heb ik dan ook gedaan, ik heb 4 datums met wel 15 tijden aangeleverd en daaruit bleek dat ik inderdaad op de aangeven tijden geen service had, maar nu wilde ze weer meer bewijslast met nog meer tijden omdat ze opeens maar 2 dagen konden terug kijken, dat gaat mij te ver en dit voelt als een klassiek geval van kastje naar de muur te worden gestuurd.
    • Geen
    • Oplossingsgerichter.
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      3
    • Facturering:
      4
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    aad de haas op 25-12-2016 om 12:49
    de dekking is slecht ..gesprekken vallen weg ..vaak niet bereikbaar ...bij telfort nooit gehad .... ligt niet aan mijn toestel . want die is hetzelfde als bij telfort gebleven .. slechte zaak .. . al mijn collega,s ervaren die problemen ..
Laad meer ervaringen