Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

33% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 30 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
67% niet
0% misschien
  1. Koen op 25-9-2016 om 17:19 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-Mobile is een bureaucratisch gedrogd dat trouwe klanten het liefst monddood maakt. Ik had mijn abonnement verlengd, maar ik kreeg in een keer een nieuw abonnement + het oude werd ook nog verlengd. Ik betaalde dus twee keer abonnementskosten. Meermaals contact proberen te krijgen met T-Mobile, maar daar gebeurt niets mee. Ik adviseer dus ook iedereen om hier niet naartoe te gaan.
    • Goede dekking, maar dat is het enige pluspunt
    • Slechte klantenservice: klachten worden niet serieus genomen
    • Als zij een fout maken, moet jij het uitzoeken en zijn de kosten voor jou rekening
    • Duur
    • Bureaucratisch als de pest
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      9
    • Bestelproces:
      1
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Bozemeneer op 18-9-2016 om 19:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Heel slecht
    • Error 404. Not found
    • Alles
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Jan Jansen op 7-9-2016 om 12:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-mobile heeft mijn 2-jarige abonnement stilzwijgend verlengd zonder de maandelijkse korting die ik kreeg (dat was een korting van 50% op de abonnementsprijs, dus dat tikte aan). Daarover heb ik contact opgenomen met een helpdeskmedewerker die aangaf dat dit inderdaad niet klopte en die mijn maandelijkse korting toen weer handmatig heeft aangezet. Tot dan toe was ik tevreden over de hulp , met uitzondering dan van het feit dat het niet automatisch goed was gegaan en dat ik er dus over moest bellen. Na enkele maanden stopte de maandelijkse korting echter opnieuw. De helpdeskmedewerker was deze keer een vervelende, betweterige student die beweerde dat hij de korting niet aan kon zetten. Hij kon ook niet uitleggen waarom de korting nu voor de tweede keer was stopgezet. Na een vervelend (maar wel beleefd) en ijskoud gesprek bleek hij onvermurwbaar. De discrepantie tussen zijn benadering en de benadering van de eerste helpdeskmedewerker was enorm. Door het stoppen van de korting stap ik nu over naar een concurrent met een betere prijs-kwaliteitverhouding en (vooral) een veel beter netwerk, ook in het buitenland.
    • Meeste bravoure in het vragen van hoge prijzen
    • Kanjer in het opzoeken van ondeskundige helpdespmedewerkers
    • Uitblinker wat betreft het straffen van klantloyaliteit
    • T-mobile is als de gemeente: je hebt ze nodig maar ze leveren geen service en de klant staat niet centraal
    • Falend bereik, zeker buiten Nederland
    • 'Computer says no'-mentaliteit
    • Helpdeskmedewerkers spreken elkaar tegen
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Trouwe klant op 17-8-2016 om 12:56 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik ben al jaren klant bij T-Mobile en iedere keer als ik een nieuwe telefoon mag, dan denk ik: ik ga overstappen (vanwege de prijs), maar uiteindelijk kom ik toch altijd weer bij T-Mobile terecht.
    • Altijd goede dekking
    • Altijd en overal bereikbaar
    • Puntensysteem is leuk
    • Er zouden wel meer acties mogen zijn voor trouwe klanten
    • De prijs
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      8
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      6
    • Bereik/dekking:
      10
    • Facturering:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
  5. T-mobile klant op 9-8-2016 om 17:45 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Kijk uit voor T-mobile!
    Bellen naar het buitenland (vanuit Nederland) kost bij T-mobile €0,51 / min. Dat kun je niet terugvinden op hun site.
    Daar staan alleen de kosten voor als je vanuit het buitenland belt (dat kost volgens EU-richtlijn €0,06).
    T-mobile geeft niet thuis als je hier vragen over stelt!!!!
    Reacties
    No Reply op 13-9-2016 om 13:17
    Apart. in de winkel zeiden ze dat die 120 min EU van en naar NL ook inhield. Goed punt, eens navragen. Zou kunnen komen omdat bellen vanuit NL naar EU geen roaming is, je bent immers in NL.... kleine letters
    No Reply op 13-9-2016 om 13:19
    Dus niet waar: We bieden deze drie bundels aan voor bellen over de grens:
    • Bellen 120 minuten NL + EU:
    Hiermee kun je 120 minuten in Nederland bellen of 120 minuten in/naar EU-landen* bellen
    • Bellen Onbeperkt NL + 120 EU:
    Hiermee kun je onbeperkt bellen in Nederland en 120 minuten in/naar EU-landen* bellen
    • Onbeperkt EU Bellen:
    Hiermee kun je onbeperkt bellen in EU-landen* en ook onbeperkt vanuit Nederland naar EU-landen bellen
    (bellen binnen Nederland valt hier niet onder).

    In en naar de EU uit de 120 min bundel. Dus weet niet wat ze proberen bij je, maar dat zou ik maar eens uitzoeken
  6. Miriam op 8-8-2016 om 16:00 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb ooit een abonnement gehad bij T-mobile, had geen klachten totdat mijn abonnement verlengd werd, ik bij moest betalen voor een toestel en er daarna achterkwam dat ik al mijn beltegoed kwijt was.
    De medewerker van de klantenservice had dit niet doorgegeven en mijn contract ontving ik pas nadat ik het toestel in gebruik genomen had, zodat ik 2 jaar aan het contract vast zat.
    Ik heb dit gemeld op het forum van T-mobile, maar zoals verwacht nooit een reactie ontvangen.
    Mijn contract heb ik opgezegd en ik weet een ding zeker wil nooit geen T-mobile contract meer en zal deze provider zeker aan niemand aanbevelen.
    • Geen
    • Klanten duidelijke informatie geven, wanneer ze een contract willen verlengen.
    • Contract niet verlengen zonder contact op te nemen met de klant.
    • Opgebouwd beltegoed niet zomaar inpikken.
    Beoordeling
    5
    • Facturering:
      9
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  7. Dirk op 22-7-2016 om 22:09 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik heb zowel vodafone 4G als kpn 4G gehad. Nu heb ik T-Mobile 4G en kom op veel plekken in Nederland. Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat T-Mobile de beste 4G dekking en snelheid heeft. Ben zeer tevreden. Had dit eerlijk gezegd niet verwacht van T-Mobile. Ben er zeer tevreden mee!
    • Netwerk, 4G
    • Prijs, bereikbaarheid klantenservice.
    Beoordeling
    8
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      6
    • Facturering:
      6
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bereik/dekking:
      9
    • Prijsstelling:
      6
    Ik zou deze provider aanradenJa
  8. jan swijgman op 21-7-2016 om 15:31 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    in 2010 is mijn telefoon van het dak van mijn auto gevallen, ik heb toen mijn simkaart gedeactiveerd, echter nooit opgezegd. ik weet, dom van mij. Nu wel opgezegd, maar tmobile heeft mij vanaf 2010 jaren lang 47 euro in de maand laten betalen, zonder mij in al die jaren te benaderen om het contract op te zeggen. Coulance is er niet omtrent het betalen van het opzegtermijn. Het is niet zo dat ik het geld terug wil van al die maanden, nee, ik vind het meer als redelijk dat vorige maand en deze maand wordt gecrediteerd. Niet dus, en ook nog intimideren via fb chat functionaliteit, schande gewoon. Ik heb een betalingsverplichting..... bla bla bla.... blijkbaar heeft tmobile geen verplichting om klanten te informeren, alleen geld van hun rekening te plunderen!!!!!
    • geen enkel
    • klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, kijken naar een oplossing
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    CC Nijssen op 24-7-2016 om 08:59
    U zegt het zelf al nooit opgezegd beetje dom van mij en daarmee is de kous af.....
  9. Tim op 12-7-2016 om 12:53 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Vorig jaar zomer werd ik goed geholpen om een prepaid abonnement af te sluiten bij T-mobile. Met de klantenservice contact gehad wat het beste prepaid abonnement was en welke het beste aansloot bij mijn gebruik (oude MB's en belminuten per maand etc. besproken). Toen mondeling in mijn herinnering besproken dat het om een 1 jaar abonnement zou gaan. Echter deze zomer toen ik een nieuw abonnement met telefoon wilde afsluiten werd mij in de winkel verteld dat ik een 2 jaar abonnement heb afgesloten. Ik keek op my T-mobile en in mijn email en waarvoor ik vreesde bleek werkelijkheid: ik had een 24 maanden contract afgesloten. Met de klantenservice gebeld en meteen goed en meegedacht. Mijn 24 maanden contract werd meteen omgezet naar een 12 maanden contract. Nog even het advies gekregen om 24 uur te wachten voor ik een nieuw abonnement aanschaf, maar dat het in ieder geval in het systeem al is veranderd. Top geholpen dus en dat terwijl ikzelf ook deels verantwoordelijk was door niet goed te kijken en een 24maanden contract af te sluiten. Ik blijf in ieder geval tevreden klant bij de T-mobile!
    • Klantenservice helpt en denkt mee.
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      10
    • Prijsstelling:
      9
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      9
    • Facturering:
      9
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. Demir op 10-7-2016 om 12:44 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Ik kan maar 1 ding zeggen. T-Mobile heeft echt een fantastisch 4G netwerk opgebouwd. Overal waar ik kom heb ik bereik en super snel internet. Bel kwaliteit is ook gewoon top! Mocht je het beste netwerk van Nederland willen dan kan je met een gerust hard voor T-Mobile kiezen. (Nee ik werk niet bij T-Mobile :))
    • Netwerk!
    • Prijs
    Beoordeling
    9
    • Klantenservice:
      6
    • Online dienstverlening:
      10
    • Bestelproces:
      10
    • Facturering:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      7
    Ik zou deze provider aanradenJa
Laad meer ervaringen