Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

20% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 44 ervaringen in de afgelopen 12 maanden.
80% niet
0% misschien
  1. Jacobs Langer dan 1 jaar klant op 3-5-2017 om 19:16 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al jaaren klant van tmobile maar wat er u gebeurt... Wil vervroegde verlenging, krijg heel nieuw abonnement. Geannuleerd goede afgesloten, binnen het uurtje krijgt mailtje van koerier voor afleverafspraak. Helaas geen mail. Dag erna gebeld is onderweg maar geen mail, dag erna... Op het laatst word er gezegd is storing je bestelling blijft hangen gaat naar technische dienst die nemen binnen 6 werkdagen contact met u op en dan kan het nog 6 werkdagen duren oor u wat hoort voor een bezorgafspraak.. Enz pff vermoeiend en zeer slechte service elke keer een ander verhaal.
    • Als iedereen je hetzelfde kan vertellen
    Beoordeling
    3
    • Prijsstelling:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    • Online dienstverlening:
      1
    • Facturering:
      5
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Marit Minder dan 1 jaar klant op 21-4-2017 om 19:27 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Wat een gedoe! T-mobile kon ons niet leveren op de datum dat we wilden afsluiten! Dus wij niet akkoord, helaas herroepingsrecht voorbij. U moet een boete betalen van 390 euro. Er was nog geen overeenkomst. Dus wij dachten..foutje zeker. Veel mails en beroerde telefoongesprekken later.. Wij blijven bij ons standpunt.
    Hoe bizar..volledig onterecht!
    Absoluut geen abbonement afsluiten bij t-mobile.
    • Niet.
    • Klantenservice is geen service.
    Beoordeling
    1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  3. Marije stehouwer Minder dan 1 jaar klant op 21-4-2017 om 09:46 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Splinternieuwe telefoon opgestuurd wegens fabrieksfout ..daarna 2X kapot teruggekregen nu nog steeds kapot ik durf hem niet eens meer op te sturen geen goeie service en er werd me ook nog in de winkel gezegd omdat ik wat boos was dat het weleens van invloed kon zijn wat er mijn telefoon gebeurd als ik wat boos tegen hem doe ..pure chantage dus ik durf hem niet eens meer naar de winkel terug te brengen zit nu met een telefoon met vlekken in het scherm en zo krijg je hem terug ..nu heb ik gebeld moet hem weer opsturen en dan weer kapot terug krijgen zeker..nooo way!!! En ook niet een tegemoet korting niks terwijl ik wel mm rekening doorbetaal.. Ik stap onmiddellijk over na aflopen van abonnement... Dus zit nu liever met scherm met vlekken dan dat ik nog naar de winkel terug moet zo akelig vind ik die winkel
    Beoordeling
    1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  4. Smit Langer dan 1 jaar klant op 17-4-2017 om 15:55 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-Mobile stuurt geen factuur.
    T-Mobile stuurt geen bericht met de kosten van de afgelopen maand. Je ziet de kosten alleen als je inlogt op de site.
    Daardoor merk je het dus ook niet op tijd als de kosten veel hoger zijn dan verwacht.

    Belangrijkste nadeel van T-Mobile: het is niet mogelijk om 'bellen buiten de bundel' te blokkeren! Dus je denkt dat je een voordelig abonnement hebt, maar je betaalt juist heel veel.

    Op de site is heel weinig info te vinden. Bij zoeken op 'bellen buiten bundel blokkeren': alleen hits op het forum, niks op de site zelf.
    • Factuur is heel goed gespecificeerd. Per telefoontje: datum-tijdstip-gebeld nummer-bedrag.
    • Bellen buiten bundel blokkeren moet mogelijk zijn.
    • Meer info op de site.
    • Maandelijks een berichtje met het factuurbedrag. Inloggen voor specificaties is prima.
    Beoordeling
    4
    • Klantenservice:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      5
    • Bereik/dekking:
      6
    • Prijsstelling:
      6
    • Facturering:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Reacties
    Arend op 16-5-2017 om 14:06
    Op de site is heel weinig info te vinden. Bij zoeken op 'bellen buiten bundel blokkeren': alleen hits op het forum, niks op de site zelf.
    Volgens mij kan dit wel... op de site en zeker in de app
    Hans op 16-5-2017 om 20:17
    Ik krijg netjes iedere maand een mail met mijn factuurbedrag erop...hoef ik niet voor in te loggen,wel als ik gespecificeerd wil kijken ,dan wel inloggen
  5. Brouwer op 13-4-2017 om 17:22 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste allemaal. Vorig jaar is mijn zoon opgelicht om abonnementen af te sluiten door criminelen. Dit gebeurt al jaren. Mijn zoon heeft bij afsluiten telefoon voor 100 ingeleverd aan Criminelen. Na een maand opgebiecht aan mij zijn moeder. Aangifte gedaan bij politie. T-Mobile ingelicht. Maar die doen niets. Alleen maar aanmaningen en gerechtelijk bevel. Natuurlijk is logisch dat je terug betaal. Maar een abonnement van 70 per maand zonder dat iemand salaris verdient ? Dan is provider ook niet goed bezig. Ondertussen fikse rekening van 1800. Zelfde bij Kpn. Maar die geef ik compliment, T-Mobile mag daarvan leren. Natuurlijk hebben we deel betaald van de telefoon. De rest is kwijtgescholden omdat Kpn vind dat mijn zoon niet schuldig is. En zo hoort het, al deze jong volwassen slachtoffers worden door onwetendheid door providers als T-Mobile in de schulden gestoken. Communicatie is er niet ondanks dat je brief stuurt. Wel aanmaningen. T-Mobile neem je verantwoordelijkheid en dor wat tegen die criminelen zodat jongens en meisjes niet in problemen financieel komen. 700 kost die telefoon, rest 1100 te moeten betalen voor iets wat je niet gebruikt. Nee, ben niet positief over T-Mobile. Wel Kpn !!!
    • Communicatie
    Beoordeling
    2
    • Online dienstverlening:
      2
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Facturering:
      2
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      2
    • Prijsstelling:
      2
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Archana Langer dan 1 jaar klant op 3-4-2017 om 14:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Beste T mobile!

    Onlangs heb ik contact gehad met een collega omtrent de schade en defecten van mijn toestel. De collega welke ik heb gesproken op donderdag 30 maart heeft mij van verkeerde informatie voorzien waardoor mijn telefoon verkeerd is terechtgekomen en ik uit eigen zak 60 euro moet betalen. Zij is ook zo slim geweest om haar naam en notitie niet te vermelden in het systeem. DHr A kon hier helaas geen notites van terugvinden. Ik vind het zeer onterecht dat ik nu zelf voor deze kosten moet opdraaien.
    • Kosten van 60 euro vergoeden bij dr samsung
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      8
    • Klantenservice:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
    Opmerking van de redactie op 3-4-2017 om 15:03
    Geen namen van medewerkers
  7. bart Langer dan 1 jaar klant op 29-3-2017 om 15:26 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Was in de shop voor verlenging van een mobiele abonnement. Daarna vroegen ze mij of ik interesse heb in T-Mobile thuis. Qua prijs aantrekkelijk maar was daar niet op voorbereid. Per wanneer kan ik mijn huidige abonnement opzeggen, wat is het prijs en kwaliteit verschil, etc.? Kortom had nog wat vragen die zij mij daar niet konden beantwoorden.

    Daar werd mij en mijn vrouw verteld dat ze me vrijblijvend zouden melden dat ik interesse heb en dat ze me binnen 2 dagen zouden bellen voor meer uitleg en eventueel. Ik heb hier niets voor ondertekend! en niets meegekregen.

    Ik ben niet gebeld en ondertussen zie ik in mijn spammailadres een email van enige tijd geleden dat ik een contract Thuis ben aangegaan en dat ik als ik wil opzeggen een boete van € 300 moet betalen.

    Met andere worden, ik ben niet gebeld, heb niet meer informatie (wel vragen), was wel geïnteresseerd, heb geen getekende overeenkomst maar wel een boete. Huuuh!? Da houd mijn verdere interesse gauw op.

    Ik mailen dat dit niet de bedoeling kan zijn dat ik nog wacht om een gesprek voor nadere informatie en evt nadere afspraken (dat ik wellicht wel interesse heb), maar krijg geen extra informatiegesprek alleen dat ik vast zit aan het contract dan wel een boete betaal. Ik bellen met klantenservice idem!

    Bah
    • ngeen wurgcontracten afsluiten
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Online dienstverlening:
      n.v.t.
    • Klantenservice:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Jan Langer dan 1 jaar klant op 11-3-2017 om 10:52 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al sinds het prille begin een zeer tevreden klant. Goedkope abonnementen...uitstekende dekking....mooie actie's en leuke extra's.
    Prima en aardige klantenservice.
    Beoordeling
    10
    • Bestelproces:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      9
    • Klachtenafhandeling:
      9
    • Online dienstverlening:
      10
    • Facturering:
      10
    • Prijsstelling:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  9. Chet Minder dan 1 jaar klant op 8-3-2017 om 19:41 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    De T-Mobile actie klopt niet. Het is een nep actie. Heb een email met de code gehad. Vervolgens ben ik met mijn Vodafone abonnement overgestapt. Had Vodafone Thuis en 1 Vodafone abonnement op 1 naam en daarom kon ik van T-Mobile met mijn telefoon abonnement overstappen. Heb alles aangevraagd met de mail code en alles liep goed. Nummerbehoud is goed gegaan naar 4 werkdagen zat ik op T-Mobile. Maar nu kreeg ik een eindrekening van Vodafone omdat ik mijn abonnement stopte voordat hij af loopt. T-Mobile zou deze kosten overnemen, maar dat doen ze niet ondanks dat ik de mail met code en aan de voorwaarde voldoe. Ze zeggen nu dat ik niet op de lijst sta. raar ze zeggen dat ik inderdaad recht heb op de actie maar ze kunnen niks want ik sta niet op de lijst. Waarom heb ik dan een mail met code gehad? Ze zeggen dat zij dit ook niet weten. Heb ook contact met Vodafone gehad en ze zeggen dat ze niks met T-Mobile over deze actie hebben afgesproken. Ze hebben geen lijst door gegeven aan T-Mobile. Ze mogen van de privacy wet ook geen informatie over hun klanten aan anderen bedrijven geven. Dus T-Mobile heeft geen gegevens van mij over mijn telefoon abonnement. Het enigste wat Vodafone door gegeven heeft is de Vodafone Thuis abonnementen omdat T-Mobile deze heeft gekocht. Wat T-Mobile doet met deze actie is een agressieve vorm van klanten werving. Als je in gaat op deze actie betaal je zelf de eindrekening van Vodafone ondanks dat je aan de actie voorwaarden voldoet en een email met een code hebt. Want als je naar T-Mobile komt met de facturen zeggen ze in 1 keer je staat niet op de lijst. Dus het is een nep actie om meer klanten te krijgen. Ook Vodafone zegt niks van de actie te weten en niet mee te werken.
    • Heb inmiddels een jurist die naar mijn zaak kijkt. Heb al een klacht lopen bij T-mobile. Ze moeten gewoon de eindrekening van Vodafone vergoeden aan mij. Snap eigenlijk niet dat dit zo kan in Nederland.
    Beoordeling
    1
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      1
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  10. Fleur Botman Langer dan 1 jaar klant op 23-2-2017 om 19:24 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Nieuwe telefoon besteld. Tot 2x toe verkeerd toestel geleverd. Daarna werd betwist dat ik het toestel teruggestuurd had, terwijl ze me een bewijs van ontvangst sturen. Niemand die het echt uitzoekt. Zelden zo.'n Kafkiaanse situatie meegemaakt. Voortaan alleen nog maar naar KPN
    • Geen
    • Alles
    Beoordeling
    3
    • Bestelproces:
      4
    • Klachtenafhandeling:
      2
    • Prijsstelling:
      5
    • Online dienstverlening:
      4
    • Facturering:
      1
    • Klantenservice:
      4
    • Bereik/dekking:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen
Terug naar boven