Review en beoordeling T-Mobile

T-Mobile

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over T-Mobile geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over T-Mobile. Is T-Mobile je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

9% van de klanten zou deze provider aanbevelen aan anderen.
Gebaseerd op 43 ervaringen in de afgelopen 6 maanden.
91% niet
0% misschien
  1. E.I.L. America op 27-5-2016 om 09:51 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Bereikbaarheid helpdesk slecht
    Verandert maandtarief zonder voorinformatie
    • Geen
    • Ik neem andere provider
    Beoordeling
    4
    • Bereik/dekking:
      7
    • Bestelproces:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      3
    • Prijsstelling:
      3
    Ik zou deze provider aanradenNee
  2. Tom op 26-5-2016 om 15:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Al zes jaar klant bij T-mobile. Ik sta versteld van hoe kortzichtig en gefrustreerd mensen op deze website zijn over T-mobile. In de zes jaren bij T-mobile heb ik nooit problemen gehad. Wel met mijn telefoon, maar dit kwam omdat ik de eerste twee jaar gewoon een hele goedkope LG had met een lage kwaliteit. Heb nu een drie maanden een Samsung S6 met 6000MB internet, 120 min belminuten NL+ EU voor €40,00. De enige reden waarom ik eventueel zou denken aan overstappen is omdat ik over twee jaar misschien een Iphone wil, Tele2 biedt deze goedkoop aan. Echter ben ik zo tevreden met T-Mobile dat ik denk dat dat alleen maar kan tegen vallen. Al met al zeer tevreden klant dus, ga zo door T-Mobile!
    • Vertrouwd
    • Goede overzichtelijke T-Mobile app voor overzicht gebruik
    • Goed, betrouwbaar bereik zowel in landelijke als stedelijke gebieden
    • Altijd online (Whatsapp kost geen data)
    • Geen rare fratsen of onduidelijkheden
    • Enkele keren gebruik gemaakt van klantenservice en goed geholpen
    • Geen idee
    Beoordeling
    9
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      8
    • Bestelproces:
      9
    • Prijsstelling:
      7
    • Online dienstverlening:
      10
    • Klantenservice:
      10
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  3. 4G op 25-5-2016 om 20:28 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-Mobile heeft mij met zijn nieuwe netwerk positief verrast. Tot op heden geen problemen onder vonden. Internet is super snel! Gesprekskwaliteit is top! Geluiden zijn kraak helder. Waar ik me wel over kan klagen is dat de kortingen op je abonnement alleen tijdens je contract duur gelden. Dus over 12-24 maanden vervalt de korting(en) en betaal je ineens een veel hoger bedrag. Dus in principe moet je of verlengen of overstappen als je weer minder wilt gaan betalen. Ik weet dat andere grote providers de kortingen laten lopen zo lang je je abonnement niet wijzigd. Hier kan T-Mobile wat aan doen. Buiten dit een zeer sterke provider geworden.
    • Netwerk kwaliteit. Klantenservice.
    • Abonnements vormen, kortingen gelden alleen tijdens je contract duur 12-24 maanden.
    • Prijs
    Beoordeling
    8
    • Prijsstelling:
      6
    • Klantenservice:
      8
    • Bereik/dekking:
      8
    • Bestelproces:
      8
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      8
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  4. MRRJ op 24-5-2016 om 08:49 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds enkele jaren heb ik een abonnement bij T-Mobile, ik had altijd een redelijk goed bereik in het buitengebied waar ik woon. Sinds 6 maanden is het bijna onmogelijk om uberhaupt nog maar fatsoenlijk te kunnen bellen. Het maakt niet uit waar ik bel, binnen of buiten, de verbinding valt diverse keren tijdens de gesprekken weg. Zodra ik me een halve meter verplaats gaat het even goed om vervolgens weer storing te geven. Het mobiele netwerk is ook om te huilen, traag, niet werkend en met een beetje geluk is een pagina binnen 5 minuten geladen. Ik heb contact gehad met de klantenservice van T-Mobile en zij geven aan dat de verbinding/ontvangst inderdaad achteruit kan zijn gegaan omdat enkele masten zijn verplaatst. Ze konden me een korting van 20% op mijn rekening aanbieden zolang mijn contract loopt. En dat staat niet in verhouding met wat ik moet betalen voor een dienst die ik bij ze afneem die zeer slecht wordt geleverd. Diverse keren contact gehad met T-Mobile over het slechte bereik...zeer starre en verveelde medewerkers die zeiden dat ik het maximale aan coulance al heb gehad en dat ik daar maar blij mee moet zijn. Binnenkort loopt mijn contract af, voor mij geen T-Mobile meer, al was het alleen al om de onvriendelijke klantenservice.
    • Onvriendelijke medewerkers bij de klantenservice. Denken niet mee met de klant. Jammer,gemiste kans. Een vriendelijk woord kan juist het verschil maken.
    Beoordeling
    2
    • Prijsstelling:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Facturering:
      5
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  5. a.Verheyden op 20-5-2016 om 12:02 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    eerst boos worden , jammer
    • gelukkig is het nu snel opgelost , dat kan dus ook
    Beoordeling
    4
    • Klachtenafhandeling:
      3
    • Klantenservice:
      5
    • Bereik/dekking:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      5
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    Ik zou deze provider aanradenNee
  6. Zaandammer op 19-5-2016 om 16:32 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Sinds een korte tijd zit ik bij T-Mobile. En wat is dat nieuwe 4G netwerk van T-Mobile super snel! Ook overal goede bereik. Ik heb T-Mobile een 2e kans gegeven en tot op heden absoluut geen spijt. Eigenlijk moet je het oude netwerk gewoon vergeten.

    Ik zou zeggen mensen geef het ook een 2e kans want ze hebben het echt verdiend met hun nieuwe 4G netwerk.
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      10
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      6
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    • Bereik/dekking:
      10
    Ik zou deze provider aanradenJa
  7. A.Verheijden op 19-5-2016 om 14:54 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T mobile heeft zomaar mijn beltegoed en nummer geblokkeerd,ik kwam daardoor onverwachts in de problemen,na contact gaven ze het toe,maar doen er veel te lang over om het te herstellen,ik heb vandaag aangegeven dat er haast bij is omdat ik zondag met de ns moet reizen,terwijl die ook niet echt betrouwbaar is,en ik dus de telefoon nodig heb.Hoe halen ze het trouwens in hun hoofd om alles zomaar te blokkeren??
    • Sneller de fouten herstellen..trouwens nog beter is om niet zomaar geld en nummer te blokkeren,Hoe kan dat zomaar?????
    Beoordeling
    4
    • Prijsstelling:
      n.v.t.
    • Facturering:
      n.v.t.
    • Klachtenafhandeling:
      4
    • Bereik/dekking:
      6
    • Klantenservice:
      6
    • Bestelproces:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  8. Toni op 15-5-2016 om 17:40 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Een groot drama! Ik probeer nu al maanden de factuur om te zetten van prersoonlijk naar zakelijk. Inmiddels 10 medewerkers aan de telefoon gehad. Niemand belt terug, terwijl ze dat wel beloven. Niets wordt vastgelegd in de computer. Dus ik mag het verhaal steeds weer opnieuw doen. ......Ten einde raad....dan maar mijn abonnement opzeggen. Maar dat kost heel veel geld. Waardeloze service. Youp heeft echt gelijk!
    Beoordeling
    2
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Bereik/dekking:
      5
    • Klantenservice:
      1
    • Facturering:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
  9. Cihan op 11-5-2016 om 20:33 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    T-Mobile is qwa netwerk zeer goed voor uitgegaan met de uitrol van 4G. Vroeger was het een drama! De klanten service helpt je zeer vriendelijk en goed. Nummerbehoud is bij mij probleem loos verlopen. Je wordt tevens heel goed op de hoogte gehouden over de status van je nummerbehoud. Ik heb tot zover nog niks te klagen. En oja de optie om met een simonly abonnement kosteloos en per direct te upgraden naar een abonnement met toestel is echt fantastisch bedacht! En ook heel klant vriendelijk dat je sim only abonnement per direct wordt vernietigd en je nieuwe abonnement direct in gaat is zeer mooi! Ga zoo door T-Mobile!
    • Verbeterde netwerk, klantvriendelijkheid, samenstelling bundels.
    • Prijs en netwerk kan altijd beter. Binnen bereik is toch iets minder dan buiten bereik.
    Beoordeling
    8
    • Klantenservice:
      8
    • Bereik/dekking:
      7
    • Klachtenafhandeling:
      n.v.t.
    • Online dienstverlening:
      8
    • Prijsstelling:
      6
    • Bestelproces:
      8
    • Facturering:
      8
    Ik zou deze provider aanradenJa
  10. M Hendriks op 10-5-2016 om 11:01 Reageer
    • *
       
    • *
       
    •  
       
    • *
       
    Tijdens het bestellen van twee abonnementen ging het al mis met het aanvragen van nummerbehoud. Dat zou men aanvragen, blijkt achteraf dat dit niet is gebeurd. Tevens waren de abonnementen al ingegaan voordat mijn oude abonnementen waren beëindigd. Een wij maar betalen voor een nog niet ingegaan abonnement.
    Na veel gedoe met klachten afhandeling mijn abonnementen kosteloos kunnen annuleren bij tmobile. Maar men blijft vanuit tmobile mails sturen met rekeningen. Zelfs na annuleren blijft men abonnementskosten incaseren voor een niet bestaande abonnementen.... Je komt er niet van af.
    Net weer een Mail gratis naar klachten afhandeling. Ik ga mijn bedrag wat geïncasseerd is maar weer eens storneren.

    WAS IK MAAR NOOIT AAN TMOBILE BEGONNEN.

    gezien wat wij hebben meegemaakt raad ik iedereen af om met TMOBILE in zee te gaan. Alles wat er fout kan gaan gaat ook fout. Voor ons nooit met tmobile.
    • Geen pluspunten...
    • Verbeter punten; Tja, waar moet ik beginnen....
    Beoordeling
    1
    • Facturering:
      1
    • Bereik/dekking:
      1
    • Prijsstelling:
      1
    • Bestelproces:
      1
    • Klachtenafhandeling:
      1
    • Online dienstverlening:
      1
    • Klantenservice:
      1
    Ik zou deze provider aanradenNee
Laad meer ervaringen