Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Kruidvat Mobiel

Kruidvat Mobiel reviews en ervaringen

Om je te helpen bij de keuze voor de mobiele provider die het beste bij jou past, willen wij je zoveel mogelijk informatie over Kruidvat Mobiel geven. Twijfel je nog? Lees dan de reviews over Kruidvat Mobiel. Is Kruidvat Mobiel je huidige mobiele aanbieder en wil je zelf een ervaring en/of review over deze provider plaatsen? Deel deze hier met andere consumenten.

Archief 2022

Onderstaande ervaringen zijn afkomstig uit ons archief. In de tussentijd kan de dienstverlening van Kruidvat Mobiel zijn veranderd. Lees hier de nieuwste reviews.

Klantervaringen over Kruidvat Mobiel

  3
  Bestelproces: 2
  Bereik/dekking: 7
  Prijsstelling: 2
  Klantenservice: 6
  Facturering: 2
  Klachtenafhandeling: 2
  Online dienstverlening: 2
  Oostingh 28-9-2022 - 12:39

  Zelfs de
  Cheffin wist niet dat je bij Kruidvat met nummerbehoud kunt overstappen, laat staan bij de kassa. Ze beweerde zelfs dat ik het volkomen Fout had. Mooi niet!

  • Personeel is in veel gevallen uiterst vriendelijk!
  • De problemen met telefonie komen gewoon door een slechte opleiding en het ontbreken van een map met juiste informatie. Dat je eerst op de PC info moet opzoeken spreekt voor zich: fout!!
  7
  Klantenservice: 5
  Facturering: 6
  Online dienstverlening: 5
  Bestelproces: 10
  Bereik/dekking: 10
  Klachtenafhandeling: 4
  Prijsstelling: 8
  Ben 1-8-2022 - 13:22

  Voicemail aan : 12331
  Voicemail uit: 12339

  Voor het aan en uitzetten van je voicemail moet je betalen. Op de website van Kruitvat mobiel kun je deze nummers niet vinden. Verder kun je de tarieven niet inzien de link waarnaar verwezen wordt is dood. De klantenservice is niet gratis bereikbaar.

  • Goedkope tarieven alleen L-mobi is goedkoper en werkt ook op het KPN netwerk.
  • Betere klantenservice.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.