Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Hoe verdienen wij?

Als bezoeker van Bellen.com betaal jij niets, onze diensten zijn gratis. En telecompartijen betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Waar verdienen wij dan aan? Als jij via onze site een product of dienst bestelt, dan doe je dat bij een telecompartij of webwinkel. Zij betalen daar een eenmalige vergoeding voor, aan Bellen.com. Zo kunnen we onze service gratis aanbieden.

De hoogte van de vergoeding heeft geen invloed op de vergelijking. Ook het aantal klanten dat een bestelling plaats maakt geen verschil. Plus telecomaanbieders waar Bellen.com geen samenwerking mee heeft, worden wel meegenomen in de vergelijking. Zonder dat hier een vergoeding tegenover staat. Dit doen we omdat wij onafhankelijk zijn en de vergelijking zo volledig mogelijk te maken. En zo maken we tegelijkertijd de markt voor telecomproducten transparanter, voor jou.

Daarnaast halen we inkomsten uit banners en advertorials. Adverteerders hebben daarbij geen enkele invloed op de vergelijkingsresultaten.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie