Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Hoe volledig zijn wij?

Met 21 telecompartijen in de vergelijker is Bellen.com de meest volledige vergelijkingssite voor telecomproducten. Telecomaanbieders betalen ons niet om opgenomen te worden in de vergelijking. Doordat de telecompartijen de volgorde in de ranking niet kunnen beïnvloeden, staat het voor jou voordeligste product altijd bovenaan in de resultaten.

Wij vergelijken alle partijen die hun informatie ter beschikking stellen. We tonen dus ook producten van bedrijven die je niet via Bellen.com kunt bestellen. Op die manier vind je bij ons altijd een actuele en zo compleet mogelijke vergelijking. Er ontbreken enkele (kleine) prepaidpartijen, omdat het onmogelijk is gebleken informatie te krijgen dan wel te vinden.

Bellen.com heeft voor het tonen van de actuele toestelprijzen directe koppelingen met de meeste telecompartijen en een aantal webwinkels. De tarieven voor het abonnement, de prijzen per minuut en MB etc. komen uit onze eigen database.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.