Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Toelichting TOP 5 sim only

In Bellen.com's TOP 5 sim only kun je direct zien welke abonnementen het voordeligst zijn voor iemand met een gemiddeld profiel. Het betreft de goedkoopste abonnementen zonder telefoontoestel. Er zijn 3 tabbladen, voor contracten met een verschillende looptijd: een maandcontract, een jaarcontract en een contract voor twee jaar.

  • De TOP 5 sim only is gerangschikt op de laagste maandkosten per looptijd op basis van een gemiddeld belprofiel.
  • Het belprofiel wordt elk kwartaal opnieuw bepaald aan de hand van de RekeningScan.
  • We gaan uit van actuele, landelijk geldende abonnementen.
  • In de 'berekende kosten' zijn alle (ook verborgen) kosten verwerkt.
  • Als abonnementen van dezelfde aanbieder nagenoeg gelijk zijn, wordt slechts één getoond.
  • Als twee of meer abonnementen hetzelfde maandbedrag hebben, wordt er alfabetisch gerangschikt.
  • De internetsnelheid is gekoppeld aan het bundeltegoed, zodat je een pakket met bijpassende snelheid te zien krijgt, dat past bij jouw verbruik. Bij een verbruik van 500 MB of meer vallen pakketten met een snelheid kleiner dan 758 Kbps af. Bij een verbruik van 5.5 GB of meer vallen pakketten met een snelheid kleiner dan 2 Mbps af.  

Bekijk alle sim only deals voor het volledige overzicht van alle sim only abonnementen. Hier kun je ook aangeven hoeveel jij van plan bent te gaan bellen, sms'en en/of internetten met je mobiele telefoon. Met deze gegevens berekenen we wat elk abonnement jou persoonlijk gaat kosten per maand. Vervolgens adviseren we je de abonnementen met de meest gunstige prijs. Bij prijsdetails zie je hoe de berekening tot stand komt. Ook vind je hier een specificatie van de totale kosten.

Verder is het hier mogelijk je keuze te verfijnen qua kosten, contractduur, netwerk, provider, afrekenmethode, internetbundels, internetsnelheid etc. Per advies worden duizenden berekeningen gemaakt, omdat de mobiele telefoniemarkt buitengewoon complex is en er veel te berekenen valt.

Uniek aan de Belwijzer van Bellen.com is dat nagenoeg alle abonnementen worden vergeleken en alle tarieven, voorwaarden, kosten en addertjes onder het gras worden uitgeplozen. Zo krijg je altijd het beste en meest nauwkeurige advies op het gebied van mobiele telefonie.

Navigatie