Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Witte iPhone 4 pas later verkrijgbaar

door Jeanet Woldring

De lancering van de witte modellen van de nieuwe iPhone 4 is opnieuw vertraagd. De zwarte iPhone is wel gewoon leverbaar. Volgens Apple zijn de witte modellen lastiger te produceren dan verwacht. 

De witte iPhones zullen 'pas later dit jaar' leverbaar zijn. Er wordt geen concrete datum genoemd. De vertraging zou veroorzaakt worden door de glasleverancier, zo meldt iPhoneclub.   De verkrijgbaarheid van het populairdere zwarte model van de iPhone 4 zou niet in gevaar komen. 

Het nieuwste toestel van Apple is vanaf vrijdag 30 juli verkrijgbaar via T-Mobile, die vorige week de prijzen bekendmaakte. Bestaande klanten kregen toen de gelegenheid van voorinschrijving, hetgeen een overweldigend succes bleek.
 

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2010
Geactualiseerd: donderdag 28 mei 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie