Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Videobellen met iPhone via Skype

door Jeanet Woldring

Skype heeft videobellen toegevoegd aan de iPhone-applicatie van de chat- en telefoondienst. Volgens Nu.nl blijkt dat uit een blog van het bedrijf. De applicatie is ook te downloaden op de iPad en iPod Touch.

Gebruikers kunnen via Skype gratis videobellen met andere gebruikers van de iPhone, iPod Touch of iPad, of met mensen die Skype op hun laptop of desktop hebben geïnstalleerd.

Gratis
Het videobellen verloopt over de 3G-verbinding of via de wifi-verbinding, maar niet over het telefoonnetwerk. Hierdoor is videobellen gratis op de internetkosten na.

De nieuwe applicatie werkt op de nieuwe iPhone, maar ook op de iPhone 3GS. Wat betreft de iPod Touch werkt de functionaliteit op de derde en vierde generatie apparaten en op de iPad.

De chat en telefoondienst blijft de afgelopen tijd in populariteit groeien. Vorige maand nog bereikte Skype een nieuw record met 25 miljoen mensen die het tegelijkertijd gebruikten.

Bron: Nu.nl

Gepubliceerd: donderdag 30 december 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie