Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Verkoop Nokia Lumia 1020 gestart

Gisteren vond in Amsterdam de formele aftrap plaats voor de verkoop van de Nokia Lumia 1020, de eerste Windows Phone smartphone met Nokia's befaamde PureView camera. Bellen.com was bij de presentatie van deze camera smartphone met 41 megapixels en is onder de indruk! Alvast een voorproefje, later gevolgd door een uitgebreide review.

Zoomen opnieuw uitgevonden

De opvallendste eigenschap van de Lumia 1020 is dat deze een camera heeft met een resolutie van 41 megapixels en full HD-video. En je kunt er Nokia Lumia 1020 in wit, geel en zwartnatuurlijk ook nog mee bellen al kwam dat helemaal niet ter sprake op de demo-middag. Want, 'wie belt er nou nog?'

Volgens de fabrikant is het dé ultieme camera smartphone die er voor zorgt dat je zelfs meer op een foto ziet dan je met het blote oog hebt waargenomen.

Tijdens het evenement zagen we dat bijvoorbeeld gedemonstreerd op de foto van een bankbiljet. Het kan ook ideaal zijn bij concerten waar je achterin staat, op catwalk events of in het gewone dagelijkse leven waarbij we veel foto’s maken.

Perfecte foto's

Nokia Lumia 2013 met Pro CamDe Lumia 1020 belooft onder alle omstandigheden perfecte foto's af te kunnen leveren. In de camera worden zes fysieke lenzen gebruikt die ontwikkeld zijn door Zeiss. Door haar grote sensor is de camera ook in staat goede foto's bij weinig licht te maken. Optische beeldstabilisatie zorgt ervoor dat foto's nooit meer bewogen zijn, zelfs bij een langere sluitertijd. Wij gaan het allemaal uitproberen en zullen onze bevindingen laten weten.

Toestelprijs al dan niet met abonnement

Het toestel gaat los 699 euro kosten inclusief cover voor draadloos laden en is vanaf vandaag beschikbaar in de kleuren geel, wit en zwart. Naast deze cover is er ook een camera grip in de dezelfde kleuren verkrijgbaar. De camera grip geeft je net iets meer stabiliteit als je uit de hand filmt. Bijkomend voordeel is dat je met deze grip het toestel op een statief kunt zetten. Dit is aan te raden als je met een lange sluitertijd foto's neemt. De camera grip is tevens voorzien van een extra accu met een capaciteit van 1020 mAh. Weten wat het toestel kost in combinatie met een abonnement? Onze Toestelwijzer heeft al 75 abonnementen gevonden bij de Nokia Lumia 1020.

Skate demonstratie Nokia Lumia 1020 event

Skate demonstratie tijdens Nokia Lumia 1020 event

6 Lenzen Nokia Lumia 1020

De Nokia Lumia 1020 heeft 6 lenzen

Gepubliceerd: donderdag 26 september 2013
Geactualiseerd: maandag 22 juni 2020

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie