Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Sony Ericsson met nieuwe muziektelefoons

6 reacties

Sony Ericsson presenteert deze week in Las Vegas haar nieuwste muziektelefoons, de W880i en de W200i Walkman phone.

W880i

De W880i is voor het eerst te zien op de Consumer Electronics Show die deze week gehouden wordt in Las Vegas. Het toestel wordt een volgende mijlpaal genoemd in de ontwikkeling van dit soort telefoons. De W880i heeft alle muziekfeatures die fans mogen verwachten van de Walkman telefoonfamilie.

Het introduceren van het Walkman® merk in de mobiele telefonie is een van de grootste successen van de Zweeds-Japanse mobieltjesmaker. Volgens Sony Ericsson zijn er al meer dan 15 miljoen Walkman® telefoons verkocht sinds de introductie van de eerste Walkman telefoon, de W800i, in augustus 2005. Sony Ericsson is inmiddels erkend als een aanvoerder op het gebied van mobiele muziek. Toestellen van dit merk krijgen gemiddeld de hoogste cijfers in testen en vergelijkingen van Europese vak- en consumentenbladen, althans volgens HetBesteProduct.nl* op grond van eigen onderzoek.

De W880i wordt geïntroduceerd in de eerste helft van 2007. Op dat moment worden ook meer details over deze nieuwe Walkman® telefoon bekend gemaakt en zal het toestel te vergelijken zijn via de Toestelwijzer op Bellen.com.

W200i
Ook nieuw, maar minder uitgebreid en minder prijzig  is de  W200i, een combinatie van een gebruiksvriendelijke mobiele telefoon en de belangrijkste 'features die je nodig hebt om de eerste stappen te zetten in de richting van muziek op je mobieltje’.

Behalve muziekspeler is de W200i een volledig uitgeruste multimedia telefoon, compleet met een VGA camera met 4x digitale zoom en een geïntegreerd fotoalbum zodat men spontane foto’s kan maken, opslaan, of delen met familie en vrienden. De telefoon is ook geschikt voor video messaging, heeft een complete HTML webbrowser en zakelijke snufjes zoals push e-mail en pc-synchronisatie.

Deze betaalbare muziektelefoon die de bestaande serie MP3 spelers goed aanvult, is pas het tweede kwartaal van 2007 leverbaar voor 160 euro.

* Het Beste Product.nl  is een site voor productinformatie,  die o.a. helpt bij het vinden van goede websites voor het zoeken naar en kopen van de beste producten. Zo krijgt Internetten.nl de beste beoordeling voor ADSL abonnementen vergelijkingen.

Reacties (6)

Geplaatst door: Druk Ding ()

De W800i heeft standaard een zaklantaarn... Ze zijn gewoon vaak ver voor op anderen en een goed en gemakkelijk gebruikersmenu.

Geplaatst door: German ()

Hartelijk dank voor jullie gegeven tips.

Geplaatst door: devries ()

dan moet je een Nokia 5100 of 5140 nemen, die hebben een ingebouwde zaklamp.

Geplaatst door: Valie ()

Zet gewoon het flitslampje van je camera aan zou ik zeggen
SE heeft hier een handig knopje voor! 🙂

Geplaatst door: Valie ()

Zet gewoon het flitslampje van je camera aan zou ik zeggen 🙂
SE heeft hier een handig knopje voor!

Geplaatst door: German ()

De volgende stap zou moeten zijn: een mobiele telefoon met ingebouwde zaklantaarn.
Hoeft geen groots licht te zijn maar wel voldoende voor het sleutelgat. Of om de vertrektijden van de bus in het donker te kunnen lezen.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie