Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Samsung verkoopt meer mobieltjes dan Motorola

Samsung heeft voor het  eerst meer mobieltjes verkocht dan Motorola. Daarmee hebben de Zuid-Koreanen de Amerikanen van de tweede plaats verdreven, zo blijkt uit een rapport van marktonderzoeker Gartner.

Samsung verkocht in het derde kwartaal 22,9 miljoen mobieltjes, wat overeenkomt met een marktaandeel van 13,8 %. Bij Motorola bleef de teller steken op 22,4 miljoen (13,4 %).

In totaal werden er in de periode juli-september 167,1 miljoen mobieltjes verkocht. Nokia staat nog steeds bovenaan met een marktaandeel van 30,9 procent. Een jaar geleden was dat 34,2 procent.

In de vernieuwde GSM Toestelwijzer op Bellen.com, waar van ruim 200 toestellen informatie te vinden is, kunnen de Samsung mobieltjes (45!) vergeleken worden met bijvoorbeeld  de ingevoerde Motorola (26) toestellen. Van het merk Nokia staan er 63 type toestellen waarvan alle specificaties bekeken én vergeleken kunnen worden. Ook kunt u op de Toestelwijzer reacties en beoordelingen lezen en geven, uiteraard ook van andere dan bovengenoemde merken.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie