Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Prijs iPhone 4 omhoog per 1 november

door Jeanet Woldring

Vanaf 1 november gaat T-Mobile de prijzen van de iPhone 4 verhogen. Afhankelijk van het abonnement en het model iPhone, stijgen de tarieven van 40 tot 100 euro. De iPhone 4 wordt bij geen enkel abonnement meer gratis weggegeven.

De nieuwe prijzen zijn naar buiten gekomen nadat deze week bekend werd gemaakt dat Vodafone en KPN binnenkort ook iPhones van Apple gaan verkopen. T-Mobile had sinds twee jaar een exclusief contract voor de verkoop van de smartphones. Volgens de operator heeft de prijsstijging niets te maken met het einde van het exclusieve contract.

In onderstaande tabel staan de oude en nieuwe verkoopprijzen, met dank aan de iPhoneclub.


Zoals uit de tabellen blijkt heeft het zin om nog voor 1 november een iPhone aan te schaffen, omdat de toestellen bij sommige abonnementen flink in prijs stijgen. Wie nog snel een iPhone wil bestellen, kan terecht in de T-Mobile webshop.

Gepubliceerd: vrijdag 15 oktober 2010
Geactualiseerd: donderdag 30 januari 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie