Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Nokia en Sony Ericsson het 'groenst'

door Jeanet Woldring

Nokia en Sony Ericsson zijn de groenste fabrikanten van elektronica. Apple maakt een flinke sprong voorwaarts, terwijl Nintendo onderaan blijft bungelen in een ranglijst van Greenpeace.

Volgens de milieuorganisatie scoort de Japanse maker van gameconsoles zeer slecht op bijna alle criteria. Het bedrijf spant zich nauwelijks in om giftige stoffen uit zijn producten te verbannen en doet niets aan het inzamelen en recyclen van afgedankte apparatuur of onderdelen.

Het zag zijn CO2-uitstoot de laatste jaren steeds verder toenemen, ondanks beloftes om die jaarlijks met 2 procent te verminderen.

Bron: Nu.nl

Gepubliceerd: vrijdag 8 januari 2010
Geactualiseerd: zaterdag 9 januari 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie