Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Je oude Samsung telefoon is geld waard

door Jeanet Woldring

Je kent het wel: bij het afsluiten of verlengen van een abonnement mag je een nieuwe telefoon uitzoeken, maar waar belandt je oude toestel? Juist, onderin de rommellade. Bij Samsung zijn telefoons of tablets in september en oktober geld waard. Weten hoe?

Actie
Met de actie ‘Samsung taxeert, jij incasseert’ krijg je de kans om de aanschafprijs van je nieuwe Galaxy smartphone, Note of Tab te verlagen door je oude toestel in te ruilen. Het bedrag kan oplopen tot 300 euro. En zeg nou zelf, daarvoor laat jij je oude telefoon toch niet meer liggen?

Hoe werkt ‘Samsung taxeert, jij incasseert’?
Ga naar samsungtaxeert.nl en taxeer gratis je toestel. Het merk van de ingeruilde telefoon of tablet maakt niet uit, wel moet het verkrijgbaar zijn in Nederland.  De taxatiewaarde wordt bepaald op basis van een aantal factoren, zoals de staat van je toestel en het model. De waarde kan variëren van 10 tot 300 euro. Het is mogelijk om meerdere toestellen in te ruilen. Op deze manier kun je de aanschafprijs van een nieuwe Galaxy smartphone zoals de Galaxy S4, Tablet of Note flink verlagen.

Ga je akkoord? Stuur het oude toestel op of lever hem af bij een van de 500 Kiala punten bij jou in de buurt. Zorg dat de gevraagde documenten erbij zitten. Na goedkeuring van het toestel ontvang je binnen 30 dagen het taxatiebedrag op je bankrekening.

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2013
Geactualiseerd: vrijdag 12 juni 2020

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie