Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Terug naar het nieuwsoverzicht

HTC Desire 830 vanaf juli verkrijgbaar

door Anniek Kruijer

HTC brengt begin juli een nieuw midrange toestel naar Nederland: de HTC Desire 830. Deze dualsim-smartphone legt de focus voornamelijk op fotografie. Voor welk prijskaartje ligt de Desire 830 binnenkort in de winkels? 

HTC Desire 830

Net als alle andere toestellen in de Desire-lijn van HTC, bestaat ook deze smartphone voornamelijk uit plastic. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met full HD-resolutie. De Desire 830 wordt aangedreven door een 1,5 octacore-chipset, heeft 3 GB aan werkgeheugen en een accucapaciteit van 2800 mAh. De accu is niet verwisselbaar. Het 32 GB standaard interngeheugen is uitbreidbaar met een micro sd-kaart.htc-desire-830-dual.jpg

BoomSound

Aan de voorkant bevinden zich twee BoomSound-speakers die voor indrukwekkend geluid moeten zorgen. Volgens het bedrijf is de geluidskwaliteit bij het luisteren via een hoofdtelefoon ook uitstekend. Hierdoor is de smartphone interessant voor mensen die graag een optimale luisterervaring hebben, maar hier geen groot budget voor beschikbaar hebben.

UltraSelfie-camera

De focus van het toestel ligt voornamelijk op fotografie. DIt komt zowel aan de voor- als achterkant van de telefoon tot uiting. Voorop zit wat HTC zelf noemt een ‘UltraSelfie-camera’. Dat is een 4-megapixel frontcamera met extra grote pixels, of zoals HTC zegt UltraPixels. Daarmee wordt meer licht vastgelegd zodat je ook in het donker nog mooie selfies kunt schieten. De ingebouwde fotobewerker maakt het mogelijk om de selfies eenvoudig op te leuken.  Achterop vinden we een 13-megapixelcamera. Die is voorzien van optische beeldstabilisatie zodat video’s stabieler zijn en foto’s minder snel bewogen zijn. Dat komt vooral bij low-light foto’s van pas. 

Beschikbaarheid

De HTC Desire 830 zal vanaf 1 juli te koop zijn in Nederland met ondersteuning voor dual-sim. Het toestel krijgt een adviesprijs mee van 349 euro.

Anniek Kruijer

Content marketeer
Anniek Kruijer
Ik ben Anniek, tot januari 2019 medewerker van de Bencom Group. Met de artikelen op Bellen.com wil ik jullie onafhankelijk informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie.
Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Navigatie