Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

Google lanceert navigatie app voor mobieltje

door Jeanet Woldring

Google heeft gisteren Google Maps Navigatie in Nederland en België geëntroduceerd. De app is een gratis GPS-satellietnavigatie die straat- en satellietbeelden voor mobiele telefoons biedt.

Het online GPS-navigatie- en satellietnavigatiesysteem biedt stapsgewijze route-instructies als gratis functie binnen Google Maps. De bètaversie is geschikt voor mobieltjes die beschikken over Android 1.6 of een hoger besturingssysteem en is te downloaden in de Android Market. 

Kaarten en informatie wordt automatisch via het netwerk bijgewerkt. Google Maps Navigatie biedt ook verschillende mogelijkheden om routes weer te geven, bijvoorbeeld aan de hand van straatbeelden of luchtfoto's.

Gepubliceerd: donderdag 10 juni 2010

Jeanet Woldring
Jeanet Woldring Algemeen directeur

Jeanet Woldring is ruim 20 jaar als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze is eindredacteur van de content, nieuws- en persberichten op de Bencom websites. Jeanet is gespecialiseerd in het onafhankelijk vergelijken van telecom, energie en verzekeringen voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Door jarenlange ervaring heeft ze een brede kennis van de ontwikkeling van deze geliberaliseerde markten en schrijft er ook regelmatig over.

Dit nieuwsbericht is ouder dan een jaar. Je kunt daarom niet meer reageren.

Laatste nieuws

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie