Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
Wolfgang

Wolfgang telefoon kopen

Hieronder vind je het overzicht van alle Wolfgang telefoons. Klik op een toestel om alle specificaties te zien. Je kunt de telefoon los kopen of een abonnement met telefoon afsluiten. Vergelijk de prijzen van de verschillende leveranciers en vind de beste deal.

AT Mobile, beter bekend als Wolfgang, bracht sinds april 2012 toestellen op de markt onder de naam Wolfgang. Deze toestellen waren alleen verkrijgbaar bij supermarktketen ALDI. Alle Wolfgang smartphones draaien op het Android OS en kenmerkten zich door de lage prijs.

AT Mobile is in 2017 failliet verklaard. Helaas zijn vervangende accu's/batterijen lastig/niet te verkrijgen. De toestellen krijgen geen Android updates waardoor de veiligheid in gevaar kan komen. Het is verstandig een ander telefoon aan te schaffen. Als er een alternatief beschikbaar is dan zie je dat bij het door jou gekozen toestel verschijnen. Staat er niets dan kun je in onze toestelvergelijking bekijken wat de opties zijn.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.