Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Samsung Z500
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Samsung Z500

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Samsung Z500. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Other
 • Schermdiagonaal
 • Intern geheugen
  50 MB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  1 megapixel
 • Gesprekstijd
  3 uren
 • Standby-tijd
  180 uren
 • Introductie
  2e kwartaal 2005
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Samsung
Plaats een ervaring
 1. ruud zeeman op 8-12-2007 om 21:32
  zeer tevreden, ik ben niet zo`n samsung fan ivm wat problemen met samsung telefoons in het verleden, maar de Z500 is wat mij betreft het beste zakelijke mobieltje dat samsung ooit gemaakt heeft. Alleen de standbytijd is minder naarmate de accu ouder wordt, logisch maar het was al niet bijster goed. Toestel is stevig, en ligt goed in de hand, mooi model. Gen flits, matige camera en geen radio, maar wel een goede connectiviteit (UMTS, IR, bluetooth, datakabel mogelijkheid) en een makkelijke bediening. Handig is de 2e camera, leuke gadget.
 2. Claudia op 11-2-2007 om 13:31
  Tot voor kort best tevreden behalve dat de batterij snel leeg is en de mp3 te zacht. Na aanschaf van bluetooth echter een ramp. Inmiddels is hij na 1 jaar en 3 mnden niet meer te gebruiken. Hij blijft hangen bij het initialiseren. Ik krijg hem dan ook niet meer uit tenzij ik de batterij los haal. Al mijn gegevens nu kwijt. Balen!!!!
 3. michael maertzdorf op 17-1-2007 om 15:47
  leuke telefoon heb hem alweer een tijdje, werd toen gebeld door vodafoon NL, en heb hem toch gekozen... zeer zeker geen slechte telefoon, op verschillende sites gezien dat er ipv een 900, een 1200mw, accu is, same met UMTS uitzetten, moet ie het hopelijk langer dan 1-3dagen uithouden
 4. Sander op 9-12-2006 om 16:50
  Heb deze telefoon nu een tijdje maar vanaf het begin onetevreden erover!!! De batterij van deze telefoon is de slechtste die ik ooit heb gehad (zijn er nu toch snel een stuk of 10)
  Binnen een dag is batterij helemaal leeg, en als ik hem meer gebruik redt ie de avond niet eens
 5. leuke telefoon, je kan er veel mee, maar wel de slechtste die ik ooit heb gehad!
 6. Erg mooie, moderne telefoon, maar ook niet té. helaas, de battery is echt veel te kort, maar voor de rest makkelijk menu. helaas had ik de verkeerde telefoon gekregen, een volledig zwarte. niet zooals op de foto, hij is helemaal zonder zilver. niet mooi. ga ik ook terug brengen en anders doen. voor de rest supah!
 7. ik heb ook een samsung z500 maar als ik mijn telefoon oplaad en hijs volledig opgeladen schakelt ie zichzelf uit weet iemand hier iets van?!
 8. Deze telefoon heb ik net opgehaald...maar ik snap er niets van want mensen kunnen mij niet bellen maar ik hun wel ! Is dit alleen de eerste dag of zijn de instellingen verkeerd van de telefoon ?
 9. ik heb deze telefoon nou zo`n 7 maanden heb ehm nou al 4 keer moeten terug brengen. vanwege batterij en bluetooth maar verder vind ik een hele leuke telefoon. en vind de extra geheugenkaart egt idiaal.
 10. heb `m nu al een tijdje, maar vind `m steeds minder prettig, het geluid is erg zacht van mp3, en de accu is gauw leeg. verder kun je er wel veel mee doen, zelfs zonder geheugenkaart, is er voldoende geheugen op de tel. zelf.

Navigatie