Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Samsung M8800 Pixon
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Samsung M8800 Pixon

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Samsung M8800 Pixon. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Other
 • Schermdiagonaal
  3.2 inch
 • Intern geheugen
  200 MB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  8 megapixel
 • Gesprekstijd
  4 uren
 • Standby-tijd
  290 uren
 • Introductie
  4e kwartaal 2008
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Samsung
Plaats een ervaring
 1. casper op 18-4-2012 om 02:12
  Ik heb al een tijd een samsung m8800 pixon !
  ben er erg tevreden mee!
  mijn vraag is kun je er ook whatsapp erop zetten?

  gr casper
 2. thanks rinky!mijn tochscreen deed ook niks meer, maar met jou tip doet hij het weer!
 3. tweety op 28-8-2011 om 00:59
  Microfoon kapot?

  Ik gebruik de Samsung Pixxon 8800 nu zo`n anderhalf jaar (nadat ik die tweedehands had gekocht). Ik ben er tevreden over en wil eigenlijk niet graag over naar een ander toestel. Qwerty toetsenbord en 8MP camera zijn erg practisch.

  Laatst heb ik het touchscreen moeten laten vervangen (€ 50,- bij een telefoonboer).

  Nu heb ik een nieuw probleem:

  Men verstaat men mij niet meer als ik iemand bel of een ander belt mij.
  Men krijgt dan hard geruis te horen.
  Ik kan de ander wel horen.

  Heeft iemand een idee wat er aan de hand is (microfoon kapot ligt voor de hand)
  en of er iets aan gedaan kan worden? Is dat kostbaar (hoorde ik)?:/
 4. hallo ik heb een samsung pixon en ikheb er games op gezet maar toen ik het jad bestand wou instaleren kreeg ik niet ondersteund bestand type weet iemand daar een oplossing voor
 5. yvonne meyer op 12-9-2010 om 17:04
  hierbij kom ik terug op mijn eerdere mededeling op dit forum dat ook mijn Samsung pixon 1 M 8800 een weigerend touchscreen had en daardoor feitelijk waardeloos werd, nu heb ik hem weer prima werkend door zowel batterij als simkaart uit te nemen en mijn telefoon zonder achterklep ca 15 minuten aan iedere zijde onder een lamp te verwarmen, warm niet heet!!!!. hierna toestel met stofzuiger uitgezogen om dan als finishing touch met een speciale doek, speciaal voor flatscreen tv, het scherm glanzend en zonder vingers op te wrijven en dan alles weer terugzetten in toestel en starten en nu doet hij het weer prima, vocht dus!!. Ik denk nu dat het aanbeveling verdiend om dit type Samsung bij niet gebruik in een stoffen en dus wat vochtwerende hoes op te bergen. ik hoop dat dit alles ook bij de andere pechvogels van dit forum werkt.
  Yvonne Meyer.
 6. Yvonne Meyer op 11-9-2010 om 14:13
  Ik heb nu 16 maanden mijn Samsung Pixon 1 M8800 en tot een paar dagen geleden naar grote tevredenheid. Nu werkt mijn touchscreen niet meer en ik kan dus mijn telefoon niet opstarten en dus o.a niet bellen en dat is het vervelende van de zaak want opgeslagen gegevens op je externe memory carf kun je er met een kaartlezer gewoon afhalen. Ik heb dit gegeven direct bij Samsung gemeld maar daar lezen ze geen mails kennelijk of houden zich stokdoof. Mijn man heeft, was ook Samsun fan, de Pixon 2 M 8910 en hodt nu zijn hart vast hoe lang zijn telefoon het nog doet.. Dat er wel eens iets stuk gaat zegt, in dit geval, niets over de kwaliteit van Samsung telefoons,maar de service zegt alles over het gegeven hoe Samsung kennelijk met klachten en defecten omgaat.
 7. Hey,

  Voor iedereen die problemen heeft met z`n touchscreen van z`n samsung pixon m8800. Dit is de oplossing: als je aan de rechterkant van je telefoon net onder de volume knop voorzichtig je nagel (of iets anders scherps) tussen het touchscreen en de behuizing wrikt en naar buiten beweegt (net alsof je je touchscreen omhoog duwt) zul je merken dat ie het weer doet. Daar zit namelijk de aansluiting van je touchscreen naar je phone board.

  Succes!!
 8. hoi, ik heb de samsung pixon nu ook enkele wekenheb ook het probleem met de batterij die binnen de dag leeg is, dus ook al opnieuw geweest naar de levenancier en ik het een splinternieuwe gsm gekregen, maar opnieuw zelfde probleemG3-netwerkverbinding (GPRS) was grootste batterijvreter. om deze uit te schakelen: *#4777*8665#ik heb dit zelf geprobeerd en dit kan je dan idd uitzetten, nu afwachten of deze ook de grote oorzaak wasVerder heel tevreden met de telefoonKevin
 9. Cristina op 1-8-2010 om 12:45
  Hallo allemaal,

  sinds vanochtend doet het scherm niet, gisteren deed ie zonder problemen.
  Ik lees dat er meer mensen deze probleem hebben en ik vroeg me af is het bij jullie opgelost.
  Zelf heb ik een verzekering dus misschien dat ie help????
  Graag lees ik jullie reacties,

  Groetjes,

  Cristina
 10. tamaar op 31-7-2010 om 18:16
  Heb sinds afgelopen weken (heb hem net 1 jaar) continu problemen met mijn touchscreen die niet werkt.
  Behoorlijk irritant...Ben er inmiddels al achter dat ik niet de enige ben...Zonde, was wel blij ermee maar goed nu kan ik geen eens mijn pincode intoetsen..Beetje jammer..

Navigatie