Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Samsung I900 Omnia
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Samsung I900 Omnia

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Samsung I900 Omnia. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Windows
 • Schermdiagonaal
  3.2 inch
 • Intern geheugen
  8 GB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  5 megapixel
 • Gesprekstijd
  10 uren
 • Standby-tijd
  430 uren
 • Introductie
  3e kwartaal 2008
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Samsung
Plaats een ervaring
 1. laetitia op 3-7-2013 om 11:43
  ik heb deze gsm al een tijdje.ik kreeg een andere van een vriendin, maar die is nu stuk.blijkbaar stond er een wachtwoord op en dat ben ik nu vergeten.weet iemand hoe ik hem terug kan gebruiken.resetten helpt niet.
 2. Annemaire op 23-9-2010 om 01:19
  Slechtste toestel dat ik ooit heb gehad. na een half jaar heb je hem redelijk door maar het blijft erg klantonvriendelijk.
  Vooral bellen gaat erg onhandig! Als je in een keuzemenu komt moet je telkens eerst de "actieknop" intoetsen voor je verder kunt. Dit werkt dan zo traag dat je vaak opnieuw kunt beginnen!
  Batterij vaak erg heet.
  Ik moet inmiddels wat lager toetsen dan waar het scherm aangeeft, anders klopt het niet wat ik aanraak.
  Ik tel de dagen af dat ik een nieuwe telefoon kan uitzoeken. Gebruik voorlopig maar even de oude van mijn dochter.
 3. Omnia is een van de beste telefoons die ik afgelopen jaren heb gebruikt en ik heb er minimaal 3 verschillende per jaar.

  Zakelijk ideaal en snel met agenda en contacten sync
  Prive ideaal met photos nemen met 5 megapixel
  Prive ideal met muziek luisteren met 2x 8gb opslag
  Prive en zakelijk handig navigeren met GPS
  Bluetooth werkt goed met parrot mk6100 carkit , dankzij goede samsung bluetooth kwaliteit

  Bel geluid. Ik ben het met de andere reviewer oneens, want ik ben erg kritsch over de geluidskwaliteit ik heb er vele hierdoor afgekeurd en ook vele HTC hierdoor, maar samsung is vaak wel goed samen met Nokia en dure Sony Ericssons, maar deze is erg goed.

  Touch screen is wennen, maar na wat gebruik, heb ik geen pennetje nodig.🙂
 4. Gerben op 4-3-2009 om 12:28
  Een slechtere telefoon dan deze is niet denkbaar!

  De telefoon is zwaar en zeer (!) onhanidg in gebruik. Ongebruiksvriendelijker kan eigenlijk niet. Een voorbeeld is het bellen; indien je een keuzemenu krijgt is het onmogelijk om een cijfer in te toetsen. Je moet eerst continue de actieknop intoetsen (welke knop dat is merk je pas na uren zoeken...) en dan is er nergens de ouderwetse cijferkeuze terug te vinden.

  De geluidskwaliteit is dramatisch. Ik ben een beetje doof en heb een goede telefoon nodig; iedere telefoon is beter dan deze.

  De mogelijkheden op deze telefoon lijken legio maar het meeste is zo ongebruiksvriendelijk gemaakt dat je de mogelijkheden niet eens probeert uit te zoeken.

  Al meer dan 10 jaar heb ik een mobiele telefoon en ik heb er evenzoveel versleten. Deze telefoon is met afstand de slechtste ooit!!! Deze telefoon is niet eens sterren waard...
 5. Mw Aarts op 23-2-2009 om 10:44
  Het was mijn eerste touchescreen-mobiel. De ervaringen zijn wisselend. Er zitten vele mogelijkheden op, maar na een klein half jaar heb ik het toestel wel gezien. De touchplayer (mp3) is beperkt in functies. Het geluid is niet naar mijn wens. Het overzicht van alle gedownloade muziek is slecht. Via Media-player afspelen is een alternatief, maar daar kun je het geluid alleen harder of zachter zetten. Wel beter overzicht van de 600 nummers die ik er nu op heb staan. Het touchscherm is goed, overzichtelijk. Heb hem niet op de widget staan. Is een onzin detail vind ik. Bijgeleverde oordopjes slecht passend. Radio-ontvangst alleen via koppeling van de oordopjes (antenne!) mogelijk. Gaat via zelfde aansluiting als batterijopladen. Onhandig!.
  In de auto is de OMNIA niet te gebruiken om te bellen. Het toetsenblok moet je telkens verwijderen voor je kunt kiezen. Geen speakersfunctie aanwezig. Bij bellen verschijnt er een beveiliging voor je mechanische knoppen, aan de voorkant. Zit je bij bellen in een keuzemenu (wat vaker voorkomt dan je denkt!) moet je telkens eerst de "actieknop" intoetsen voor je verder kunt. Wie heeft dit verzonnen????
  De bijgeleverde etui (millionairspack) heb ik gelijk gedumpt.
  De bijgeleverde stylo met draadje is handig om aan je mobiel te hangen. De andere stylo was al na 1 dag kapot.
  Google-maps werkt perfect. Internet (via kpn) prima. Werken met Word en Office oké.
  Na een paar keer vallen, werkt hij nog prima.
  Camera presteert onder de maat. Onscherpe foto`s. De kwaliteit van b.v. de Sony-Ericsson-camera is véééééél beter!
  Bij de OMNIA werd een zeer summiere uitleg geleverd, waardoor het forum op KIESKEURIG een uitlaatklep en vraagbaak werd voor vele gebruikers. Samsung krijgt hiervoor van mij een dikke onvoldoende. Momenteel is er meer info op verschillende websites.
  Helaas (nou helaas) is mobiel vandeweek flink nat geworden. Na drogen doet het touchescreen het prima, maar werken de mechanische knoppen niet meer. Geeft niet, want over enkele maanden komt er geen Samsung OMNIA meer.
 6. nathalie op 18-2-2009 om 08:02
  😛 Dit is een toestel waar je niet zo snel afstand van neemt. Het enige wat ik vind is dat er moeilijk spelletjes voor te vinden zijn en het lederen hoesje van de miljonairspack trekt je accu leeg in no time. Super toestel met veel functies......

Navigatie