Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Samsung E720
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Samsung E720

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Samsung E720. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Other
 • Schermdiagonaal
 • Intern geheugen
  90 MB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  1 megapixel
 • Gesprekstijd
  3 uren
 • Standby-tijd
  180 uren
 • Introductie
  2e kwartaal 2005
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Samsung
Plaats een ervaring
 1. Super mobiel. Niet kapot te krijgen, heb hem inmiddels al bijna 5 jaar in bezit en nog steeds doet hij het perfect.

  Minpuntje is wel dat er geen extra geheugenkaart in past.
 2. Een verder goed toestel voor zijn prijs. Het display voor op is een kleurenscherm van goed kwaliteit alleen jammer dat de mp3 toetsen makkelijk aan gaan in je zak. Geluidskwaliteit wat minder, dat is erg jammer want het is toch (Net als de walkmanphone van Sony Erricson) een mobiel bedoelt voor muziek (De mp3 toetsen voorop. Verder veel mogelijkheden, ik mis alleen de music DJ want er stond op de doos dat die erin zou zitten. Ik vind het een mooi toestel alleen die rare bobbel boven de batterij vind ik spuuglelijk, ook de bovenkant is moeders mooiste niet. Voor de 150 euro die ik er voor betaald heb geen aanrader voor nu. Nu zou ik er maximaal 100 Euro voor uit geven.
  Lars
 3. ik heb deze mobiel nu al een jaar en het bevalt me wel alleen jamer dat het niet zo`n goede geluidskwaliteit heeft maar verder is het een makkelijk en goed toestelletje
 4. Weet ik niet. op 9-3-2007 om 16:57
  Weet ik niet.
 5. Nou ik vind ook wel mooie toestel maar helaas display gaat snel defect ik heb nog dit toestel 1,5 jaar in bezit al nu geeft het op display deze was mijn eerste samsung telefoon in me leven na deze ervaring heb ik besloten nooit meer samsung nemen als aan mij vraagt de beste telefoon van wereld is nokia gewoon de beste kwaliteit heb aantal keer in bezit gehad nooit problemen gehad heb nog in me bezit nokia 6150 en werkt nog 100% goed, dit was mijn mening over samsung. Nog een ding heb ook huis telefoon gehad van samsung binnen paar weken was hij mors dood gelukkig was binnen garantie termijn kon nog mijn geld terug gekregen.
 6. Ik Hoop Dat Het un Goede Gsm is.
  maar ik heb al heel veel gelezen over dit toestel🙂
  morguh kan ik hem gelukkig hopelijk halen 🙂

  xxxxx kitty
 7. andriesa op 5-1-2007 om 13:40
  ik vindt het een mooi toestel, aleen weet ik niet hoe ik van af de computer kan downloaden naar de telefoon. verder is het een superrr telefoon!!
 8. Harm-Jan op 25-12-2006 om 12:39
  Ik heb deze mobiel ook.
  Ik ben er zeer tevreden mee, alleen ik heb hem nog geen dag, dus ik kan niet veel dingen er over zeggen.
  Ik vind wel dat hij er prachtig uitziet, alleen jammer dat er geen oordopjes bijzitten, en dat bluetooth gedoetje voor in de computer. Ik heb bluetooth uitgeprobeerd, alleen geen ver berijk.En jammer dat er geen infrarood opzit, want als kameraden oudere telefoons hebben, kun je die niets sturen. Maar verder een heel mooie mobiel.
 9. er zit helemaal geen infarood op:S er zit blouthood op
 10. Goeie mobiel alleen inderdaad gween infrarood=SVerder een toppie apparaat😉

Navigatie