Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Samsung D900
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Samsung D900

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Samsung D900. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  Other
 • Schermdiagonaal
 • Intern geheugen
  80 MB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  3,2 megapixel
 • Gesprekstijd
  6 uren
 • Standby-tijd
  250 uren
 • Introductie
  3e kwartaal 2006
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Samsung
Plaats een ervaring
 1. Hallo,

  Hoe kan ik met een samsung d900 aan elke beller een verschillende ringtone instellen,


 2. waarom hip doen als je een Groninger kan zijn op 14-4-2008 om 22:52
  ik vind de d900 egt een super gaafe telefoon, alles zit er op en aan gewoonweg SUPERRRRRRRRRR!!!!!!
  ( is wel meer dan een dikke 10+ waard)
 3. waarom hip doen als je een Groninger kan zijn op 14-4-2008 om 22:49
  ik vind de d900 egt een super gaafe telefoon, alles zit er op en aan gewoonweg SUPERRRRRRRRRR!!!!!!
 4. ik ben van plan deze telefoon te nemen, bij een abo natuurlijk. lijkt me een goed toestel.
 5. lakjflkaer op 25-4-2007 om 19:16
  Wie weet hoe duur die is?? of is het met een abbo.. ik vind hem wel vet mooii!!!
 6. Samsung D900 op 19-2-2007 om 17:46
  Ecchttt Een suprr Tel.
  Hij is wel dun het lijkt netalsof hij snel breekt maar dat is niet zo en ook goeie mp3,camera er zitten veel dingen in de D900.
  ongetwijfeld een Dikke Tien
 7. apotheosis op 18-2-2007 om 15:51
  Ik heb de samsung nu enkele dagen en ben er zeer tevreden van.
  Het enige minpuntje is dat ik voor mijn berichten geen toon naar keuze kan nemen terwijl ik dat met m`n vorige gsm wel kon,is toch wel een foutje die samsung daarin heeft gemaakt maar het is zeker geen ramp en geen reden voor mij om geen samsung meer te kopen.(Tenzij het toch gaat?).

  Het is een zeer mooie gsm die ook makkelijk in de hand ligt en vooral ook niet zwaar is wat ik wel heel goed vind.
  Ook dat schuifsysteem is schitterend en ik heb helemaal geen last van speling of wat dan ook,alles werkt perfect.Het is dus wel een gsm waar je zorg voor moet dragen omwille van dat schuifsysteem en dat scherm,nogal logisch ook vind ik.

  De kwaliteit van foto`s nemen is ook heel goed en de foto`s die je via internet op je gsm kan zetten zijn ook zeer mooi op je gsm te bewonderen.
  Muziek en bewegende plaatjes op je gsm zetten met kabeltje die er bij is geleverd is zeer makkelijk.En de cd/software die je moet opzetten is ook allemaal easy.

  Het gebruik ervan is zeer makkelijk maar is uiteraard wel een kleine aanpassing als je bv een nokia hebt gehad maar met een beetje zoeken en doen is alles zeer makkelijk te vinden en te bedienen.

  Levensduur van de batterij kan ik voor de moment nog geen 100% een mening over geven maar op het eerste zicht ziet ook dat er oke uit.Hetgeen ze tonen van zoveel uren klopt meestal niet zenne dus daar mag je echt niet op afgaan.Als deze gsm 4 tal dagen mee gaat dan is dat voor mij zeer goed zelfs want m`n vorige gsm was telkens na 2 dagen al bijna volledig plat en als ik redelijk veel belde of smsste was deze al na 40 uur plat.

  Kijk,er zijn mensen die bijna heel de dag die mp3 gebruiken en dan klagen dat hun batterij vlug plat is maar dat is nogal logisch ook want een gsm dient in de eerste plaats om te bellen en berichten te verzenden en mp3 en foto`s trekken dat kost veel energy voor een batterij.Het enige wat je mss kan doen is een veel zwaardere batterij gaan kopen.

  En een 2 de minpuntje dat ik heb is dat je maar 70MB geheugen hebt en dat is zeer vlug vol gezet natuurlijk.Ik heb dan maar meteen een geheugen kaartje van 1GB gekocht en koste mij 44 euro.Allemaal geldklopperij natuurlijk maarja,ik heb er zelf voor gekozen natuurlijk.

  Er zit wel geen FM radio op maar das niet nodig.Daar bestaan genoeg ander zaken voor zoals mp3 spelers en dergelijke meer die de dag van vandaag geen geld meer kosten.

  Conclusie voor de moment over de samsung D900;zeer mooi en goed en gebruiksvriendelijk toestel die zeker z`n geld waard is en waar je wel meer zorg voor moet dragen dan vele andere gsm`s die op de markt liggen.Ik ben er dus voorlopig zeer over te spreken.
  ps;Betaal er zeker niet meer dan 340 euro voor want als je meer betaald dan is dat echt teveel dat je ervoor betaald.
 8. Erik ter Burg op 12-2-2007 om 20:34
  Echt een ideale telefoon, op een paar kleine minpuntjes na.

  Zo gaat de accu niet lang mee (helemaal niet als je m ook als mp3-speler gebruikt). De toetstoon uitschakelen is een heel gepruts, en heb probleempjes gehad met het gebruiken van de externe geheugenkaart. Ook zit er geen radio op.

  Maar verder een perfecte telefoon!
 9. Martijn Scholtemeijer op 6-1-2007 om 21:31
  Ik vind het een hele mooie en goeie telefoon. Hij heeft heel veel mogelijkheden en heeft een goede geluidskwaliteit. Een nadeel is wel dat je geen eigen berichttoon kan nemen, dus je moet kiezen uit 10 standaardtonen die je hoort als je een smsje krijgt. Voor de rest een toptelefoon en een hele goeie camera; hij maakt fantastische foto`s en heeft veel effecten. Zitten veel spelletjes op (als je ze leuk vindt). Een ander nadeel is als je gewoon in het menu zit en je drukt op het OK knopje, dan start hij meteen de internetverbinding en dat heb ik in het begin dus echt vet veel gehad, en dat ik dan op het rode telefoontje drukte en dat hij dan ook nog uit gaat, maar dat heb ik nu niet meer 🙂. Je kan er veel op kwijt bijvoorbeeld veel info over je contactpersonen, verjaardagen, notitie, e-mail, apart plaatje als diegene belt en ook nog een aparte beltoon als je wilt. MP3-speler ziet er mooi uit en is handig met veel functies, zoals equalizers (dat schrijf ik vast verkeerd) en een 3D-geluid. Verder heb ik alleen dat hij de smsjes die ik verzend niet opslaat, ofterwijl mijn Postvak UIT is altijd leeg... das wel stom vast iets fout maar dan moet ik hem weer 3 weken terug sturen net als eerst: toen was de accu niet goed en deed hij raar, en hij zou in 1 à 2 weken weer klaar zijn, nou mooi niet dus Vodafone... Maar voor de rest een supertelefoon! Echt aan te raden ik twijfelde eerst of ik heb zou nemen maar keb absoluut geen spijt!
 10. Heel mooi toestel, lekker functioneel en mooi van uiterlijk. Alleen jammer dat er geen voicedialing op zit is wel zo makkelijk met een Bluetooth oortje. Verder een aanrader...!!

Navigatie