Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
HTC Touch HD
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen HTC Touch HD

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de HTC Touch HD. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.
Specificaties
 • Besturingssysteem
  Windows
 • Schermdiagonaal
  3.8 inch
 • Intern geheugen
  512 MB
 • Werkgeheugen
  288 MB
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  5 megapixel
 • Gesprekstijd
  5 uren
 • Standby-tijd
  390 uren
 • Introductie
  4e kwartaal 2008
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van HTC
Plaats een ervaring
 1. christophe op 18-7-2011 om 19:09
  ik ben men blokkeringscode kwijt en kan de gsm niet meer gebruiken.
  kan iemand me helpen met enige vorm van reboot
 2. Kan iemand mij vertellen of ik ook apps kan downloaden op de HTC TOUCH HD ?


  Kan je er ook mee (Gratis smsen) (ping) of Whatts app??

 3. zal ik een hd touch hd kopen ja of nee ?
 4. Bieker op 4-12-2010 om 00:47
  Het enige apparaat waar je op schrijven kan, denk ik. Als dat zeker is, ga ik er voor
 5. willeke op 1-9-2010 om 17:23
  Heb hem nu 4 maanden, is al vuilnis door de afgebladderde verf, loslaten van het schermpje en het steeds uitvallen, kan hem resetten maar niet typen dus kom er niet verder mee.

 6. Ik ben zelf redelijk tevreden over de Touch HD
  De goede punten staan in de beschrijving, mooi beeld etc.
  Slechte punten: - Het loopt allemaal net niet smooth, dat vind ik persoonlijk irritant.
  - Je moet de telefoon goed leren kennen om hem volledig te kunnen gebruiken.(instellingen etc)
  - Je moet hem regelmatig resetten als je met apps gaat werken etc.

  Persoonlijk heb ik het gevoel dat ik een telefoon heb gekocht die niet helemaal af was, ik zou het prettiger vinden als HTC en Windows samen even de puntjes op de i zouden zetten en ik een volledige werkende telefoon zou krijgen in het vervolg.

  Waarschijnlijk voor mij geen HTC meer om de bovengenoemde reden.

  @Marco
  Dit was bij mij juist een pluspunt, mijn hond gooit na anderhalf jaar me telefoon kapot (touchscreen)ik ging eigenlijk al een nieuwe halen, zegt die vent van Vodafone dat ik nog garantie heb.
  Binnen een week had ik hem terug, alle krassen weg, alles was weer getest (testresultaten erbij), dat ding leek wel nieuw. Service was voor mij echt een 10 waard, maar ik begrijp dat je het een 1 zou geven.

  Groetjes Meg
 7. JANPETER op 21-5-2009 om 11:33
  geweldig ding

  iedereen moet er zo een hebben 8. :?
  Mensen kijk uit voor het merk HTC (Taiwan made) zeer maar dan ook zeer slechte kwaliteit service na een probleem.
  Lees mijn verhaal hierover. Goedemiddag,

  Is er iemand die ook nare ervaringen heeft met de service van de mediamarkt te Amsterdam arena en telefoonfabriekant HTC ???.
  Vreselijke lange wachttijden per telefoon en onbeschoft gedrag van medewerkers daar.
  Heb mijn 13 dagen oude telefoon ingeleverd omdat de verf al van het toestel begon af te bladderen, het betrof een HTC Touch HD telefoon die ik heb gekocht voor maar liefts é604,00.
  Na enige tijd kreeg ik een brief van de mediamarkt dat de telefoon val/stoot/druk/of klemschade had en dat het niet onder de garantie viel.
  Mijn verbazing was groot omdat ik de telefoon alleen voor het loslaten van de verf heen bracht wat ook staat op de inleverbon.
  Het voorstel van de mediamarkt is of laten maken voor é206,00 of é60,00 onderzoeks kosten betalen.
  Omdat ik er met de mediamarkt niet uit(zelfs het hoofdkantoor in Rotterdam wilde mij klacht niet aanhoren als excuus werd me verteld dat ze het te druk hadden) heb ik HTC europ gebeld en aan de medewerker daar mijn verhaal gedaan.
  In de eerste instantie was deze medewerker behulpzaam en beloofde mij zo snel mogelijk te helpen.
  Ook daar hoorde ik lange tijd niets meer van dus maar weer bellen.
  Het tweede telefoontje met de zelfde medewerker leverde ook weer niets op het enigste wat deze man mij kon mededelen was dat hij de klacht zou opsturen naar maarliefst Engeland.
  Mijn ergenis werd steeds groter omdat je toch van een bedrijf die in Nederland mobiele telefoons verkoopt mag verwachten dat ze op ze minst een service afdeling hebben in Nederland om snel de klachten te kunnen afhandelen.
  Na weer een telefoontje naar HTC kreeg ik een mevrouw aan de lijn die beloofde om deze week of uiterlijk die maandag van volgende week iets te laten weten.
  Maar ook dit kwam HTC weer niet na.
  Toen maar weer gebeld met HTC en ik kreeg weer de eerste heer aan de lijn.
  Ook werd ik meteen weer afgescheept met het verhaal meneer ik heb de klacht doorgegeven aan het hoofdkantoor in Engeland en als ik wat hoor neem ik contact met u op.
  Het zoveelste afschuifsysteem van HTC europ.
  Immidels ben ik de telefoon nu al bijna zeven weken kwijt met nog geen enkel resultaat.
  Heb mijn rechtsbijstand maar ingeschakeld en hoop dat deze meer resultaat boeken.
  Voor mij nooit meer een HTC telefoon de service is gewoon zeer bedroefend.
  Raad iederéén sterk af een HTC telefoon te kopen.
  Hoop dat ik hiermee mensen kan waarschuwen voor deze praktijken van HTC die voor veel geld zeer dure telefoons verkopen (made in Taiwan) die van een belabberde kwaliteit zijn en geen service kennen.
  Samengevat koop nooit een HTC mobiele telefoon om grote problemen te voorkomen.

  Vriendelijke Groet Marco :?

  Opmerking van de redactie op 7-5-2009 om 13:36
  a.u.b. geen namen publiceren
 9. harrie op 29-1-2009 om 19:00
  B) Yes inderdaad windows mobile......

  verder een hebbeding en weergaloos beeldmateriaal. Speaker is niet fantastisch maar ja, daar gebruik ik hem ook niet voor.

  Zakelijk erg goed, alle mail, synchroniseren agenda, bestanden openen fantastisch.

  Al bij al een zeer tevreden gebruiker !
 10. Callan op 8-1-2009 om 17:43
  Dit toestel is me enorm tegengevallen. Ik heb altijd Nokia`s gehad die vooral in het begin bekend stonden om hun gebruiksvriendelijkheid en goede batterijduur.

  Mijn laatste Nokia was een N95 8 Gb die ik eerlijk gezegd niet meer zo gebruiksvriendelijk vond. Bovendien was het toestel ook wat traag en erg dik (net of je met een baksteen in je broek loopt). Ik wilde daarom wat anders. De keuze zou niet vallen op een iPhone, omdat daar te veel (voor mij gebruikelijke) functies/toepassingen niet op zitten. De HTC Touch HD bood dat wel.

  Ik heb nog wel even getwijfeld en bij twijfel: niet doen! Helaas heb ik de Touch HD toch gekocht..!

  Wat is positief:

  - Mooi groot scherm: helder en erg scherp. Super!
  - Scherm reageert (ondanks af en toe een foutje) behoorlijk goed
  - Touch Flo 3D ziet er mooi uit en werkt redelijk makkelijk
  - Batterij gaat (als je het scherm na gebruik steeds uitzet) erg lang mee. Met gematigd bellen en af en toe wat internet (WLAN) doe ik makkelijk vier dagen (dag en nacht aan)

  Wat vind ik jammer:

  - Windows Mobile: ondanks de mooie HTC-schil, kom je nog erg vaak in lelijke en met name ongebruiksvriendelijke Windows-menu`s (Windows Mobile is echt het meest vreselijke besturingssysteem voor telefoons dat er op dit moment bestaat)
  - Het scherm roteert niet in elke applicatie. Met internet wel, maar met SMS`en bijvoorbeeld niet (terwijl je dan juist een groot toetsenbord in je scherm kunt krijgen)
  - Het geluid met bellen is uitstekend, maar de ingebouwde speaker is waardeloos. Het geluid is erg slecht en daarnaast resoneert de kast van de telefoon ook. Dat doet Nokia veel beter
  - Trilstand: wat trilt deze HTC mega-hard! Als je deze telefoon op je bureau hebt liggen schrik je je een ongeluk (net als je collega`s). Dit moet echt veel beschaafder
  - Internetten zou met Opera en het grote scherm een verademing moeten zijn. Dat klopt gedeeltelijk, want ik krijg met deze telefoon opvallend vaak `Netwerk Fout`. Daarnaast: als de pagina is geladen, dan schiet je eerst een stuk of zes keer helemaal onderaan naar de pagina (echt heel irritant) terwijl je juist naar boven scrolt om daar iets te lezen. Het lijkt ook wel of het toestel zelf links op internetpagina`s selecteert. Als ik op een link klik, dan selecteert het toestel maar wat anders en laadt dan de verkeerde pagina
  - Toestel loopt toch nog wel eens vast of menu`s verdwijnen of verschijnen zomaar (je krijgt dan bovenaan wat icoontjes die je vervolgens niet (meer) aan kunt klikken. Je moet je telefoon dan opnieuw opstarten (wat tergend lang duurt)
  - Het heen en weer schuiven over internetpagina`s gaat niet altijd even snel (blijft bijvoorbeeld een paar seconden hangen of hij bouwt het beeld niet snel genoeg op)
  - Hoe verstuur je gewoon heel simpel een foto met bluetooth? Hopeloos ingewikkeld
  - Fotokwaliteit overdag is redelijk, `s avonds (toestel heeft geen flitser) slecht. Je ziet wel in alle gevallen dat foto`s door een telefoon zijn gemaakt (kan ook niet anders met zo`n priegelig lensje)

  Wat stoort me het meest:

  De gebruiksvriendelijkheid. Windows is echt waardeloos. Bovendien lijkt de telefoonfunctie wel van ondergeschikt belang (en waarom heb je nou een telefoon?). Het is niet even een naam aanklikken en bellen. Ook het opzoeken in de contactlijst gaat niet handig. Als je door de lijst scrolt (met je vinger vegen over het scherm) wil je nog wel eens per ongeluk een contactpersoon selecteren (dat is overigens ook met internet het geval). Ook de traagheid is vervelend. Het toestel geeft een `touch feedback` (trilt dan eventjes om aan te geven dat het een commando heeft ontvangen), maar doet dat niet consequent bij alle opdrachten. Ook is de feedback soms veel te laat (dan komt de feedback later ergens een keer tussendoor).

  Voor mij een grote teleurstelling, ik wacht op de N97 of iets in die richting. Voor mij nooit meer Windows.Navigatie