Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
HTC Touch Diamond
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen HTC Touch Diamond

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de HTC Touch Diamond. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.
Specificaties
 • Besturingssysteem
  Windows
 • Schermdiagonaal
  2.8 inch
 • Intern geheugen
  4 GB
 • Werkgeheugen
  192 MB
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  3,2 megapixel
 • Gesprekstijd
  6 uren
 • Standby-tijd
  285 uren
 • Introductie
  2e kwartaal 2008
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van HTC
Plaats een ervaring
 1. Slechtste telefoon die ik ooit in mijn bezit heb gehad. NIET aanschaffen. Hij is traag en loopt regelmatig vast. Echt een onding. Internetten is ook totaal niet leuk (scherm veel te klein) foto`s zijn kwalitatief slecht. Zwaar bagger!
 2. hoe heb je het opgelost? ik heb hetzelfde probleem

  "Ik heb onlangs een HTC Touch Diamond P3700 Black NL gekocht. Hij vroeg mij om de password van de telefoon en die heb ik ook ingevoerd maar hij zegt dat dat hem niet is. Weet iemand misschien hoe ik dit probleem kan oplossen. En nogmaals het gaat niet om de Sim-kaart wachtwoord maar om de telefoon wachtwoord "
 3. Peter Teller op 22-3-2010 om 21:47
  "Ik heb onlangs een htc touch diamond gekocht en tot nu toe bevalt hij prima.
  het enige probleem dat ik heb is dat de accu al na 2 dagen leeg is.
  doe ik iets verkeerd of staan er dingen aan die niet aan moeten staan.
  wie kan mij helpen met deze vraag"Als je het toestel in het hoesje stopt wil de schermverlichting nog weleens blijven branden, dan gaat het hard met de accu. Ik blokkeer altijd eerst de toetsen en druk dan kort op de aan/uit knop zodat de verlichting dooft. Dan plaats ik hem vervolgens pas in de (bijgeleverde) beschermhoes. Hopelijk heb je hier wat aan. Maar de accu is inderdaad aanmerkelijk sneller leeg dan veel andere smartphones.
 4. Marcel op 3-3-2010 om 20:05
  Ik heb onlangs een htc touch diamond gekocht en tot nu toe bevalt hij prima.
  het enige probleem dat ik heb is dat de accu al na 2 dagen leeg is.
  doe ik iets verkeerd of staan er dingen aan die niet aan moeten staan.
  wie kan mij helpen met deze vraag
 5. Ik heb onlangs een HTC Touch Diamond P3700 Black NL gekocht. Hij vroeg mij om de password van de telefoon en die heb ik ook ingevoerd maar hij zegt dat dat hem niet is. Weet iemand misschien hoe ik dit probleem kan oplossen. En nogmaals het gaat niet om de Sim-kaart wachtwoord maar om de telefoon wachtwoord
 6. Japser op 11-6-2009 om 22:27
  ik heb hem nog niet maar ik wil hem kopen. Zelf vind ik de HTC Touch daimond mooier dan de HTC Touch daimond //. Anders zou ik die kopen want hij kan meer. Jammer vind ik dat de camera 3,2 megapixel heeft in plaats van 5 maar ik heb zelf een fotocamera en die is toch beter dan een fototoestel.
 7. marjolein op 19-5-2009 om 16:27
  Ben zeer te spreken over de HTC Touch Diamond. Ik heb accesoires gekocht bij een PDA specialist. Daar werden mijn vragen over dit toestel ook keurig beantwoord. Was blij met de hulpvaardigheid en kennis!!
  Mede dankzij hen beleef ik veel plezier aan mijn HTC.
  Opmerking van de redactie op 19-5-2009 om 18:05
  S.v.p. geen reclame.
 8. Jeffrey op 19-5-2009 om 13:50
  Wat een graftoestel. Heb hem nu een jaar gehad omdat ik hem gisteren echt uit frustratie uit elkaar gegooid heb. Nooit meer voor mij een toch-phone. Het werkt gewoon niet. Gebruiksgemak is ver te zoeken, toestel is te traag noem alles maar op. Ben er helemaal klaar mee.

  Nu maar weer zoeken naar een nieuw toestel
 9. Dit is een toestel dat je naar je hand moet maken, dat houdt in dat je software moet installeren om bepaalde dingen te veranderen, ik heb dit zelf ook gedaan echt ik ben echt HE LE MAAL verkocht aan de diamond, ik heb o.a software die bij aanraking van het scherm zorgt dat de telefoon trilt wat een goede feedback geeft, tijdens het bellen gaat het scherm uit, hou je de telefoon schuin zoals je hem in je hand zou houden gaat het scherm weer aan en kan je notities maken tijden het bellen.Touchflo 3d vind ik echt het beste wat ooit is bedacht qua menu voor een telefoon, de menus van Nokia zijn al goed, maar dit is echt beter.Overall nog steeds een aanrader:D
 10. Ik heb de HTC Touch Diamond nu bijna een half jaar. Hij is veel te langzaam. Ik vind het echt een slechte telefoon. Ik heb er spijt van dat ik deze telefoon ooit gekocht heb.

Navigatie