Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal
CAT

CAT telefoon kopen

Hieronder vind je het overzicht van alle CAT telefoons. Klik op een toestel om alle specificaties te zien. Je kunt de telefoon los kopen of een abonnement met telefoon afsluiten. Vergelijk de prijzen van de verschillende leveranciers en vind de beste deal.

Bullitt Mobile heeft sinds 2012 een wereldwijde licensie voor het produceren van mobiele telefoons en accessoires voor Caterpillar. De hi-tech mobiele telefoons van CAT kenmerken zich door het stoere en onverwoestbare uiterlijk. De telefoons van CAT zijn tot het uiterste getest. De slogan van CAT is: gebruik en misbruik ze - ze kunnen het aan! De CAT mobiele telefoons draaien op het Android OS.

In februari 2024 werd bekend dat Bullit Mobile failliet is gegaan. De productie van CAT telefoons is (voorlopig?) gestopt. Er is geen zicht op een doorstart. Er worden nog restvoorraden verkocht.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.