Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Apple iPhone 3G
Je kunt niet meer dan 3 items toevoegen aan de vergelijking
Zoek abonnement Er zijn geen abonnementen beschikbaar bij dit toestel.

Gebruikerservaringen Apple iPhone 3G

Vergelijk de prijzen en abonnementen voor de Apple iPhone 3G. Bekijk alle aanbiedingen per aanbieder, abonnement, toestelprijs en contractsduur.

Specificaties
 • Besturingssysteem
  iOS
 • Schermdiagonaal
  3.5 inch
 • Intern geheugen
  8 GB
 • Werkgeheugen
  0
 • 4G
  Nee
 • Selfie camera
  Nee
 • Foto camera
  2 megapixel
 • Gesprekstijd
  10 uren
 • Standby-tijd
  300 uren
 • Introductie
  3e kwartaal 2008
Naar de vergelijker   Meer mobiele telefoons van Apple
Plaats een ervaring
 1. Gerrie op 14-5-2009 om 17:42
  Een zeer goede telefoon ,maar de perfecte telefoon hebben ze nog nooit uit gevonde . De Iphon komt wel erg in de buurt.
 2. Peter Peeters op 5-5-2009 om 00:39
  geweldig apparaat een bijna perfect concept echterer kan heel veel mee maar ik mis echt belangrijke dingen.Jammer dat de batterij niet verwisselbaar is `s morgens vroeg van huis intensief bellen en op internet in de treinen `s middags al een lege batterij dat wil toch niemand....ja bluetooth uit, wifi uit.... daar heb ik dat ding juist niet voor...Toestenbord blijft echt onhandig en te friemelig voor mijn handen.geen copy paste, geen mms, geen sms forwarden, redelijke camera niet echt belangrijk masar het blijven allemaal irritatante dingen; kortom er kan heel veel. Er is denk ik niks beters in de markt.Maar van die batterij vind ik een echte misser ik blijf me irriteren.
 3. Luuk van Dongen op 18-3-2009 om 16:37
  mms komt in de zomer op de nieuwste firmware (3.0), net zoals copy paste en landscape mode in alle "typ" aplicaties. apple zegt dat er 100 nieuwe features komen, ze zijn echter nog niet bekend. Gr. Luuk
 4. Gerrie op 19-2-2009 om 14:45
  Met al heb deze telefoon een week in bezit moet zeggen tot nu toe vind ik het de beste toestel dat er ooit is gemaakt, klink raar want over de duurzaamheid daar kan ik nog niet over oordelen wel over hoe het werkt en dat is erg goed ,het is een zeer makkelijke telefoon (zeg maar een mini computer) want je kunt er van alles mee doen wat je wilt muziek luisteren, internetten, sms’en ook het e-mailen werkt erg goed .Geluid van de IPod is het best wat ik ooit heb gehoord wel een goede hoofdtelefoon erbij kopen.Ook als je gebeld wordt is het geluid goed te noemen .
 5. Geweldig toestel en door de komst van de app-store zijn de mogelijkheden legio. En wat een gezeik over MMS je hebt toch email en slechte kwaliteit van de camera???? koop een spiegel reflex camera dan heb je goede foto`s ik ken geen mobiletje die goede foto`s kan maken.En staar je niet blind op he aantal pixels dit zegd niks het gaat om de lens.Ik heb de 1e gen. iPhone en koop over een paar weken de 3G
 6. martin op 13-7-2008 om 22:52
  prachtig toestel... Super jammer dat de camera van een onbehoorlijk slechte kwaliteit is.


 7. Kees Jansma op 10-7-2008 om 15:40
  Prachtig toestel, alleen erg jammer dat er standaard geen video camera opnames mogelijk zijn, mms niet ondersteund wordt en ik het toestel niet als modem voor mn laptop kan gebruiken via bluetooth... :?

  Weet iemand wanneer er apps beschikbaar komen met uitbreidingen hiervoor?

Navigatie