Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone Abonnement binnen de bundel in Svalbard

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Vodafone Abonnement binnen de bundel in het buitenland (Svalbard).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 15,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00

Tariefinformatie

Bij Red is bellen in de EU onbeperkt. Sms'en is onbeperkt bij zowel Red als Start.

Buiten de EU
Ga je op reis buiten de EU, dan is een van deze bundels een goede keuze:

Alles-in-1 Wereld dagbundels

  • De basis variant kost € 5,- per dag. Je krijgt 30 minuten om te bellen en 30 minuten om gebeld te worden, 30 sms'jes en 30 MB. Na die 30 MB betaal je de rest van de dag € 1,25 per MB.
  • De XL-variant € 8,50 per dag. Je krijgt 100 minuten om te bellen en 100 minuten om gebeld te worden, 100 sms'jes en 100 MB. Na die  100 MB betaal je de rest van de dag € 1,25 per MB.

Deze gecombineerde bundels zijn bedoeld voor zowel bellen, gebeld worden, sms’en en internetten. Dit soort bundel hoeft maar één keer aangezet te worden. Gebruik je daarna de smartphone in het buitenland, dan wordt de bundel automatisch geactiveerd. Alleen de dagen dat je de smartphone daadwerkelijk gebruikt worden in rekening gebracht. De bundel is geldig van 00.00 tot 23.59 uur (Nederlandse tijd).

Let op: geen Limiet - als een van deze bundels geactiveerd is, dan vervalt de standaard datalimiet van € 60,50 voor mobiel internet.

Mobiel Internet informatie

Red Unlimited
Je kunt niet onbeperkt internetten binnen de EU. Daar geldt een limiet van 40 GB (was tot 1 oktober 2021 25 GB)

NonStop voordeel
Start - Dubbele data is in de EU te gebruiken. Bij een Red, Red Together of Red Together Extra abonnement geldt een limiet van 20 GB per maand.

Buiten de bundel
Vodafone rekent als enige partij af in eenheden van 200 MB buiten de bundel. Je betaalt hier € 2,00 per keer voor. Wij melden dit alsof je per MB dit bedrag gaat betalen. Dat is namelijk het geval als je 1 MB over de bundel heen gaat...

Als je internetbundel op is krijg je een sms'je met welke mogelijkheden je hebt om verder te internetten. Je kunt bijvoorbeeld een aanvullende bundel kopen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.