Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Simyo Prepaid in Svalbard

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Simyo Prepaid in het buitenland (Svalbard).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
€ 0,00 € 0,15 € 0,10 € 0,00 € 0,00 € 0,10

Tariefinformatie

Buitenland zelf aanzetten!
Om te kunnen bellen in het buitenland moet je de optie ‘Bellen in en naar het Buitenland’ activeren via Mijn Simyo op de website van Simyo. Deze optie verschijnt na de eerste opwaardering.

Opwaarderen in het buitenland
1. Via Mijn Simyo kunt je altijd eenmalig opwaarderen, maar je kunt ook kiezen voor Automatisch Opwaarderen, dan zit je nooit zonder tegoed.
2. Opwaarderen via de mobiel – activeer hiervoor eerst de optie Mobiel Opwaarderen via Mijn Simyo. Als de Opwaardeerlijn 1244 niet werkt in het buitenland, bel dan 0031 61200 1244.
3. Via de Simyo app
4. Via de Simyo website, daar is een speciale opwaardeerpagina beschikbaar

Afrekenen
Je betaalt voor bellen binnen de EU per seconde met een minimum van 30 seconden, voor gebeld worden binnen zone 1 betaal je per seconde. In de andere landen wordt per 30 seconden betaald met een minimum van een minuut voor zowel bellen als gebeld worden.

Mobiel Internet informatie

Je kunt binnen de EU net zo mobiel internetten als in Nederland. Is je bundel op dan kun je een extra bundel aanschafffen. Buiten de EU gelden andere tarieven. Er wordt per kB afgerekend.

Je moet dit wel (eenmalig) activeren in 'Mijn Simyo', je moet dan zowel 'Internetten in Nederland' (als dit nog niet aanstaat) als 'Internetten in het buitenland' aanzetten. Daarna de mobiele telefoon uit- en weer aanzetten zodat de simkaart zich aanmeldt op het mobiele netwerk (hiervoor moet je in Nederland zijn).

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis 
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland. Binnen de EU is dit € 0,31. Daarbuiten kan het snel oplopen.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.