Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

KPN Prepaid: buiten EU in St. Vincent & Grenadinen

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met KPN Prepaid: buiten EU in het buitenland (St. Vincent & Grenadinen).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
€ 0,00 € 2,50 € 0,77 € 2,04 € 0,00 € 2,55

Tariefinformatie

Er zijn (buitenland)bundels beschikbaar voor buiten de EU. Deze tarieven verschillen per land, bundels zijn beschikbaar op de KPN website

SMS informatie

Wel of geen landcode?
Als je een sms'je wilt sturen naar een Nederlands mobiele of vast nummer hoef je geen landcode voor het nummer te zetten. Het mag wel (landcode Nederland: +31).

Mobiel Internet informatie

Er zijn (buitenland)bundels beschikbaar voor buiten de EU. Deze tarieven verschillen per land, bundels zijn beschikbaar op de KPN website

Voicemail informatie

kosten route voicemail

Voicemail is niet gratis buiten de EU
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. Voor de verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] betaal jij de tarieven voor bellen naar Nederland.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden wederom de tarieven voor bellen naar Nederland.

Wil je niet voor (onverwachte) kosten komen te staan? Zet voicemail voor vertrek uit.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.