Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Vodafone Prepaid: buiten EU of buiten NL-bundel in Mexico

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Vodafone Prepaid: buiten EU of buiten NL-bundel in het buitenland (Mexico).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
€ 0,00 € 4,00 € 0,60 € 1,00 € 0,00 € 2,00

Tariefinformatie

Prepaid in de EU
Heb je een YOU maandbundel, dan kun je (afhankelijk van het soort maandbundel) zonder extra kosten internetten, bellen en sms'en in 43 (Europese) landen. Dit zijn andere landen dan de Voordeellanden!! Jouw verbruik wordt verrekend alsof je in Nederland bent. Als de bundel op is betaal je de buiten de bundel tarieven.

Alles-in-1 Op Reis
Dit is een gecombineerde bundel voor zowel bellen, sms’en en internetten: dagelijks 50 minuten bellen, 50 minuten gebeld worden, 50 sms'jes versturen en voor 50 MB mobiel internetten in de Voordeellanden. De Alles-in-1 Op Reis bundel hoeft maar één keer aangezet te worden. Gebruik je daarna de smartphone in het buitenland dan wordt de bundel automatisch geactiveerd. Alleen de dagen dat je de smartphone daadwerkelijk gebruikt worden in rekening gebracht.

Let op: geen Limiet - als deze bundel geactiveerd is, dan vervalt de standaard datalimiet van € 60,50 voor mobiel internet.

* Voordeellanden - Albanië, Australië, Andorra, België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Frans Guyana (Frankrijk), Gibraltar, Griekenland, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man, Italië, Japan, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland. De scheepsnetwerken (het Noorse Maritime Communications, het Italiaanse TIM Maritime Services en Vodafone Malta Maritime SE) vallen niet onder deze regeling.

Klantenservice Vodafone vanuit het buitenland: 1200 of *100*1200#

Mobiel Internet informatie

4G
Heb je een pakket/BloX met 4G en 4G is beschikbaar in het buitenland, dan kun je daar ook gebruik maken van de 4G snelheid. 

Alles-in-1 op Reis Dagbundel
Zie informatie boven.

Online Only ook voor in de EU
Je kunt een maandbundel kopen met 1 GB die ook te gebruiken is in de EU (België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Faeröer eilanden, Finland, Frankrijk, Frans Guyana, Frans-Polynesië, Gibraltar, Griekenland, Guadeloupe, Guernsey, Hongarije, Ierland, IJsland, Isle of Man, Italië, Jersey, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, M Malta, Martinique, Monaco, Noorwegen, Portugal, Réunion, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.). 

Internet op Reis Dagbundel Wereld
- Niet beschikbaar bij prepaid!

Datalimiet
De limiet is € 60,50 per maand en geldt voor internet en e-mail gebruik op mobiel of laptop in het buitenland. Het uitzetten van het datalimiet kan door een sms te sturen met 'Datalimiet uit' naar 5000. Op 80% van de limiet ontvang je een sms-bericht. Als de datalimiet bereikt is dan stopt de internetsessie. Afrekening per 1 Kb in de EU en in de Voordeellanden. Overige landen per 20 Kb.

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Navigatie