Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

KPN Abonnement: buiten EU of buiten NL-bundel in Marokko

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met KPN Abonnement: buiten EU of buiten NL-bundel in het buitenland (Marokko).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 19,00 € 2,50 € 0,30 € 1,00 € 0,00 € 2,00

Tariefinformatie

Let op, speeddrop
In de EU gebruik je het Nederlandse bundeltegoed. Als je MB's op zijn dan gaat ook in het buitenland de snelheid naar beneden. Je kunt extra bundels kopen zodat je tegen dezelfde snelheid verder kunt internetten.

Bundels voor in de voordeellanden buiten de EU

Er zijn 2 bundels beschikbaar:

  • Voordeellanden buiten EU bundel 100: 100 min/sms of MB per maand € 9,99
  • Voordeellanden buiten EU bundel 500: 500 min/sms of MB per maand € 39,99

Deze bundels zijn geldig in: Argentinië, Australië, Brazilië, Cambodja, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Cyprus (Turks deel), Dominicaanse Republiek, El Salvador, Filipijnen, Honduras, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Jamaica, Japan, Maleisië, Mexico, Nederlandse Antillen (Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten), Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Panama, Peru, Puerto Rico, Rusland, Singapore, Sri Lanka, Suriname, Taiwan, Thailand, Turkije, Uruguay, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten (inclusief Alaska en Hawaï), Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Bundels voor in de Overige landen (buiten EU en voordeellanden)

  • Overige landen buiten EU bundel 25:  25 min/sms of MB per maand € 14,99
  • Overige landen buiten EU bundel 100: 100 min/sms of MB per maand € 54,99

Dit zijn alle landen die niet vallen onder de EU-landen of de 'Voordeellanden buiten de NL/EU bundel'-landen.

Handig om te weten

  • De bundels zijn 31 dagen geldig en je mag zelf bepalen waar je het tegoed voor gebruikt: bellen, sms'en of internettten.
  • Als je een bundel activeert, dan betaal je meteen. Als deze bundel op is dan wordt het internetverkeer geblokkeerd. Als je hierna een internetbrowser start, krijg je de keuze een 2e bundel af te nemen, per MB te betalen of om het internetverkeer in het buitenland geblokkeerd te laten. Je krijgt waarschuwingen per sms bij 50%, 75% en 100% van het verbruik van de bundel en je hebt real-time inzicht via de speciale apps van KPN. De bundels lopen op de Nederlandse tijd

Kostenstop bij 60,50 euro

Buiten de bundel, buiten Europa
Verkeer buiten de EU valt bij KPN altijd buiten de bundel, die tarieven staan ook in dit tariefoverzicht. Tarieven buiten de bundel (in de EU) staan in een ander tariefoverzicht, selecteer aan de linkerkant KPN als provider. Je ziet dan beide tarieven onder elkaar verschijnen.


SMS informatie

Een sms ontvangen in het buitenland is altijd gratis.

Mobiel Internet informatie

4G

Waar een 4G netwerk beschikbaar is, kun je 4G internet gebruiken.

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Navigatie