Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Youfone Abonnement binnen de bundel in Malta

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Youfone Abonnement binnen de bundel in het buitenland (Malta).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 4,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00

Tariefinformatie

Let op: 

Heb je een Belplafond ingesteld? Deze werkt niet in andere EU-landen. Als je vanuit Duitsland naar een Nederlands telefoonnummer belt en vijf minuten buiten je bundeltegoed gaat, betaal je vijf minuten buitenbundeltarief. Net zoals je in Nederland zou doen. Het Dataplafond werkt wel in de EU. Hiermee voorkom je dat je buiten je internetbundel gaat.

De bundels zijn binnen de EU gewoon te gebruiken, maar je krijgt geen waarschuwing als de bundel op is. Zet daarom roaming en mobiele data uit op je telefoon en zet het alleen aan als je het nodig hebt.

Op vakantie buiten de EU? Dan kun je niet internetten. Wil je dat wel? Je kunt dit activeren in MyYoufone.

Mobiel internet informatie

Verbruikte KB's worden per sessie naar boven afgerond op 100 KB. Dit kan een behoorlijke kostenpost opleveren als je na elke handeling mobiel internet uitzet. En vaak weer aanzet om bijvoorbeeld te WhatsAppen (kost gemiddeld 1 KB per bericht).

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.