Van de makers van Logo Gaslicht
Wellicht ken je ons al van energievergelijkingssite Gaslicht.com?
Op bellen.com helpen we jou ook te besparen op je telefoons en abonnementen!
Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Wij vergelijken al
25
jaar
Vergelijk en kies de beste deal

Vodafone Red buiten EU of bundel in Maleisië

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Vodafone Red buiten EU of bundel in het buitenland (Maleisië).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 24,50 € 2,50 € 0,25 € 0,25 € 0,00 € 1,25

Tariefinformatie

Binnen de EU-zone van Vodafone

Bij Red is bellen in de EU onbeperkt. Sms'en is onbeperkt bij zowel Red als Start.

Buiten de EU
Ga je op reis buiten de EU, dan is een van deze bundels een goede keuze. Je kunt bellen, sms'en en internetten met deze bundels in de landen die vallen onder 'Rest van de wereld'.

Alles-in-1 Wereld dagbundels

  • De basis variant kost € 5,- per dag. Je krijgt 30 minuten om te bellen en 30 minuten om gebeld te worden, 30 sms'jes en 30 MB. Na die 30 MB betaal je de rest van de dag € 1,25 per MB.
  • De XL-variant € 8,50 per dag. Je krijgt 100 minuten om te bellen en 100 minuten om gebeld te worden, 100 sms'jes en 100 MB. Na die  100 MB betaal je de rest van de dag € 1,25 per MB.

Deze gecombineerde bundels zijn bedoeld voor zowel bellen, gebeld worden, sms’en en internetten. Dit soort bundel hoeft maar één keer aangezet te worden. Gebruik je daarna de smartphone in het buitenland, dan wordt de bundel automatisch geactiveerd. Alleen de dagen dat je de smartphone daadwerkelijk gebruikt worden in rekening gebracht. De bundel is geldig van 00.00 tot 23.59 uur (Nederlandse tijd).

Let op:

- geen Limiet - als een van deze bundels geactiveerd is, dan vervalt de standaard datalimiet van € 60,50 voor mobiel internet.

- De bundel start op het moment dat je de bundel aanzet in My Vodafone. Is dit bijvoorbeeld om 14:00 uur 's middags? Dan kun je deze bundel de rest van de dag (t/m 23:59 uur Nederlandse tijd) gebruiken

Mobiel Internet informatie

Red Unlimited
Je kunt niet onbeperkt internetten binnen de EU. Daar geldt een limiet van 40 GB. 

Combinatie voordeel
Start - Dubbele data is in de EU te gebruiken. Bij een Red, Red Together of Red Together Extra abonnement geldt een limiet van 40 GB per maand.

Buiten de bundel
Vodafone rekent als enige partij af in eenheden van 200 MB buiten de bundel. Je betaalt hier € 2,00 per keer voor. Wij melden dit alsof je per MB dit bedrag gaat betalen. Dat is namelijk het geval als je 1 MB over de bundel heen gaat...

Als je internetbundel op is krijg je een sms'je met welke mogelijkheden je hebt om verder te internetten. Je kunt bijvoorbeeld een aanvullende bundel kopen. 

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.