Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!
Vergelijk en kies de beste deal

KPN Prepaid: buiten EU in Jemen

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met KPN Prepaid: buiten EU in het buitenland (Jemen).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
€ 0,00 € 2,50 € 0,77 € 2,04 € 0,00 € 2,55

Tariefinformatie

Vanaf 30 april 2016 zijn de tarieven in de EU gelijk aan het tarief in Nederland. Gebeld worden is altijd gratis in de EU-landen. Heb je in Nederland een internet of minutenbundel dan worden die eenheden eerst gebruikt

Terugbelcode
Soms kun je alleen via de zogenaamde terugbelcode bellen. Dit doe je door *100*telnr# gevolgd door het mobiele telefoonnummer te bellen. Bijvoorbeeld *100*0612345678#

Klantenservice (internationaal tarief): +316 1200 1200

Vakantiebundel van KPN Prepaid
Met de Vakantiebundel kun je 50 minuten vanuit het buitenland naar Nederland bellen voor € 5,- (= € 0,10 per minuut). De bundel is geldig in alle landen binnen de Europese Unie, Andorra, Zwitserland, Noorwegen en Turkije. De bundel gaat in als je belt vanuit het buitenland. Van te voren aanmelden is aan te raden. De bundel stopt automatisch.

Aanmelden Vakantie Prepaid-bundel
Toets *127# en druk op de beltoets. Er wordt € 5,- van het beltegoed afgeschreven en je krijgt een bericht ter bevestiging. Na de aanmelding gaat de bundel in als je in het buitenland belt of gebeld wordt. Nadat de bundel is ingegaan, is hij 30 dagen geldig.

Toets *127*001# en druk op de beltoets. Je ziet dan hoeveel minuten je nog over hebt.

SMS informatie

Wel of geen landcode?
Als je een sms'je wilt sturen naar een Nederlands mobiele of vast nummer hoef je geen landcode voor het nummer te zetten. Het mag wel (landcode Nederland: +31).

Mobiel Internet informatie

Vanaf 30 april 2016 zijn de tarieven in de EU gelijk aan het tarief in Nederland. Heb je in Nederland een bundel aan staan dan worden die eenheden eerst gebruikt. Dit geldt ook voor internetten.

KPN heeft daarnaast nog een Internet Week EU en een Internet Dag EU bundel, geldig in de EU-landen, Noorwegen en Zwitserland
- Weekbundel Europa - 100 MB voor € 5,-
- Dagbundel Europa   - 50 MB voor € 2,50

Een MMS versturen kost 17 cent.

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland en dit wordt per minuut afgerekend.

Vergelijk en kies de beste deal

Op Bellen.com vergelijken we gratis alle Sim Only pakketten en providers. Geef aan wat je belangrijk vindt, wij zetten dat op een rijtje. Dan kun jij gemakkelijk een keuze maken.

Navigatie