Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

Ben Buiten EU of buiten NL-bundel in Gabon

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met Ben Buiten EU of buiten NL-bundel in het buitenland (Gabon).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 6,00 € 5,00 € 0,51 € 1,02 € 0,00 € 2,29

Tariefinformatie

Vanaf 13 juni 2017 gaan de gemaakte kosten binnen de EU uit jouw 'Nederlandse' bundels. Als de Nederlandse bundel op is dan betaal je de buiten de bundel tarieven voor in de EU! Dat zijn de tarieven die je hier ziet staan bij de EU-landen.

Ben heeft de wereld ingedeeld in 4 zones. Elke zone kent zijn eigen tariefplan.

  • Voor bellen binnen zone 1 (Zwitserland) betaal je per seconde met een minimum van 30 seconden. Voor gebeld worden binnen zone 1 betaal je per seconde. In zone 2 en 3 wordt de eerste minuut naar boven afgerond, vervolgens betaal je per 30 seconden, voor zowel bellen als gebeld worden. Let op, Zwitserland is geen EU-lid en valt daarom buiten de Roam like at home regulering.
  • Het gebruik van internet wordt in het buitenland per sessie vastgesteld en naar boven afgerond op 10 KB of een veelvoud van 10 KB.
  • Bij videotelefonie gelden de tarieven voor bellen in het buitenland plus € 0,25 per minuut.

Mobiel Internet informatie

Het gebruik van internet wordt in het buitenland per sessie vastgesteld en naar boven afgerond op 1 KB in zone 1. In zone 2 en 3 per 10 KB of een veelvoud van 10 KB. Er is een limiet aan het gebruik van € 60,50 per maand.

MB Extra
Als je internettegoed op is dan kun je een Extra MB bundel nemen (net als in Nederland).

MB Pauze
Heb je MB Pauze aanstaan dan werkt dit ook in de EU.

Voicemail informatie

kosten route voicemailJe ontvangt gratis voicemailberichten, beluisteren is niet gratis
Als iemand in Nederland een bericht inspreekt op jouw voicemailbox dan betaalt deze beller de kosten tot aan de grens. De verbinding naar jouw telefoon en weer terug naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route A] is gratis.

Ga je nu het voicemailbericht beluisteren dan bel je vanuit het buitenland naar de voicemail-computer in Nederland [Fig. route B]. Hiervoor gelden de tarieven voor bellen naar Nederland.

Navigatie