Onafhankelijk advies, de beste keuze
Ben Woldring
Ook bekend van Gaslicht.com!

KPN Binnen de bundel in Duitsland

Hier vind je informatie over bellen, sms'en en internetten met KPN Binnen de bundel in het buitenland (Duitsland).
kosten
per maand
mobiel internet
per MB
sms
per bericht
gebeld worden
per minuut
bellen
starttarief
bellen
per minuut
v.a. € 19,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00 € 0,00

Tariefinformatie

Verbruik in de EU
Verbruik wordt verrekend met het bundeltegoed van jouw abonnement in Nederland. Verrekening: eerste 30 seconden, daarna per seconde; ontvangen gesprekken worden per seconde afgerekend.

NL/EU Bundels
KPN heeft 2 NL/EU maandbundels. Het bundeltegoed van 250 of 1000 kan gebruikt worden voor bellen, sms'en en internetten en de bundels zijn 31 dagen geldig. Als het bundeltegoed (eerder) op is dan stopt het internetverbruik automatisch, er kunnen niet onbewust kosten buiten de bundel gemaakt worden. Je kunt wel kiezen voor nog een bundel, daar krijg je een sms over.

- EU Bundel 250 - 250 minuten of sms of MB voor € 2,99
- EU Bundel 1000 - 1000 minuten of sms of MB voor € 7,99

Let op, gebeld worden zit dus niet in deze bundels! Je betaalt daar € 0,01 per minuut voor. 

KPN Compleet

Iedere maand € 5,- extra korting op alle KPN Mobiel abonnementen op jouw adres. En een verdubbeling van je data-, bel- en, sms-bundel, ook in de EU (en/of VS en Canada voor de Zorgeloos abonnementen).

Bundels voor in de voordeellanden buiten de EU
Er zijn 2 bundels beschikbaar:

  • Voordeellanden buiten EU bundel 100: 100 min/sms of MB per maand € 9,99
  • Voordeellanden buiten EU bundel 500: 500 min/sms of MB per maand € 39,99

Deze bundels zijn geldig in: Argentinië, Australië, Brazilië, Cambodja, Canada, Chili, China, Colombia, Costa Rica, Cyprus (Turks deel), Dominicaanse Republiek, El Salvador, Filipijnen, Honduras, Hongkong, India, Indonesië, Israël, Jamaica, Japan, Maleisië, Mexico, Nederlandse Antillen (Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten), Nicaragua, Nieuw-Zeeland, Oekraïne, Panama, Peru, Puerto Rico, Rusland, Singapore, Sri Lanka, Suriname, Taiwan, Thailand, Turkije, Uruguay, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten (inclusief Alaska en Hawaï), Zuid-Afrika en Zuid-Korea.

Bundels voor in de Overige landen (buiten EU bundel en voordeellanden)

  • Overige landen buiten EU bundel 25:  25 min/sms of MB per maand € 14,99
  • Overige landen buiten EU bundel 100: 100 min/sms of MB per maand € 54,99

Dit zijn alle landen die niet vallen onder de EU-landen of de 'Voordeellanden buiten de NL/EU bundel'-landen.

Handig om te weten

  • De bundels zijn 31 dagen geldig en je mag zelf bepalen waar je het tegoed voor gebruikt: bellen, sms'en of internettten.
  • Als je een bundel activeert, dan betaal je meteen. Als deze bundel op is dan wordt het internetverkeer geblokkeerd. Als je hierna een internetbrowser start, krijg je de keuze een 2e bundel af te nemen, per MB te betalen of om het internetverkeer in het buitenland geblokkeerd te laten. Je krijgt waarschuwingen per sms bij 50%, 75% en 100% van het verbruik van de bundel en je hebt real-time inzicht via de speciale apps van KPN. De bundels lopen op de Nederlandse tijd

Kostenstop bij 60,50 euro

Buiten de bundel, buiten Europa

Mobiel Internet informatie

Om verrassingen achteraf te voorkomen, hanteert KPN een automatische kostenstop voor dataroaming buiten de bundel. Mobiel internet-toegang wordt uit voorzorg afgesloten als de teller op 60,50 euro belandt, waar ook ter wereld.

4G
Waar een 4G netwerk beschikbaar is, kun je 4G internet gebruiken. Jouw abonnement en toestel moeten dan uiteraard ook klaar voor 4G zijn. KPN rekent hetzelfde tarief als voor het 3G mobiel internetverbruik.

Navigatie