Vodafone mobiele telefonie

Vodafone
Hieronder vind je alle belvormen die mobiele provider Vodafone aanbiedt. Wil je een pakket afsluiten bij Vodafone? Dan kan het handig zijn om aan de hand van je bel- en surfgedrag te kijken welk Vodafone-pakket voor jou het meest voordelig is. Ga naar onze Belwijzer, vul je (geschatte) verbruik in en wij rekenen direct het goedkoopste pakket voor je uit. Weet je nog niet zeker of je voor Vodafone wilt kiezen? Lees dan eerst de ervaringen die andere gebruikers met deze provider hebben.

De Britse Vodafone Group heeft de Nederlandse markt betreden via een aandeel in Libertel. Vodafone is nummer 2 op de Nederlandse markt voor mobiele telefonie. In 2007 werd "Vodafone ADSL" geïntroduceerd, telefonie via een vaste lijn in combinatie met internet. Vodafone Nederland maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group. Dit is het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld, met proportioneel ruim 200 miljoen klanten in vijf continenten.

4G netwerk uitrol en dekking

Vodafone heeft als planning om in april 2015 gereed te zijn met de uitrol van het 4G netwerk. Vanaf dan zou het mogelijk moeten zijn om in heel Nederland gebruik te maken van het snelle 4G netwerk. Kijk hier voor de exacte dekking van het Vodafone netwerk. Hier zie je precies welke snelheid je in jouw postcodegebied kunt halen.

MVNO's Vodafone netwerk

Er is een aantal andere telecomproviders die gebruikmaakt van het mobiele Vodafone netwerk. Deze providers verkopen mobiele diensten onder hun eigen naam, maar beschikken zelf niet over een licentie. Deze providers worden MVNO genoemd, wat staat voor Mobile Virtual Network Operator. De mobiele providers die gebruik maken van het Vodafone netwerk zijn Ziggo, hollandsnieuwe, Dirk Mobiel, DekaMobiel, Telesur en TrendCall.

Online diensten

Bij Vodafone kun je zelf veel zaken online regelen, via de My Vodafone omgeving. Hier kun je bijvoorbeeld je tegoed en je rekening online bekijken en extra diensten aan- en uitzetten.